סימולטור טיסה עם אישה מפחידה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
סימולטור טיסה עם אישה מפחידה
היי אנשים
נראלי שלפני כמה שנים אני שאלתי את זה כאן באתר אבל לא קיבלתי מענה ואני גם לא מוצא את הפוסט הזה יותר. מקווה שאולי עכשיו יש כאן אנשים שכן ידעו על מה אני מדבר. והפעם אשתמש בתבנית
מערכת - במחשב. נראלי שדוס אבל יכול להחות סיכוי קלוש שאולי לא
טווח שנים - שיחקתי את המשחק ממש בסוף שנות התשעים או תחילת שנות האלפיים. בטוח לפני 2003. אין לי מושג שנת יציאה
שפה - אנגלית
סוגה (ז'אנר) - זו הייתה סימולציית מסוקים. אני לא זוכר אם יש לזה גם מאפיינים של SHOOTERS או לא
מוסיקה וקול - הסאונד היחיד שאני זוכר זה הפורפלור של המסוק מCUTSCENE הפתיחה
צבעים וגראפיקה - זו הייתה גרפיקה תלת ממדית מאוד עתיקה. משהו בסגנון של טומבר ריידר הראשון או לבד בחושך
הכרות - אבא שלי שיחק איתו ואני תמיד הייתי לידו. אין לי מושג מאיפה הוא הכיר אותו (ולצערי הוא גם לא זוכר)
פרמטרים נוספים - המשחק מתרחש באזוד די מדברי. בתחילת המשחק יש CUTSCENE קצר שרואים את המסוק יוצא מהמנחת שלו לכיוון האזור המדברי (באור יום) אבל הדבר היחיד שבאמת צרוב לי במוח, הדבר היחיד ששומר על הזכרון של המשחק, זו האישה המקריפה מהאינטרו. ממש בפתיחה של המשחק, לפני התפריט הראשי, יש תמונה של אישה מאוד מלחיצה. העור שלה לבן, היא קירחת לגמרי, העיניים שלה שחורות והיא מסתכלת ישירות על המסך. האישה המקריפה הזו מופיעה רק באינטרו ולא בשום מקום אחר. בכל פעם שאני ואבא שלי שיחקנו במשחק אבא שלי דילג על האינטרו. הפעם האחת הזו שראיתי את התמונה הזו, זו הייתה הפעם האחרונה ששיחקתי במשחק. התמונה של האישה הזו כל כך הפחידה לי את הנשמה שאני פשוט סירבתי לגעת במשחק הזה. יותר לא שיחקתי בזה. לא התקרבתי לחרא הזה.
מקווה מאוד שמישהו יודע על מה אני מדבר. אני כבר בן 27 ואני כל כך רוצה לראות שוב את האישה המלחיצה הזו, להתמודד עם הדבר הזה ולסגור את הפרק הזה.
תודה רבה
נראלי שלפני כמה שנים אני שאלתי את זה כאן באתר אבל לא קיבלתי מענה ואני גם לא מוצא את הפוסט הזה יותר. מקווה שאולי עכשיו יש כאן אנשים שכן ידעו על מה אני מדבר. והפעם אשתמש בתבנית
מערכת - במחשב. נראלי שדוס אבל יכול להחות סיכוי קלוש שאולי לא
טווח שנים - שיחקתי את המשחק ממש בסוף שנות התשעים או תחילת שנות האלפיים. בטוח לפני 2003. אין לי מושג שנת יציאה
שפה - אנגלית
סוגה (ז'אנר) - זו הייתה סימולציית מסוקים. אני לא זוכר אם יש לזה גם מאפיינים של SHOOTERS או לא
מוסיקה וקול - הסאונד היחיד שאני זוכר זה הפורפלור של המסוק מCUTSCENE הפתיחה
צבעים וגראפיקה - זו הייתה גרפיקה תלת ממדית מאוד עתיקה. משהו בסגנון של טומבר ריידר הראשון או לבד בחושך
הכרות - אבא שלי שיחק איתו ואני תמיד הייתי לידו. אין לי מושג מאיפה הוא הכיר אותו (ולצערי הוא גם לא זוכר)
פרמטרים נוספים - המשחק מתרחש באזוד די מדברי. בתחילת המשחק יש CUTSCENE קצר שרואים את המסוק יוצא מהמנחת שלו לכיוון האזור המדברי (באור יום) אבל הדבר היחיד שבאמת צרוב לי במוח, הדבר היחיד ששומר על הזכרון של המשחק, זו האישה המקריפה מהאינטרו. ממש בפתיחה של המשחק, לפני התפריט הראשי, יש תמונה של אישה מאוד מלחיצה. העור שלה לבן, היא קירחת לגמרי, העיניים שלה שחורות והיא מסתכלת ישירות על המסך. האישה המקריפה הזו מופיעה רק באינטרו ולא בשום מקום אחר. בכל פעם שאני ואבא שלי שיחקנו במשחק אבא שלי דילג על האינטרו. הפעם האחת הזו שראיתי את התמונה הזו, זו הייתה הפעם האחרונה ששיחקתי במשחק. התמונה של האישה הזו כל כך הפחידה לי את הנשמה שאני פשוט סירבתי לגעת במשחק הזה. יותר לא שיחקתי בזה. לא התקרבתי לחרא הזה.
מקווה מאוד שמישהו יודע על מה אני מדבר. אני כבר בן 27 ואני כל כך רוצה לראות שוב את האישה המלחיצה הזו, להתמודד עם הדבר הזה ולסגור את הפרק הזה.
תודה רבה
Re: סימולטור טיסה עם אישה מפחידה
שחכתי לציין לגבי התמונה של האישה, סגנון התמונה של האישה מאוד דומה לתמונת הפנים של לארה בתפריט של טומב ריידר הראשון:
https://retrofreakreviews.files.wordpre ... aider1.jpg
https://retrofreakreviews.files.wordpre ... aider1.jpg
גולגלות ועוד
אתה בטוח שהאשה הייתה ממש שייכת למשחק, ולא חלק מאינטרו של פריצה או משהו כזה?
( היה מאוד נפוץ בזמנו, ויש לזה שם ספציפי שאין לי כח לגגל כרגע)
( היה מאוד נפוץ בזמנו, ויש לזה שם ספציפי שאין לי כח לגגל כרגע)
אי אז בנייטיז היו קבוצות של קראקרים שפורצים משחקים, הם היו מוסיפים לפני שהמשחק עולה עוד "אינטרו", איזה מסך עם תמונה או אנימציה ומוזיקה והפרטים של הקבוצה שלהם. זה לא היה חלק מהמשחק אלא תלוי במי פרץ אותו. חלק מהאינטרואים האלו היו מאוד מושקעים.
אתה יכול לחפש demo scene 90s ביוטיוב כדי לראות דוגמאות לדברים כאלה.
Get to the Choppa!
זה יהיה די מצחיק, מצד אחד, אם באמת הפרצופה הזו היא בסה"כ משהו של קראקר (קראתי, אהבתי, גנבתי, אוקטרין),
ויכלת לשחק במשחק כל השנים בלי לפחד, ומצד שני קצת עצוב כי עכשיו יהיה לך עוד יותר קשה למצוא את המשחק...
מצד שלישי, אולי במקרה כזה לא יעניין אותך בכלל המשחק.
למקרה שכן, סימולטור מסוקים שאני יכול לחשוב עליו זה LHX, שבזמנו מאוד אהבתי, אבל אפילו הגרפיקה של לבד באפילה הראשון נראית כמו FARCRY 5 לידו,
והוא גם מ1990, אז כנראה שזה לא זה.
היו כל מיני קומנצ'י ואפאצ'י פופולריים בשנות ה90, אולי אחד מהם.
ויכלת לשחק במשחק כל השנים בלי לפחד, ומצד שני קצת עצוב כי עכשיו יהיה לך עוד יותר קשה למצוא את המשחק...
למקרה שכן, סימולטור מסוקים שאני יכול לחשוב עליו זה LHX, שבזמנו מאוד אהבתי, אבל אפילו הגרפיקה של לבד באפילה הראשון נראית כמו FARCRY 5 לידו,
מעולם לא ידעתי על זהOctarine כתב: ↑ד' מרץ 01, 2023 11:36 am אי אז בנייטיז היו קבוצות של קראקרים שפורצים משחקים, הם היו מוסיפים לפני שהמשחק עולה עוד "אינטרו", איזה מסך עם תמונה או אנימציה ומוזיקה והפרטים של הקבוצה שלהם. זה לא היה חלק מהמשחק אלא תלוי במי פרץ אותו. חלק מהאינטרואים האלו היו מאוד מושקעים.
אני לא חושב שהפרצוף הזה הוא איזה קראקר. אני די בטוח שהדיסק שאבא שלי השתמש בו היה המקורי. אבל אם זה באמת פרצוף של קראקר אני אהיה האדם הכי מאוכזב EVER כי אני כראה לא אמצא יותר את הקריפית הזו שהביאה לי סיוטים. מקווה שזה לא באמת קראקר. הדיסק פשוט נאבד כאשר עברתי דירה ב2002 (או 2003). אם כך, הפיתרון היחיד שנשאר לי זה לחכות שימציאו בעתיד איזה מכשיר שמאפשר לראות זכרונות ואז אוכל לצפות באישה המקריפה הזו.brother34 כתב: ↑ה' מרץ 02, 2023 12:45 am זה יהיה די מצחיק, מצד אחד, אם באמת הפרצופה הזו היא בסה"כ משהו של קראקר (קראתי, אהבתי, גנבתי, אוקטרין),
מזה קומונצ'י ואפאצ'י?
סלאשר כתב: ↑ו' מרץ 03, 2023 11:33 am מזה קומונצ'י ואפאצ'י?
כל מיני כאלה - https://www.myabandonware.com/game/apache-25b
יש הרבה סימולטרים של מסוקים, נראה לי שבלי פרטים נוספים תצטרך לעבור עליהם אחד אחד עד שתמצא...
אעבור. מקווה שזה יהיה שםOctarine כתב: ↑ו' מרץ 03, 2023 12:55 pmסלאשר כתב: ↑ו' מרץ 03, 2023 11:33 am מזה קומונצ'י ואפאצ'י?
כל מיני כאלה - https://www.myabandonware.com/game/apache-25b
יש הרבה סימולטרים של מסוקים, נראה לי שבלי פרטים נוספים תצטרך לעבור עליהם אחד אחד עד שתמצא...
מקווה שאבא שלי זוכר פרטים נוספים.
אחרי יותר משנה מכתיבת הפוסט הזה, ויותר מעשור מאז שהתחלתי לחפש את המשחק, אני שמח להודיע כאן שהמשחק האבוד סוף סוף נמצא!!!!
המשחק המדובר הוא AHX1. יוזר מקבוצת משחקי רטרו בפייסבוק עזר לי למצוא אותו. מסתבר שהאישה הקריפית הייתה כל הזמן טייסת עם קסדה ומשקפי מגן. וכילד קטן חשבתי שמדובר באישה קירחת עם עיניים שחורות מפחידות.
באינטרו כאן
https://www.youtube.com/watch?v=rqsuu6te3kg
יש הבהוב אור אדום שמתשקף על הפנים של הטייסת. איך שראיתי את זה ישר קלטתי שזו האישה המפחידה מהילדות. ולפי סרטון הגיימפליי, זה נראלי המשחק המדובר
המשחק המדובר הוא AHX1. יוזר מקבוצת משחקי רטרו בפייסבוק עזר לי למצוא אותו. מסתבר שהאישה הקריפית הייתה כל הזמן טייסת עם קסדה ומשקפי מגן. וכילד קטן חשבתי שמדובר באישה קירחת עם עיניים שחורות מפחידות.
באינטרו כאן
https://www.youtube.com/watch?v=rqsuu6te3kg
יש הבהוב אור אדום שמתשקף על הפנים של הטייסת. איך שראיתי את זה ישר קלטתי שזו האישה המפחידה מהילדות. ולפי סרטון הגיימפליי, זה נראלי המשחק המדובר
היאח הידד!
ואו, איזה משחק ניינטיז. זוכרים שפעם לוב הייתה נחשבת מעצמה צבאית?
ואו, איזה משחק ניינטיז. זוכרים שפעם לוב הייתה נחשבת מעצמה צבאית?
לפי העמוד של המשחק במוביגיימס, הוא כנראה משחק ישראלי או שהמפתחים שלו הם ישראליים. אם כך זה מסביר למה היה כל כך קשה למצוא את המשחק הזה ולמה בפורומים בחול (שלא ניסיתי בהרבה) אף אחד לא הצליח למצוא אותו
לפחות זה לא נגמר כמו ב"סימולטור החוואות המרושע" חחח