אולי פשוט כמה קבוצות טלגרם?
שרת דיסקורד - קהילת נוסטלגיה: מאגר ענק של משחקים בעברית
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- ITAIGAMING
- משתמש רשום
- איש קשר:
Re: שרת דיסקורד - קהילת נוסטלגיה: מאגר ענק של משחקים בעברית
קראתי ואותו בחור כנראה משקר, עובדתית אני נמצא שם ורואה שכל חודש הם מעדכנים את שרת המגה החינמי שלהם ועושים סקרים כדי לראות מה שאר החברים מעדיפים.
ואני אישית תרמתי להם 3 משחקים בזמנו וקיבלתי גישה לתוכן נוסף זה כמובן לא חובה אבל רציתי לעשות את זה ועל הדרך קיבלתי עוד כמה משחקים שחיפשתי ובאותה מידה יכולתי לא לתרום שום דבר וליהנות מתוכן בחינם שמתעדכן על בסיס חודשי ללא שום תמורה.
he got an answer by one of server's mods (read the thread again *sigh*)אורח כתב: ↑ב' ינואר 18, 2021 5:27 pmקראתי ואותו בחור כנראה משקר, עובדתית אני נמצא שם ורואה שכל חודש הם מעדכנים את שרת המגה החינמי שלהם ועושים סקרים כדי לראות מה שאר החברים מעדיפים.
ואני אישית תרמתי להם 3 משחקים בזמנו וקיבלתי גישה לתוכן נוסף זה כמובן לא חובה אבל רציתי לעשות את זה ועל הדרך קיבלתי עוד כמה משחקים שחיפשתי ובאותה מידה יכולתי לא לתרום שום דבר וליהנות מתוכן בחינם שמתעדכן על בסיס חודשי ללא שום תמורה.
so, no, he is not lying
די חברים, אין לי כוח לעוד שרשור בעד ונגד קהילת הדיסקורד.
פה זה מסע אל העבר - מי שיש לו טענות ומענות לאנשי הדיסקורד מוזמן להצטרף לערוץ שלהם ולריב איתם שם.
פה זה מסע אל העבר - מי שיש לו טענות ומענות לאנשי הדיסקורד מוזמן להצטרף לערוץ שלהם ולריב איתם שם.
- Biyakuga
- משתמש רשום
- איש קשר:
אז הגיע הזמן באמת לשים לזה סוף, יש לי הוכחות מהשיחה המקורית אם לא היית חוסם את הפרטי שלך הייתי יכול גם לשלוח לך וככה לראות בעצמך שלא היו דברים מעולם ואם אותו אחד היה דובר אמת הוא היה מפרסם הוכחה כלשהי כי שנינו יודעים שכל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, האם זה הופך את זה לנכון? כנראה שלא...volfied כתב: ↑ג' ינואר 19, 2021 12:28 pmhe got an answer by one of server's mods (read the thread again *sigh*)אורח כתב: ↑ב' ינואר 18, 2021 5:27 pmקראתי ואותו בחור כנראה משקר, עובדתית אני נמצא שם ורואה שכל חודש הם מעדכנים את שרת המגה החינמי שלהם ועושים סקרים כדי לראות מה שאר החברים מעדיפים.
so, no, he is not lying
בכל מקרה, אני מבקש לא להגיב בנושא הזה יותר, אם לא טוב לך מוזמן פשוט לא להיכנס לקבוצה שלנו ההפסד הוא כולו שלך
נמחקה פה הודעה ששוב פתחה את הויכוח.
אני באמת לא רוצה לנעול את השרשור, אז אני חוזר פעם אחת ואחרונה:
כאן זה מסע אל העבר.
כאן לא המקום לדיונים על המדיניות בדיסקורד של קהילת נוסטלגיה.
למי שיש בעיות בקשר להתנהלות שלהם, אנא נהלו את הויכוחים שלכם בהודעות פרטיות או בדיסקורד, לא בפורום הזה.
תודה.
אני באמת לא רוצה לנעול את השרשור, אז אני חוזר פעם אחת ואחרונה:
כאן זה מסע אל העבר.
כאן לא המקום לדיונים על המדיניות בדיסקורד של קהילת נוסטלגיה.
למי שיש בעיות בקשר להתנהלות שלהם, אנא נהלו את הויכוחים שלכם בהודעות פרטיות או בדיסקורד, לא בפורום הזה.
תודה.
- Biyakuga
- משתמש רשום
- איש קשר:
מחזק את דבריו של המנהל Octarine אם יש למשהו בעיה כלשהי עם השרת שלנו שבמקרה הוא מורכב מחברה של מסע אל העבר יש לעשות זאת רק בשרת עצמו תרגישו חופשי לפנות אלי או לאחד המנהלים שם ולשפוך את אשר על ליבכם ורצוי בנועם ובצורה בוגרת ומכבדת כי לכל דבר יש פתרון.
- ITAIGAMING
- משתמש רשום
- איש קשר:
היי אני לא מצליח להיכנס
הנה השם משתמש שלי בדיסקורד:
IT437467567
IT437467567
- Biyakuga
- משתמש רשום
- איש קשר:
שלחתי לך הודעה פרטיתITAIGAMING כתב: ↑ד' ינואר 27, 2021 5:17 pm היי אני לא מצליח להיכנס
IT437467567
היי
אני לא מבין בדיסקורד @biyakuga אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי?
- Biyakuga
- משתמש רשום
- איש קשר:
שלום,Picky כתב: ↑ד' פברואר 03, 2021 4:17 pm היי
תפתח בבקשה משתמש בפורום כדי שאוכל לענות לך תודה והמשך ערב קסום
היי לכולם!
אני לא כל כך מכיר פה את הדברים ודיסקורד ואני אשמח ממש לעזרה, אני מת לשחק באיתמר וגורדי זה הילדות שלי
יש מצב שמישו עוזזר לי? גם בפרטי או הדרכה
אני לא כל כך מכיר פה את הדברים ודיסקורד ואני אשמח ממש לעזרה, אני מת לשחק באיתמר וגורדי זה הילדות שלי
יש מצב שמישו עוזזר לי? גם בפרטי או הדרכה