ב 2008, אני הורדתי מלא משחקים מהאינטרנט לאימולטור mame32
הרבה מהמשחקים עבדו לאט אבל עבדו, אני צרבתי אותם על דיסקים כדי לשמור לי לעתיד
היום יש לי מחשב חדש, והתקנתי שוב את המשחקים, ומשום מה רוב המשחקים לא עובדים, המשחקים שעבדו בזמנו לאט היום עובדים טוב, אבל עדיין רוב מהשחקים לא עובדים
הורדתי גרסאות חדשות יותר של האימולטור אבל זה לא עזר
מישהו יודע למה זה קורה ואם אפשר לתקן את זה?
עזרה בבקשה: אימולטור mame32
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
- משתמש רשום
Re: עזרה בבקשה: אימולטור mame32
לצערי, קהילת הרומולטור שלנו לא כל כך פעילה יותר.
אני ממליץ לך לשאול גם בפורום VGFreak.
אולי מישהו מהחברים כאן מכיר את mame ויוכל לענות, בכל מקרה כדאי שתפרט יותר מה ניסית לעשות ומה הייתה התוצאה, סתם להגיד "זה לא עובד" זו אמירה כללית שאין כ'כ מה לעשות איתה.
אני ממליץ לך לשאול גם בפורום VGFreak.
אולי מישהו מהחברים כאן מכיר את mame ויוכל לענות, בכל מקרה כדאי שתפרט יותר מה ניסית לעשות ומה הייתה התוצאה, סתם להגיד "זה לא עובד" זו אמירה כללית שאין כ'כ מה לעשות איתה.
Re: עזרה בבקשה: אימולטור mame32
מה שקורה שהמשחקים שצרבת ב-2008 הכילו בתוך ה-ZIP כל מיני קבצים ש - MAME ציפה לראות...
עם השנים הגרסאות של MAME התעדכנו וכך גם המשחקים עצמם, ולכן היום הם מצפים לראות קבצים טיפה אחרים, או קבצים נוספים
לדוגמה: MAME ב-2008 ציפה שבמשחק מסוים יהיו 5 קבצים בקובץ ZIP
לעומת זאת MAME 2012 יצפה שבקובץ ה-ZIP יהיו יותר קבצים, אחרת הוא לא יעבוד
הנה הפתרונות שאני יכול להציע לך:
1. תבדוק על איזה גרסת MAME הרצת את המשחקים, ותנסה להשיג אותה שוב, אם מדובר על MAMEUI או גרסת MAME רגילה ישנה, תוכל להשיג אותה דרך חיפוש קצר בגוגל לדוגמה MAME 0.X download
2. תנסה להשיג גרסאות מעודכנות של המשחקים
ההמלצה שלי, אל תעבוד עם MAME הכי חדש, עדיף ללכת כמה גרסאות אחורה, הן גם ככה יריצו את הרוב המוחלט של המשחקים...
אם יש לך עוד שאלות תשאל ואנסה לעזור
עם השנים הגרסאות של MAME התעדכנו וכך גם המשחקים עצמם, ולכן היום הם מצפים לראות קבצים טיפה אחרים, או קבצים נוספים
לדוגמה: MAME ב-2008 ציפה שבמשחק מסוים יהיו 5 קבצים בקובץ ZIP
לעומת זאת MAME 2012 יצפה שבקובץ ה-ZIP יהיו יותר קבצים, אחרת הוא לא יעבוד
הנה הפתרונות שאני יכול להציע לך:
1. תבדוק על איזה גרסת MAME הרצת את המשחקים, ותנסה להשיג אותה שוב, אם מדובר על MAMEUI או גרסת MAME רגילה ישנה, תוכל להשיג אותה דרך חיפוש קצר בגוגל לדוגמה MAME 0.X download
2. תנסה להשיג גרסאות מעודכנות של המשחקים
ההמלצה שלי, אל תעבוד עם MAME הכי חדש, עדיף ללכת כמה גרסאות אחורה, הן גם ככה יריצו את הרוב המוחלט של המשחקים...
אם יש לך עוד שאלות תשאל ואנסה לעזור