פורום החידות של "מסע אל העבר", בו תוכלו לבחון ולהפגין את הידע שלכם בכל מה שקשור למשחקים ישנים. כולם מוזמנים לנסות ולפתור את החידות הקיימות ואף להציג לקהילה חידות מקוריות, בהתאם לחוקי החידון.
עושה רושם שלא נפתחים פה הרבה נושאים חדשים,
הנה חידה שיכול להיות שתהיה קלה מאוד, ויכול להיות שהיא תהפוך להיות קלה מאוד רק אחרי רמז או שניים (או יותר, תלוי כמה עמום אצליח לכתוב אותם)
איתן כתב: Show of hands, כמה עוברים על השרשור? אני אשמח לדעת כמה זה מעניין אנשים, גם אם הם לא מכירים את המשחק
קודם כל, מעניין גם מעניין.
שנית, עדיין אין לי מושג מה היה ההבדל בין "ידע קודם" לבין "אפשר גם בלי ידע קודם", אבל זה לא קריטי...
שלישית, אני מאוד מקווה שאני לא מכיר את המשחק, כדי שלא לצאת סנילי לגמרי.
ורביעית,
איתן כתב:אבל עוג אמר פעם שזו מוזיקת הרקע הכי טובה שיצאה למשחק אי פעם (לא ציטוט מילה במילה)
רמז כזה די קל למצוא, אבל לפי האוזן וההתרשמות שלי, לא נראה לי שזה
brother34 כתב:
שנית, עדיין אין לי מושג מה היה ההבדל בין "ידע קודם" לבין "אפשר גם בלי ידע קודם", אבל זה לא קריטי...
הצג/הסתר תוכן
ברגע שכתבתי איך אפשר לשמוע את הרמז, כל מי שמתחשק לו יכול להוריד qbasic ולשמוע את השורה, אבל אני שיחקתי עם qbasic כשהייתי קטן והייתי מזהה את השורה (נדמה לי) גם בלי ה play בהתחלה. כדי להבין מה עושה play ברמז השני אפשר לגגל, השאלה היא כמה מוטיבציה יש לך. בכל מקרה לא התכוונתי שאפשר לפתור בלי להכיר את המשחק
brother34 כתב:
ורביעית,
איתן כתב:אבל עוג אמר פעם שזו מוזיקת הרקע הכי טובה שיצאה למשחק אי פעם (לא ציטוט מילה במילה)
רמז כזה די קל למצוא, אבל לפי האוזן וההתרשמות שלי, לא נראה לי שזה