יום הולדת שמח לאתר!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: יום הולדת שמח לאתר!
לקחתי חודש, ליתר בטחון
יומולדת שמייח!
יומולדת שמייח!
הילדים שנולדו ביחד עם האתר תכף מתגייסים - מזל טוב לרגל יום ההולדת ה-18 של האתר!
מברוכ והקשב המפקד!
אבל איפה העוגה המסורתית?
אבל איפה העוגה המסורתית?
ועכשיו שהוא בן שמונה עשרה - !
מזל טוב!
מזל טוב!
מזל טוב לאתר ומזל טוב לגורדי!
אני מרגיש זקן
אני מרגיש זקן
בשנה שעברה העוגה המסורתית בלטה בהעדרה, אך לא עוד!
מזל טוב לרגל יום ההולדת ה-19 של האתר!
אם בשנה שעברה הוא היה גדול מספיק בשביל כוס בירה, השנה הוא גדול מספיק בשביל ערך בויקיפדיה (בחיי שלא אני יצרתי אותו...). הידד!
מזל טוב לרגל יום ההולדת ה-19 של האתר!
אם בשנה שעברה הוא היה גדול מספיק בשביל כוס בירה, השנה הוא גדול מספיק בשביל ערך בויקיפדיה (בחיי שלא אני יצרתי אותו...). הידד!
מזל טוב גורדי!
מברוכ וחמדללה ע סלאמה לעוגה!
באיחור קל אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם - מזל טוב
מזל טוב גורדי! עד 120! (רגע, מתי בדיוק הבאנר מתחלף? נראה לי שראיתי אותו כבר לפני חצות)
מברוכ לאתר ולכל עשרת הקבועים. 20 שנה זה כבר הישג של ממש, האם שנה הבאה האתר משתחרר ונוסע לטיול במזרח?
המון מזל טוב ותודה לכולם על שני עשורים!
רק חסר לנו שהאתר יביא ארצה וריאנט חדש. Invasion of the Mutant Space Bats of Doom. כנראה חופשה בארץ במחיר של טיול במזרח.
בעבר זה היה ידני אבל אחרי יותר מדי פספוסים סידרתי איזשהו סקריפט, עוזר במיוחד כשאני לא ליד המחשב (כמו עכשיו).
גורדי כתב: ↑ג' אוגוסט 17, 2021 8:13 pm רק חסר לנו שהאתר יביא ארצה וריאנט חדש. Invasion of the Mutant Space Bats of Doom.
מזל טוב למסע אל העבר
אני אנצל את ההזדמנות הזאת להגיד משהו מהלב, יש לאתר הזה מקום מאוד חם אצלי בלב, כבר לא מעט זמן אני חבר בפורום, ותמיד כייף לדעת שהפינה הכיפית פה, כייף לראות שיש אנשים קבועים, ושהאוירה פה באמת טובה. נוסטלגיה, אנשים טובים, משחקים ישנים באמת תענוג .
מילה לגורדי אני מאמין בשם כולם, תודה מקרב לב על הפרויקט הזה תמשיך לפתח ולהגדיל אותו, ושנזכה להנות מהאתר המקסים הזה עוד שנים רבות
תודה לצוות המנהלים לאורך השנים, ולכל מי שלוקח חלק בקהילה הנהדרת הזאת, תשארו כמו שאתם
שנזכה להמשיך ולהנות פה ולשחק הרבה משחקים ישנים
אני אנצל את ההזדמנות הזאת להגיד משהו מהלב, יש לאתר הזה מקום מאוד חם אצלי בלב, כבר לא מעט זמן אני חבר בפורום, ותמיד כייף לדעת שהפינה הכיפית פה, כייף לראות שיש אנשים קבועים, ושהאוירה פה באמת טובה. נוסטלגיה, אנשים טובים, משחקים ישנים באמת תענוג .
מילה לגורדי אני מאמין בשם כולם, תודה מקרב לב על הפרויקט הזה תמשיך לפתח ולהגדיל אותו, ושנזכה להנות מהאתר המקסים הזה עוד שנים רבות
תודה לצוות המנהלים לאורך השנים, ולכל מי שלוקח חלק בקהילה הנהדרת הזאת, תשארו כמו שאתם
שנזכה להמשיך ולהנות פה ולשחק הרבה משחקים ישנים