מה עשו בסוף עם המשחקים שם? קטגוריית "נוסטלגיה ובעברית" שלהם הכילה משחקים שלא מופיעים כאן, וחבל שהם יאבדו. מישהו יודע אם מתכננים להעלות אותם מתישהו ולאן?
אם יש משחק ספציפי שאתה מחפש משם, תגיד ואשתדל להעלות אותו. אני נותן תעדוף מיוחד למשחקים שהיו בנוסטלגיה. כל זה כמובן, בהנחה שיש לי את המשחק (אם מדובר על משחק שבא במקור בתקליטור רוב הסיכויים הם שיש לי אותו ואם מדובר על משחק שבא במקור בתקליטון (דיסקט) רוב הסיכויים הם שאין לי אותו).
Og כתב: ↑ג' ספטמבר 24, 2013 9:52 pm
אם יש משחק ספציפי שאתה מחפש משם, תגיד ואשתדל להעלות אותו. אני נותן תעדוף מיוחד למשחקים שהיו בנוסטלגיה. כל זה כמובן, בהנחה שיש לי את המשחק (אם מדובר על משחק שבא במקור בתקליטור רוב הסיכויים הם שיש לי אותו ואם מדובר על משחק שבא במקור בתקליטון (דיסקט) רוב הסיכויים הם שאין לי אותו).
יש לך אולי את המישחק קופיקו של מחשבת? או אולי משחקים אחרים של החברה הזו שאין במסע אל העבר שתוכל להעלות?
שלום אורח, לצערנו עוג כבר לא מבקר בפורום אז הוא לא יראה את הבקשה שלך.
אם יש איזה משחק ספציפי שאתה מחפש, אני ממליץ לפרסם פוסט חדש בפורום הראשי ואולי אחד החברים האחרים יוכל לעזור.
Og כתב: ↑ג' ספטמבר 24, 2013 9:52 pm
אני מחפש את מישחק בגדי המלך החדשים של מחשבת אם תוכל להעלות אותו בבקשה