הפן הטכני קל איתי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
"אז מהו סוד הנעורים הנצחיים שלך?" — "תמימות"
?!
חכה חכה, אני עוד אגרום לך להוסיף תאריכים על הסיקורים באתר.
חכה חכה, אני עוד אגרום לך להוסיף תאריכים על הסיקורים באתר.
Re: הפן הטכני קל איתי
מישהו זוכר את קובץ האצווה המשוכלל, MasaDBL? חשבתי שהגיע הזמן להתחיל לדחוף אותו במקום המדריך להפעלה בסיסית של DOSBox.
הנה התוצאה: דוסבוקס ב-6 צעדים: חבילת ההפעלה המהירה של DOSBox.
הערות ואזהרות לפני שאני הופך את זה למבצעי?
הנה התוצאה: דוסבוקס ב-6 צעדים: חבילת ההפעלה המהירה של DOSBox.
הערות ואזהרות לפני שאני הופך את זה למבצעי?
במבט ראשון זה נראה טוב.
אתה גם רוצה קצת בדיקות על זה? כי לא ממש ניסיתי לעקוב אחרי המדריך.
אתה גם רוצה קצת בדיקות על זה? כי לא ממש ניסיתי לעקוב אחרי המדריך.
מצד אחד, זה תמיד נחמד. מצד שני, אני מפחד לחשוף אותך למוזיקה המזעזעת של הסרטונים.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
במקום להתעמק במדריך, מצאתי את עצמי חוזר להתעמק בקובץ האצווה, מי היה מאמין שיבוא יום ואוכל לקרוא תוכן של קובץ אצווה בקלות (ולגלות זבל ישן ששתלת אצלי במחשב)...
לדעתי (ולמרות הקטילה הקטלנית של עוג), אתה כותב נורא יפה, גורדי.
כלומר, יש שם ספגטי רציני, ובכלל היה מאוד מאתגר ותובעני לקרוא דבר כזה ישירות מהדפדפן בלי תכנה שעוזרת לאתר תוויות וכד', אבל יחסית למטלה הגדולה שהקצית לתכנית בפלטפורמה כזו, זה דווקא קריא בעיניי. תקלה שחשבתי עליה (וכמו הנחת המוצא של עוג, בהינתן שזה הפתרון; לא טרחתי לחזור על כל המטא שהיה לנו פה ולחשוב מחוץ לקופסה), והיא לא מהותית, היא שאם המשתמש מעדכן גרסת DOSBox אחרי שהקודמת נרשמה במטמון (והוא לא מסיר את הקודמת, שזה מה שקורה באופן רגיל עם גרסאות DOSBox חדשות), הסקריפט הזה ימשיך להריץ את הגרסה הישנה.
לגבי המדריך, נראה לי טוב. לסרטונים לא היה מזיק ליטוש, אבל אני לא חושב שלמישהו כאן יש את הזמן לזה. הייתי מציע גם שמי שמנסה לפתוח אותם בחלון חדש יגיע ישירות לדף הסרטון ב-YouTube במקום ליצור שכפול חלון של המדריך.
לדעתי (ולמרות הקטילה הקטלנית של עוג), אתה כותב נורא יפה, גורדי.
כלומר, יש שם ספגטי רציני, ובכלל היה מאוד מאתגר ותובעני לקרוא דבר כזה ישירות מהדפדפן בלי תכנה שעוזרת לאתר תוויות וכד', אבל יחסית למטלה הגדולה שהקצית לתכנית בפלטפורמה כזו, זה דווקא קריא בעיניי. תקלה שחשבתי עליה (וכמו הנחת המוצא של עוג, בהינתן שזה הפתרון; לא טרחתי לחזור על כל המטא שהיה לנו פה ולחשוב מחוץ לקופסה), והיא לא מהותית, היא שאם המשתמש מעדכן גרסת DOSBox אחרי שהקודמת נרשמה במטמון (והוא לא מסיר את הקודמת, שזה מה שקורה באופן רגיל עם גרסאות DOSBox חדשות), הסקריפט הזה ימשיך להריץ את הגרסה הישנה.
לגבי המדריך, נראה לי טוב. לסרטונים לא היה מזיק ליטוש, אבל אני לא חושב שלמישהו כאן יש את הזמן לזה. הייתי מציע גם שמי שמנסה לפתוח אותם בחלון חדש יגיע ישירות לדף הסרטון ב-YouTube במקום ליצור שכפול חלון של המדריך.
אני תמיד האמנתי בך!Radioactive Grandpa כתב:מי היה מאמין שיבוא יום ואוכל לקרוא תוכן של קובץ אצווה בקלות (ולגלות זבל ישן ששתלת אצלי במחשב)...
תודה, תודה (עד שתסדר לנו סמיילי מסמיק, אצטרך להסתפק ב- ).Radioactive Grandpa כתב:לדעתי (ולמרות הקטילה הקטלנית של עוג), אתה כותב נורא יפה, גורדי.
אתה צודק, אבל גם בעיני זה לא מהותי. ובכלל, 0.74 הוא ה-1.0 החדש.Radioactive Grandpa כתב:תקלה שחשבתי עליה ...
תודה שהעפת מבט
[עריכה - 11.12.15]
ההודעה הזו הייתה מעל ההודעה הנוכחית, ופוצלה לשרשור חדש.
[/עריכה]
נראה מרשים מאוד, תודה רבה!rzil כתב:ו גרסה מנוונת של חלונות 3.11 בעברית ...
עדיין לא יצא לי לבדוק בפועל, אבל ניכר שהשקעת בחבילה הזו הרבה, כל הכבוד! המקור הוא גם שלך או שהשתמשת בחבילה של עוג?
בכל מקרה, ברמת העיקרון אני נגד הוספת Launcher-ים בצורה סיטונאית כשאפשר לאחסן חבילה אחת גנרית, אבל זה עדיין עשוי להיות מאוד מועיל ביום מן הימים. תודה ששיתפת אותנו!
היי גורדי, יש מצב שאתה זוכר פרטים לגבי הפריצה שעשית לעוגי? (למשל, אם ה-TSR הוא לא ברירת המחדל, האם השינויים היו בקובץ הריצה או בקבצים אחרים?)
התעסקתי קצת עם כמה משחקים אחרים של קוקטל ויז'ן כדי לנסות להבין איך הם עובדים (וליצור כלים לעריכה שלהם בשביל תרגום לעברית)
הסתכלתי גם על עוגי ומצאתי שאפשר לדלג על מסך ההגנה בשלמותו אם אחרי הטעינה של INTRO.TOT מחליפים את הערך שנמצא 9 בתים לפני p_eleph ב-8 במקום ב-5.
(למעשה, p_eleph בעצמו הוא מסך ההגנה והטעינה שלו מותנית בשפת המשחק... אם המשחק לא באנגלית מסך ההגנה מופיע, השינוי הזה אומר שאם המשחק לא בעברית מסך ההגנה מופיע - אחרת, כמובן, הוא לא מופיע)
עריכה:
מדהים כמה השינויים שניסית היו קרובים לזה, מה שכתבתי זה שינוי הפוך ב-0x104A10 (ממש ליד, והכתובת הזו גם מופיעה בהודעה הקודמת)
מתעניין, למה זו בעיה שמדלגים על מסך הפתיחה?
עריכה: עכשיו הבנתי שכתוב פתיחה ולא הגנה, מניח שהכוונה למסך עם הכותרת "עוגי". אז מובן למה זו בעיה ושמח לבשר שהוא נשאר שלם עם התיקון המוצע
וואו, אשתדל מאוד להסתכל על זה מחר (אבל סליחה מראש אם אני לא מצליח).
[עריכה]
אוקיי, הסתכלתי על זה:
[עריכה]
אוקיי, הסתכלתי על זה:
- אני לא ממש זוכר כלום מהפריצה עצמה, זה היה מזמן
- בכל מקרה, כל הכבוד על הגילוי! אכן, ההצעה שלך היא האופטימלית, מדלגת על מסך ההגנה ללא תופעות לוואי. שיניתי את ההורדה כך שתכיל את הגרסה שלך כברירת מחדל, תודה!!
תודה, אם כי נראה שהקובץ לא השתנה
ובכן, מי היה מאמין שכדי שהקובץ ישתנה אצטרך ממש להעלות אותו לשרת ולא סתם להחליף אותו בגיבוי המקומי שיש לי על המחשב .
מזל שאתה בודק אותי
מזל שאתה בודק אותי