הפן הטכני קל איתי

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: הפן הטכני קל איתי

שליחה על ידי brother34 »

Radioactive Grandpa כתב:היי, זה שמעולם לא שמעתי על איגוד התופרות לא אומר שאני לא יודע מה זה ווגון.
בתור זה שהכי חורה לו שהרמזים תרבותיים נעלמים מעיניו, אני כבר לא לוקח איתך סיכון.
העיקר, בלי פאניקה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

יפה מצדך. הוריתי להרהור עמוק לתכנן מחשב שימצא את השאלה לשם שלך.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

מכאן:
Gordi כתב:
Og כתב:לדעתי אפשר לעבור מהנושא הזה ולפרסם תגובות להודעות האחרונות בשרשור הטכני.
מגניב פנימה תגובה אחרונה, ברשותך...
Radioactive Grandpa כתב:אולי תפרסם איפשהו רשימה של הגיבויים שלך, כי סתם ככה כולנו יכולים לעבור על שרשורי השת"ק ולהעלות תמונות שפורסמו באתרי אכסון שונים למחסן, ולייעל את התהליך.
העלתי למחסן את (רוב) הגיבויים של לכידות המסך שלי, ניתן למצוא אותם ברשימת האלבומים .....
אוקי. אני מקווה שלא עשיתי עבודה כפולה, כי האלבומים לא מסודרים אלפביתית, וראיתי שזה לוקח המון זמן לעבור על כל שמונת העמודים לכל משחק בשת"ק כדי לבדוק אם יש אלבום על שמו או לא. הסתמכתי על ההנחה שגיבויים שהעלית למחסן - הודעות המשחקים כבר עודכנו.
גיביתי את כל השאר (רק מה שעדיין מקושר לאתר).
הערות למאן דבעי:
  • במקרים של תמונה שבורה השארתי את הלינק בהודעה (גם לתיעוד, וגם כי אני חושב שתמונות קמות לתחייה לפעמים. ראיתי את זה קורה ב-ImageShack. וב-Theme Park לדוגמה, התמונה הממוזערת עדיין מוצגת איכשהו). בנוסף, אם יש כאלה, מספרן (בכמות) מופיע בסוגריים לצד שמן ברשימה להלן.
  • במקרה אחד (Alone in the Dark 3), אותה תמונה הודבקה בהודעה המקורית פעמיים - כשעדכנתי הצגתי אותה פעם אחת.
  • אני לא שומר גיבויים על המחשב.
  • כל התמונות, למעט אלו מ-Gubble, והשתיים הבודדות מ-Prison of Ice, לא עומדות בסטנדרט האיכות של האתר. בנוסף, רובן הגדול באיכות ממש רעה ומתמיהה (פורמטים ורזולוציות משתנים מתמונה לתמונה).
  • את Woodruff גיביתי אבל את ההודעה לא עדכנתי (כי Ingsoc מאוד פעיל, והתמונות הממוזערות שלו גדולות יותר - אולי הוא מעדיף כך). כל שאר ההודעות עודכנו.
הנה הרשימה:
Amazon: Guardians of Eden (1)
Alone in the Dark (1)
Alone in the Dark 2
Alone in the Dark 3 (1)
BioForge
Freddy Pharkas (3)
Gubble
King's Quest 5 (1)
King's Quest 6
MDK
Prisoner of Ice (1)
Road Rash
Rocket Jockey
Shadow of the Comet (1)
Shogo
Theme Hospital
Theme Park (1)
Woodruff and The Schnibble of Azimuth
Gordi כתב:בנוסף, עוג, לא העלתי את הגיבויים של הסריקות שברשותי, כי חשבתי שאם כבר מעלים אותן מחדש אולי תרצה להוסיף חותמת מים.
כמה חבל...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Gordi כתב:בנוסף, עוג, לא העלתי את הגיבויים של הסריקות שברשותי, כי חשבתי שאם כבר מעלים אותן מחדש אולי תרצה להוסיף חותמת מים.
אין צורך, תודה.

Radioactive Grandpa כתב:אוקי. אני מקווה שלא עשיתי עבודה כפולה, כי האלבומים לא מסודרים אלפביתית, וראיתי שזה לוקח המון זמן לעבור על כל שמונת העמודים לכל משחק בשת"ק כדי לבדוק אם יש אלבום על שמו או לא. הסתמכתי על ההנחה שגיבויים שהעלית למחסן - הודעות המשחקים כבר עודכנו.
גיביתי את כל השאר (רק מה שעדיין מקושר לאתר).
הערות למאן דבעי:
  • במקרים של תמונה שבורה השארתי את הלינק בהודעה (גם לתיעוד, וגם כי אני חושב שתמונות קמות לתחייה לפעמים. ראיתי את זה קורה ב-ImageShack. וב-Theme Park לדוגמה, התמונה הממוזערת עדיין מוצגת איכשהו). בנוסף, אם יש כאלה, מספרן (בכמות) מופיע בסוגריים לצד שמן ברשימה להלן.
  • במקרה אחד (Alone in the Dark 3), אותה תמונה הודבקה בהודעה המקורית פעמיים - כשעדכנתי הצגתי אותה פעם אחת.
  • אני לא שומר גיבויים על המחשב.
  • כל התמונות, למעט אלו מ-Gubble, והשתיים הבודדות מ-Prison of Ice, לא עומדות בסטנדרט האיכות של האתר. בנוסף, רובן הגדול באיכות ממש רעה ומתמיהה (פורמטים ורזולוציות משתנים מתמונה לתמונה).
  • את Woodruff גיביתי אבל את ההודעה לא עדכנתי (כי Ingsoc מאוד פעיל, והתמונות הממוזערות שלו גדולות יותר - אולי הוא מעדיף כך). כל שאר ההודעות עודכנו.
הנה הרשימה:
Amazon: Guardians of Eden (1)
Alone in the Dark (1)
Alone in the Dark 2
Alone in the Dark 3 (1)
BioForge
Freddy Pharkas (3)
Gubble
King's Quest 5 (1)
King's Quest 6
MDK
Prisoner of Ice (1)
Road Rash
Rocket Jockey
Shadow of the Comet (1)
Shogo
Theme Hospital
Theme Park (1)
Woodruff and The Schnibble of Azimuth
אוקיי, לא הבנתי כלום... של מה הרשימה הזו? גורדי לא אמר שהוא סיים להעלות את כל התמונות? והתמונות שלא בסטנדרט של האתר, ראית גם משהו שלי שם?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Og כתב:של מה הרשימה הזו?
של כל משחקי השת"ק שגיביתי במחסן את התמונות שהיו בהם, ועדכנתי את ההודעות שלהם בפורום.
Og כתב:גורדי לא אמר שהוא סיים להעלות את כל התמונות?
כן. אני הבנתי מדבריו שהוא סיים להעלות למחסן ולעדכן את ההודעות של כל התמונות שהיו מגובות אצלו. את היתרה (משרשורי שת"ק בפורום שעדיין מקושרים לאתר), התמונות ששרדו באתרי האכסון - אותן גיביתי וזו הרשימה לעיל.
Og כתב:והתמונות שלא בסטנדרט של האתר, ראית גם משהו שלי שם?
לא, אין משהו ברשימה הזו שהוא העלאה שלך. כמעט הכל הועלה ע"י sixkiller.
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

בהודעות שסידרת, לא אמורה היתה להסתדר גם התמונה שמופיעה ברשימה, כמו למשל כאן?
(אני מתכוון כשמשתמשים במאפייני תצוגה של "תצוגת תמונה").
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

לא, אין קשר בין השניים. התמונות בתצוגה הן תמונות שמועלות לאתר עצמו, ואין לי (ככל הידוע לי) הרשאה לפעולה כזו.
חוץ מזה, הרשימה לעיל של התמונות שטפלתי בהן היא חלק קטנטן מתוך כל משחקי השת"ק שברובם גורדי טיפל, ואתה יכול לראות שעדיין כמעט כל משחקי השת"ק הם ללא תמונה בתצוגה.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אה, עכשיו הבנתי. אז בשורה התחתונה כל התמונות החסרות הן לא שלי אז בלאו הכי אני לא יכול לעזור כי אין לי גיבוי שלהן.

Radioactive Grandpa כתב:אין לי (ככל הידוע לי) הרשאה לפעולה כזו.
ככל הידוע לך? אתה חושד שתגלה ביצת פסחא בממשק שתאפשר לך להשתלט על העולם? :P
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

:o

תמונה

גורדי וביצי הפסחא שלו... :scratch:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Og כתב:
Radioactive Grandpa כתב:אין לי (ככל הידוע לי) הרשאה לפעולה כזו.
ככל הידוע לך? אתה חושד שתגלה ביצת פסחא בממשק שתאפשר לך להשתלט על העולם? :P
like, duh. אבל להפציץ את אירן זה ריגוש לילדות בנות שתיים. אני גליתי השבוע ביצת פסחא בדפי המשחק שמציגה את התאריכים שבהם עלו הסיקורים הנוכחיים שלהם ולוג שינויים, ומכרתי את זה בעשרות אלפי דולרים לכתב עת יוקרתי של אבטחת מידע.
אבל ברצינות, התכוונתי לפאנל הניהול. לפי איך שזה מוצג בדף הראשי - זה חורג משליטה בשאילתא ובחידון בלבד. ואין לי מושג אם כל מה שנרמז שם באמת ישים, או שלא, או שזה רק אני בלי ההרשאה לזה.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

LOL, אני מתפתה להוסיף פאנל כזה עכשיו :-)

תודה, RG, מה שאמרת מדויק למעט עניין אחד - יש לי גם גיבויים של (רוב?) התמונות האחרות שלא גיביתי, אלא שבחרתי לדחות את הביצוע למועד מאוחר יותר. אני מתנצל אם זה לא היה ברור מדברי. בכל מקרה, תודה על העזרה.

אני אשתדל להעלות את התמונות החסרות כך שתוכל להוסיף אותן לאלבומים המתאימים.
גורדי2

שליחה על ידי גורדי2 »

סיימתי להעלות למחסן את הסריקות שיש לי. עדיין צריך לערוך את הקישורים מההודעות לתמונות במחסן, ואני לא יודע אם יהיה לי זמן לכך בקרוב. אשמח אם מישהו יוכל לסייע.
האלבומים החדשים הם החל מ-Amazing Learning Games with Rayman: Math - acc והלאה:
http://server10.old-games.org/g/index.php?cat=2&page=9" target="_blank

בנוסף, מסתבר שחסרות לי כמה סריקות:
  • מגפי החתול שפיץ - חסר הכל
  • קפטן הוק - חסרה סריקה של תקליטור
  • לאומית 99 - חסרות עטיפות
  • הבלגן של קרלו - חסרה עטיפה
  • איפה גר חברי פחד - חסרה סריקה של התקליטור
  • בת הטוחן - חסר הכל
נראה שהחוסרים התווספו לאחר שכבר גיביתי את ההודעות ("מתחת לרגליים"). אם למישהו יש גיבוי זה יהיה מעולה.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

גורדי2 כתב:סיימתי להעלות למחסן את הסריקות שיש לי. עדיין צריך לערוך את הקישורים מההודעות לתמונות במחסן, ואני לא יודע אם יהיה לי זמן לכך בקרוב. אשמח אם מישהו יוכל לסייע.
האלבומים החדשים הם החל מ-Amazing Learning Games with Rayman: Math - acc והלאה:
http://server10.old-games.org/g/index.php?cat=2&page=9" target="_blank
אני אתחיל לעבוד מההתחלה (מריימן חשבון), אם אתה או R.G עובדים על זה גם, תתחילו מהסוף.
גורדי2 כתב:בנוסף, מסתבר שחסרות לי כמה סריקות:

מגפי החתול שפיץ - חסר הכל
קפטן הוק - חסרה סריקה של תקליטור
לאומית 99 - חסרות עטיפות
הבלגן של קרלו - חסרה עטיפה
איפה גר חברי פחד - חסרה סריקה של התקליטור
בת הטוחן - חסר הכל

נראה שהחוסרים התווספו לאחר שכבר גיביתי את ההודעות ("מתחת לרגליים"). אם למישהו יש גיבוי זה יהיה מעולה.
יש לי גיבויים רק לתמונות שאני העליתי. אני אטפל בזה.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אוקיי, התחלתי לעבוד (כי יש לי קצת זמן להרוג בזמן שאני מטפל בבעיה במחשב) אבל אני ממשיך לא להבין מה קורה פה... יש איזשהו דיון בנושא הזה שפיספסתי?

למשל, אני רואה שבהרבה מקרים התמונות שבאתרי אחסון תמונות עוד תקינות. למה אנחנו מחליפים אותן? פעולה מונעת? ומה עם מקרים שבהן התמונות כבר היו (ועדיין) במחסן, כמו במקרה של תעלולי במבה, למה הועלו שוב? :scratch:

בינתיים עד שאני אבין מה קורה פה הפסקתי את העבודה. גורדי, אם אתה בסביבה (או R.G), אני אשמח לתשובה מהירה כי אח"כ אולי לא יהיה לי זמן לזה.
גורדי2

שליחה על ידי גורדי2 »

Og כתב:אני רואה שבהרבה מקרים התמונות שבאתרי אחסון תמונות עוד תקינות. למה אנחנו מחליפים אותן? פעולה מונעת?
כן, זה רק עניין של זמן עד שהן תשברנה, ויותר קל לטעמי לעשות זאת במעבר אחד.
Og כתב:ומה עם מקרים שבהן התמונות כבר היו (ועדיין) במחסן, כמו במקרה של תעלולי במבה, למה הועלו שוב?
טעות אנוש.

תודה!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא