חידות מסוג קצת שונה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: חידות מסוג קצת שונה
אחח, התסכול.
לא שלי, שלך - על שלא מצליחים.
אני יכול לזרוק ניחושים, אבל זה יהיה סתם.
אף אחד (כמעט) לא טורח להסביר פתרונות או בכלל, אז ברשותכם, אתן עוד אחת :
לכותל הגיעה המתעמלת האולימפית.
לא שלי, שלך - על שלא מצליחים.
אני יכול לזרוק ניחושים, אבל זה יהיה סתם.
אף אחד (כמעט) לא טורח להסביר פתרונות או בכלל, אז ברשותכם, אתן עוד אחת :
לכותל הגיעה המתעמלת האולימפית.
-
- משתמש רשום
הבהרה: שם המשחק הוא לא אות אחת ועוד שלוש במילה השניה הקווים הם אותיות אבל רק של חלק מהמשחק.
רמז: אין כזאת מילה צאלח, ולכן זה חלק מ-
רמז: אין כזאת מילה צאלח, ולכן זה חלק מ-
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
הגיע הזמן להקפיץ את השרשור הזה שוב...
פירוש לשני הרמזים של החידה שלי,
עדיין לא הבנתי אותך... כלומר, את ההבהרה שלך. אולי תיתן דוגמה פיקטיבית לתבנית אחרת.
פירוש לשני הרמזים של החידה שלי,
- הצג/הסתר תוכן
- הצג/הסתר תוכן
עדיין לא הבנתי אותך... כלומר, את ההבהרה שלך. אולי תיתן דוגמה פיקטיבית לתבנית אחרת.
-
- משתמש רשום
דווקא נראה לי שהפעם לא ניסית לא להבין (כלומר שלאחר התאמצות אפשר להבין את המשפט (שבראיה שניה שראיתיו הוא באמת לא ברור במיוחד..)) הכוונה היא שלחידה יש שני חלקים: חלק אחד שהוא הגדרה, והחלק השני שהוא הגדרה.
החלק השני הוא שם(רמז ב') של מישהו שהאותיות בקווים הם המשך שמו חוץ מזה יש את ההגדרה הראשונה שהיא תחילת שם המשחק.
החלק השני הוא שם(רמז ב') של מישהו שהאותיות בקווים הם המשך שמו חוץ מזה יש את ההגדרה הראשונה שהיא תחילת שם המשחק.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
שמע.... בהתחלה נסיתי להבין. אחר-כך לא רק שנסיתי לא להבין, אפילו הצלחתי לא להבין.קישקוש בלבוש כתב:דווקא נראה לי שהפעם לא ניסית לא להבין
אבל נראה לי שהצלחתי לעלות על תדר החשיבה שלך. אני חושב שמה שהיה עוזר לי להבין מה אתה רוצה הוא שהיית אומר שהקווים הם חלק מרצף משפט ההגדרה עצמו.
ועכשיו גם הבנתי את השאלה שלך כאן:
ולדעתי כן, אמור להיות ליחס הזה ביטוי בתשובה. אבל גם אתה וגם אחינו (אם צדקתי לגבי שניכם) התעלמתם מזה...קישקוש בלבוש כתב:זה שהופכים את זה למשפט תקני יותר זה אמור להגיד משהו בחידה? (כמו: "את ה...")
- הצג/הסתר תוכן
RG, צודק.
אני די מרגיש מובך לפתור חידה עם כל כך הרבה רמזים (וענקיים כאלה), ומה עוד שזה יהפך לשרשור ממש פינג-פונגי.
אבל גם לדעתי זו הכי יפה מכולם.
אתה מתכוון ל Wait for it
אני די מרגיש מובך לפתור חידה עם כל כך הרבה רמזים (וענקיים כאלה), ומה עוד שזה יהפך לשרשור ממש פינג-פונגי.
אבל גם לדעתי זו הכי יפה מכולם.
למה כולם נטפלים לחידות שלי?Radioactive Grandpa כתב: ולדעתי כן, אמור להיות ליחס הזה ביטוי בתשובה. אבל גם אתה וגם אחינו (אם צדקתי לגבי שניכם) התעלמתם מזה...
אתה מתכוון ל Wait for it
- הצג/הסתר תוכן
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אז אתה משאיר את זה לפותר הבא?
התכוונתי למה שחשבת, ואני לא זוכר עד כמה ציינתי במפורש שאין לי שום מושג בנוגע לעקרונות הרשמיים של ז'אנר החידות הזה, אבל אם סימן שאלה שקול בעיניך למילה עם משמעות קונקרטית שהיא אפילו לא מילת יחס, אז....
אז...
מה כבר רלטיביסט שכמוני יכול להגיד? "שיהיה לך בהצלחה בחיים עם תפישת העולם שלך".
אבל אם כבר פתרת,
מי זה כולם? מי נטפל לחידות שלך? שאני לא אקום עליו! חידות סבבה, מה.brother34 כתב:למה כולם נטפלים לחידות שלי?
התכוונתי למה שחשבת, ואני לא זוכר עד כמה ציינתי במפורש שאין לי שום מושג בנוגע לעקרונות הרשמיים של ז'אנר החידות הזה, אבל אם סימן שאלה שקול בעיניך למילה עם משמעות קונקרטית שהיא אפילו לא מילת יחס, אז....
אז...
מה כבר רלטיביסט שכמוני יכול להגיד? "שיהיה לך בהצלחה בחיים עם תפישת העולם שלך".
אבל אם כבר פתרת,
- הצג/הסתר תוכן
משאיר, בהנחה שיהיה אחד כזה.
אני לא התכוונתי שזה ממש שקול, רק הצבעתי על זה שהם באותו הכיוון. כמעט תמיד צריך לשים משהו בחידה כזו
כדי שתתעכל בצורה קלה יחסית.
אני לא התכוונתי שזה ממש שקול, רק הצבעתי על זה שהם באותו הכיוון. כמעט תמיד צריך לשים משהו בחידה כזו
כדי שתתעכל בצורה קלה יחסית.
בסדר, בסדר, אני אקח את זה על עצמיbrother34 כתב:אני די מרגיש מובך לפתור חידה עם כל כך הרבה רמזים (וענקיים כאלה), ומה עוד שזה יהפך לשרשור ממש פינג-פונגי.
- הצג/הסתר תוכן
יש לי הרגשה שהיה פה איזה רמז עבה בנוגע להעלאה מחדש
וואו, אני ממש גרוע בזה...לא מאמין שהייתי מגיע לזה
המצב כלאחר ייאוש.
סליחה, תיקון- הוא כבר לאחר הייאוש...
אז אני אתן כאן את כל הפיתרונות, פשוט מרוב עצלות לבדוק את כל הספוילרים בשתי העמודים הראשונים בשירשור הזה כדי לוודא מה פתרו ומה לא:
המשך יום מדליק בכל אופן
אן
סליחה, תיקון- הוא כבר לאחר הייאוש...
אז אני אתן כאן את כל הפיתרונות, פשוט מרוב עצלות לבדוק את כל הספוילרים בשתי העמודים הראשונים בשירשור הזה כדי לוודא מה פתרו ומה לא:
- הצג/הסתר תוכן
המשך יום מדליק בכל אופן
אן
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Og כתב:יש לי הרגשה שהיה פה איזה רמז עבה בנוגע להעלאה מחדש
היי... מה העניין, את רב החידות פתרנו ואישרת את הפתרון... נשאר שתאשרי את הדרך.Ann כתב:אבל אני אשאיר לכם את הדרך- לא אני אמרתי שזה גם חלק מהפיתרון...
ואהבתי את 5. חבל שאיש לא פתר. (וחבל שסתם זרקת לנו את הפתרונות לכל הרוחות במקום לרמוז )
נכון, הדרך הייתה מעולה- באלה שאני זוכרת. ותסלחו לי כולכם שאין לי סבלנות לעבור ספוילר אחרי ספוילר לבדוק את התשובות במדויק)Radioactive Grandpa כתב:היי... מה העניין, את רב החידות פתרנו ואישרת את הפתרון... נשאר שתאשרי את הדרך.
תודהRadioactive Grandpa כתב:ואהבתי את 5.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
לא צריך לעבור ספוילר ספוילר, זה הייתי רק אני ובעמוד הראשון. וזו היתה ההתייחסות האחרונה לחידות שלך. חוץ מפניה נוספת שלי בעמוד השני.