- הצג/הסתר תוכן
- פיסתיים = שתי פיסות. פיסה = פת. אם רק קישרת את סיומת הזוגי להכפלה של השם - גם לגיטימי...
חידות מסוג קצת שונה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Re: חידות מסוג קצת שונה
- הצג/הסתר תוכן
רעיון מגניב
לצערי נראה שהגעתי מאוחר מדי בשביל לפתור את הקלים
את שני הנותרים של אן אני לא מצליח לפצח, אבל נראה לי שהצלחתי לעלות על כמה מתוך אלה של R.G.
לצערי נראה שהגעתי מאוחר מדי בשביל לפתור את הקלים
את שני הנותרים של אן אני לא מצליח לפצח, אבל נראה לי שהצלחתי לעלות על כמה מתוך אלה של R.G.
- הצג/הסתר תוכן
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
פששש, אפילו פיצחת את 7. כבר חשבתי לבטל אותו. יפה מאוד.
לא נורא, אני מאמין בך ומכיר לך זכות ראשונים.Gordi כתב:לצערי נראה שהגעתי מאוחר מדי בשביל לפתור את הקלים
לא ניסיתי עדיין ואני רוצה לנסות בלי להציץ בפתרונות, אז אני רק שאלה. התשובות אמורות להיות השמות בעברית של המשחקים או באנגלית?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
השמות בעברית כשהם מוכרים וסבירים מספיק (להערכתי). ל"דום" לא הייתי קורא "אבדון", אבל ל-Jungle Book הייתי קורא "ספר הג'ונגל". המשחק של עצם החידה הוא רק בעברית.
הצלחתי, סוף סוף. RG 2, 9.
אני מקוה שאין בעיה מצד מישהו לכתוב מחוץ לספוילר את המספרים שאני חושב שפתרתי, זה נראה לי יותר נוח. אם זה מפריע\לא מקובל, תגידו וזה לא יקרה שוב.
- הצג/הסתר תוכן
אני מקוה שאין בעיה מצד מישהו לכתוב מחוץ לספוילר את המספרים שאני חושב שפתרתי, זה נראה לי יותר נוח. אם זה מפריע\לא מקובל, תגידו וזה לא יקרה שוב.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
סחתיין.
חשבתי שדווקא 9 יהיה די קל.
תודה. נותר מס' 10 (ולא לשכוח את Ann 5,11 [מאוד הצחיק אותי הקיצור האקדמי הזה, אגב]), ואם כבר החמאת, הוא בעיני המוצלח ביותר.
חשבתי שדווקא 9 יהיה די קל.
תודה. נותר מס' 10 (ולא לשכוח את Ann 5,11 [מאוד הצחיק אותי הקיצור האקדמי הזה, אגב]), ואם כבר החמאת, הוא בעיני המוצלח ביותר.
רמז? סבא? אן?
+1brother34 כתב:רמז? סבא? אן?
Mr. Lewis? Mr. Randall? Mr. Phillips? Hello?brother34 כתב:רמז? סבא? אן?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
כמובן, כמובן...
הנה תיקון קליל ומועיל ל-R.G10:
10. שיחה בשני מילים
ובינתיים, לפני שאתן רמזים לכל החידות הקודמות עבור השלמות הארכיונית, אני מזמין את מי שלא פתר את החידות, להסביר את הפתרון. כמו שהראה עידן, החידות האלו אינן טריוויאליות תמיד גם בהינתן הפתרון, כך שלהסביר אותו זה גם סוג של חידה, בדרגת קושי נמוכה יותר.
(וכשאן תפציע שוב, אשמח אם בנוסף לרמזים, גם תאשר את ההסברים שלי, ותסביר בעצמה את 6.)
הנה תיקון קליל ומועיל ל-R.G10:
10. שיחה בשני מילים
ובינתיים, לפני שאתן רמזים לכל החידות הקודמות עבור השלמות הארכיונית, אני מזמין את מי שלא פתר את החידות, להסביר את הפתרון. כמו שהראה עידן, החידות האלו אינן טריוויאליות תמיד גם בהינתן הפתרון, כך שלהסביר אותו זה גם סוג של חידה, בדרגת קושי נמוכה יותר.
(וכשאן תפציע שוב, אשמח אם בנוסף לרמזים, גם תאשר את ההסברים שלי, ותסביר בעצמה את 6.)
גם כן רמז
כרגע, אני משכנע את עצמי שאני לא מכיר את המשחק ולכן אני לא מוצא את התשובה
אם יש לי רעיון גם כן לחידה או שתיים, אני צריך לחכות לפתרונות, רמזים או אישור בשלושה העתקים מהמשרד,
למנוע פה עומס ובלבול, או שאני יכול פשוט להתחיל?
כרגע, אני משכנע את עצמי שאני לא מכיר את המשחק ולכן אני לא מוצא את התשובה
אם יש לי רעיון גם כן לחידה או שתיים, אני צריך לחכות לפתרונות, רמזים או אישור בשלושה העתקים מהמשרד,
למנוע פה עומס ובלבול, או שאני יכול פשוט להתחיל?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מה, זה אחלה רמז...
ורמז גדול יותר לגבי 10 עבור המכירים את הנפשות הפועלות:
- הצג/הסתר תוכן
ורמז גדול יותר לגבי 10 עבור המכירים את הנפשות הפועלות:
- הצג/הסתר תוכן
By all means please do!!brother34 כתב:או שאני יכול פשוט להתחיל?
אל תהרוס לי את התירוציםRadioactive Grandpa כתב: אני מניח שאין מי שלא מכיר אותם לפחות בשמם...
טוב, אני אעשה אחת כי קצר זמני, ואני רוצה לראות איך זה יתקבל לפני שאמשיך (קל מדי, לא מובן) :
(באותה שיטת כֶּפֶלָשוֹן שהיתה פה בשרשור)
ציפור משתפת פעולה עם דה נירו ופאצ'ינו.