מוזיקה ב-Prehistorik
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מוזיקה ב-Prehistorik
אהלן.
יש לי בעיה עם פרהיסטוריק הראשון- בעיקרון המשחק עובד פיקס, אבל כשאני מגיע לשלב האחרון המוזיקה רצה בכמה שניות הראשונות ואז נתקעת. עוד מישהו חווה אתה הבעיה הזאת?
יש לי בעיה עם פרהיסטוריק הראשון- בעיקרון המשחק עובד פיקס, אבל כשאני מגיע לשלב האחרון המוזיקה רצה בכמה שניות הראשונות ואז נתקעת. עוד מישהו חווה אתה הבעיה הזאת?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Re: מוזיקה ב-Prehistorik
אתה מפעיל בדוסבוקס?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מעולם לא עברתי את השלב הראשון, אז לא אוכל לעזור הרבה מנסיוני האישי, אבל טוב לשמוע שיש בו מוסיקות נוספות...
מהן הגדרות הסאונד? Soundblaster?
ומנין הורדת את המשחק? נסית ממקור אחר?
מהן הגדרות הסאונד? Soundblaster?
ומנין הורדת את המשחק? נסית ממקור אחר?
ממליץ עליו בחום, זה משחק ראוי.
ההגדרות הן של סאונדבלאסטר, כן. אין סיכוי שאני משחק את זה עם פי סי ספיקר.
והורדתי את המשחק מכאן. ניסיתי גם להוריד ממקורות אחרים. שני הגרסאות שאני יודע שרצות ברשת הן מה שיש כאן, כשהסאונד עובד כמו שצריך חוץ מבשלב האחרון, וגרסה נוספת שבה אין הפרעות, אבל איכות הסאונד נחותה ושונה מהמקור.
ההגדרות הן של סאונדבלאסטר, כן. אין סיכוי שאני משחק את זה עם פי סי ספיקר.
והורדתי את המשחק מכאן. ניסיתי גם להוריד ממקורות אחרים. שני הגרסאות שאני יודע שרצות ברשת הן מה שיש כאן, כשהסאונד עובד כמו שצריך חוץ מבשלב האחרון, וגרסה נוספת שבה אין הפרעות, אבל איכות הסאונד נחותה ושונה מהמקור.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מה זאת אומרת? תוכל להיות יותר ספציפי?עובר אורח כתב:שני הגרסאות שאני יודע שרצות ברשת הן מה שיש כאן, כשהסאונד .....
המממ, איך אני אסביר את זה..
האיכות של המוזיקה שונה ונמוכה יותר, כמו שקורה להרבה משחקים ישנים שעושים הסבה למחשבים חדשים יותר, והאפקטים הקוליים המעטים שיש לא קיימים אם אני זוכר נכון.
האיכות של המוזיקה שונה ונמוכה יותר, כמו שקורה להרבה משחקים ישנים שעושים הסבה למחשבים חדשים יותר, והאפקטים הקוליים המעטים שיש לא קיימים אם אני זוכר נכון.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
יכול להיות שהשבת לפני שצמצמתי את הציטוט ממך... התכוונתי לגרסאות. מאיפה הורדת מה.
אני כבר לא זוכר בדיוק- אתה שואל כדי לעשות השוואת גירסאות?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
למשל. אולי הגרסה אצלנו פגומה מהבחינה הזו. אולי יש טעם להציע לך מקורות נוספים לבדיקה. אמרת שמה שרץ ברשת הוא "מה שיש כאן" ולא הבנתי על מה אתה מתבסס.
מכאן למשל- http://takegame.com/arcade/htm/prehisrock.htm" target="_blank
רוב החיפושים שלי הניבו או את הגרסא הזו או את מה שיש באתר. מחיפוש שעשיתי עכשיו מסתבר גם שיש גרסא בלי סאונד בכלל.
רוב החיפושים שלי הניבו או את הגרסא הזו או את מה שיש באתר. מחיפוש שעשיתי עכשיו מסתבר גם שיש גרסא בלי סאונד בכלל.
חי נפשי!
מסתבר שבלינק ששמתי יש כמה אופציות עם ההפעלה של המשחק. כשהם שואלים על הכרטיס קול, הסוג ה"נכון" הוא אדליב.
למרות שהאפקטים הקוליים שם פחות טובים, המוזיקה רצה נכון לכל אורך המשחק, הרצתי בדיקה בדרך הישנה והטובה.
נו, מסתבר שיש יותר גרסאות של המשחק ממה שחשבתי.
תודה, מסע אל העבר. אתם עוזרים גם כשאתם לא יודעים מה רוצים מהחיים שלכם
מסתבר שבלינק ששמתי יש כמה אופציות עם ההפעלה של המשחק. כשהם שואלים על הכרטיס קול, הסוג ה"נכון" הוא אדליב.
למרות שהאפקטים הקוליים שם פחות טובים, המוזיקה רצה נכון לכל אורך המשחק, הרצתי בדיקה בדרך הישנה והטובה.
נו, מסתבר שיש יותר גרסאות של המשחק ממה שחשבתי.
תודה, מסע אל העבר. אתם עוזרים גם כשאתם לא יודעים מה רוצים מהחיים שלכם

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
LOLעובר אורח כתב:תודה, מסע אל העבר. אתם עוזרים גם כשאתם לא יודעים מה רוצים מהחיים שלכם
זה לא בהכרח חיובי...

רגע, רגע. לפני שאתה בורח, בטובך, בוא נוודא שהבנו את הבעיה והפתרון לפעמים הבאות. גם בגרסה אצלנו (ובכל גרסת PC כנראה) אפשר לשנות את ההגדרות: כך. אז מה שאתה אומר הוא שבכל פעם שהפעלת את המשחק עם הגדרת כרטיס קול Soundblaster, ועשית את הבדיקה הזו בגרסאות ממקורות שונים - בשלב האחרון המוסיקה נקטעה (חוץ ממקורות מסוימים בהם באופן כללי איכות הסאונד ב-Soundblaster היתה נמוכה. האם בטוח שבמקורות האלו ההגדרה אכן היתה Soundblaster?). אבל כשהגדרת על Adlib, המוסיקה היא אותה מוסיקה, האפקטים שונים, אבל המוסיקה לא נקטעה בשלב האחרון.
(כלומר, הפתרון חלקי. להשתמש ב-Adlib עבור אותה מוסיקה ושאינה נקטעת בשלב האחרון, אך במחיר של אפקטים מוצלחים פחות.)
לא ידעתי על האופציה של שינוי ההגדרות שיש בהורדה שלכם, כך שמעולם לא התעסקתי איתה.
טעיתי כשחשבתי שזה סאונדבלאסטר- כשאני מצביע על זה בהגדרות הוא אומר שהכרטיס לא נמצא, ומה שנכון זה האדליב.
המוזיקה הפחותה יותר היא אחת משתי האפשרויות העליונות שמופיעות.
פשוט קטע מוזר
טעיתי כשחשבתי שזה סאונדבלאסטר- כשאני מצביע על זה בהגדרות הוא אומר שהכרטיס לא נמצא, ומה שנכון זה האדליב.
המוזיקה הפחותה יותר היא אחת משתי האפשרויות העליונות שמופיעות.
פשוט קטע מוזר

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
הוא אומר שזה לא נמצא כשאתה מגדיר את שאר הפרמטרים לא נכון (כלומר - לא בהתאם להגדרות ברירת המחדל של דוסבוקס. 220h, IRQ7).