זיהוי משחק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
זיהוי משחק
מתוך פאזל קצר:
http://itstoohard.com/puzzle/At02r6X0" target="_blank
אלו ציטוטים ממשחקים מפורסמים(יותר או פחות), שעברו תרגום גרוע דרך מנוע תרגום כמו Babelfish, וצריך לזהות את שם המשחק ממנו הם נלקחו.
אוקטרין ואני(וגם חבר אחר שלי עזר לי) זיהינו 9 מתוך 10(אם מעניין אתכם ואתם רוצים את התשובות אני יכול לרשום), אבל חסר לי מספר 8...יש למישהו מושג?
http://itstoohard.com/puzzle/At02r6X0" target="_blank
אלו ציטוטים ממשחקים מפורסמים(יותר או פחות), שעברו תרגום גרוע דרך מנוע תרגום כמו Babelfish, וצריך לזהות את שם המשחק ממנו הם נלקחו.
אוקטרין ואני(וגם חבר אחר שלי עזר לי) זיהינו 9 מתוך 10(אם מעניין אתכם ואתם רוצים את התשובות אני יכול לרשום), אבל חסר לי מספר 8...יש למישהו מושג?
Re: זיהוי משחק
למה לא בפורום חידות?
כי זו לא חידה שלי. פרסמתי את זה פה בעיקר מתוך סקרנות, ובגלל שכבר יש לי 9 פתרונות מתוך 10 ורק זה חסר לי.
למרות שדווקא אהבתי את הרעיון של הפאזל הזה...אם כבר מדברים על פורום חידות
אני עדיין חושב שזה יותר מתאים לשם...
בכל מקרה, מרפרוף מהיר, זיהיתי רק את 1, 3,4, 7 ו-10 (את 10 אפילו כתבתי פה פעם בפורום, תעשה חיפוש).
בכל מקרה, מרפרוף מהיר, זיהיתי רק את 1, 3,4, 7 ו-10 (את 10 אפילו כתבתי פה פעם בפורום, תעשה חיפוש).
אני פשוט לא מתיימר לקחת קרדיט על משהו שהוא לא שלי...הפיתרון גם אמור לתת קישור להגרלה(כרגע בעיקר מניעה אותי הסקרנות מה שכן).
את 9 אתה לא מזהה?!
וכן, זכרתי משהו לגבי 10 שרשמת. ממש אהבתי את איך ש-10 יצא התפלאתי למען האמת שזיהיתי את זה כל כך מהר. די אהבתי את המשחק, אבל לא שיחקתי בו יותר מידי.
עריכה: טוב, גם אפשר להגיד שאני לא יכול לשים את זה בפורום חידות כל עוד אני בעצמי לא יודע את הפתרון המלא...
עריכה 2: ההודעה ה-6000 שלי! יאי!
את 9 אתה לא מזהה?!
וכן, זכרתי משהו לגבי 10 שרשמת. ממש אהבתי את איך ש-10 יצא התפלאתי למען האמת שזיהיתי את זה כל כך מהר. די אהבתי את המשחק, אבל לא שיחקתי בו יותר מידי.
עריכה: טוב, גם אפשר להגיד שאני לא יכול לשים את זה בפורום חידות כל עוד אני בעצמי לא יודע את הפתרון המלא...
עריכה 2: ההודעה ה-6000 שלי! יאי!
קראתי שוב, כמה פעמים ו... לא, כלום.עידן כתב:את 9 אתה לא מזהה?!
[ללא עריכה]
מזל"ט!
אז קבל את 9 בתגית ספויילר:
- הצג/הסתר תוכן
8 זה
- הצג/הסתר תוכן
וואו...O_O כל הכבוד!
ואתה יודע, הייתה לי הרגשה שאני מכיר את זה(מה שהסתבר כנכון), אבל...וואו. לא חושב שהייתי מגיע לזה אי פעם.
אוף, חבל שאחרי כל המאמץ לא מעניין אותי המשחק של ההגרלה(Day Of Defeat: Source).
אבל מגניב ממש לדעת את התשובה תודה רבה!
עריכה: אני מניח שעכשיו אפשר להעביר את זה לפורום חידות, אם יש רצון בכך...אני יודע את הפתרון לכל השאלות ואני אפילו מכיר את הרוב המוחלט של המשחקים. אבל אני לא מתלהב מזה כי זה לא שייך לי, אני מעדיף להמציא חידה משלי באותו הסגנון במקום.
ואתה יודע, הייתה לי הרגשה שאני מכיר את זה(מה שהסתבר כנכון), אבל...וואו. לא חושב שהייתי מגיע לזה אי פעם.
אוף, חבל שאחרי כל המאמץ לא מעניין אותי המשחק של ההגרלה(Day Of Defeat: Source).
אבל מגניב ממש לדעת את התשובה תודה רבה!
עריכה: אני מניח שעכשיו אפשר להעביר את זה לפורום חידות, אם יש רצון בכך...אני יודע את הפתרון לכל השאלות ואני אפילו מכיר את הרוב המוחלט של המשחקים. אבל אני לא מתלהב מזה כי זה לא שייך לי, אני מעדיף להמציא חידה משלי באותו הסגנון במקום.
נו יופי, בחיים לא הייתי מזהה את 8.
כי לא שיחקת בזה, לא? אז ברור שלא היית מזהה.Octarine כתב:נו יופי, בחיים לא הייתי מזהה את 8.
אני שיחקתי בזה, ולמען האמת, אפילו שיחקתי במשחק נוסף בו הציטוט מופיע, ועדיין ממש לא זיהיתי ולא חושב שגם הייתי מזהה
עדיין לא בדקתי את הספויילר שלך, עידן. אני רוצה לדעת מה יש שם קודם, שם המשחק או הציטוט המקורי? כי אני מעדיף את הציטוט.
שם המשחק. קבל את הציטוט המקורי:Og כתב:עדיין לא בדקתי את הספויילר שלך, עידן. אני רוצה לדעת מה יש שם קודם, שם המשחק או הציטוט המקורי? כי אני מעדיף את הציטוט.
- הצג/הסתר תוכן
יכול להיות שזה המח שלי שמתעתע בי, אבל אני רואה בדמיון שלי איש עם קול קשוח, כמו מקס פיין או הקריין של BASTION שאומר את זה בתחילת הINTRO של משחק. אבל אם אני סתם מדמיין, זו לא תהיה הפעם הראשונה.
אני אנסה להמשיך לחשוב...
אני אנסה להמשיך לחשוב...