Oddworld The Oddboxx
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Oddworld The Oddboxx
סתם רציתי לציין...יצאה חבילת משחקים שכוללת את כל משחקי הסדרה של Oddworld למחשב, ככה שגם המשחקים השלישי והרביעי בסדרה שלא יצאו לפני כן למחשב, כלולים שם:
The Oddboxx is bundle of all of Oddworld Inhabitants critically-acclaimed, award-winning classics, Abe’s Oddysee, Abe’s Exoddus, Munch’s Oddysee and Stranger’s Wrath both available for the first time to PC owners.
ניתן להשגה ב-Steam, אולי גם במקומות אחרים? לא בדקתי...
The Oddboxx is bundle of all of Oddworld Inhabitants critically-acclaimed, award-winning classics, Abe’s Oddysee, Abe’s Exoddus, Munch’s Oddysee and Stranger’s Wrath both available for the first time to PC owners.
ניתן להשגה ב-Steam, אולי גם במקומות אחרים? לא בדקתי...
Re: Oddworld The Oddboxx
אצלי זה כבר בנמצא :>
זה יכול להיות נחמד לאנשים שטרם נחשפו לסדרה, לא בשבילי.
כי את ODDYSEE ו-EXODDUS יש לי מקוריים(ע"ע פינת חוברות ההדרכה באתר), את Munch’s Oddysee לXBOX ניסיתי (בגללו השגתי XBOX, למעשה), אני לא אומר שהוא משחק גרוע, אבל ציפיתי ליותר. לא הגעתי רחוק מדי לפני שהתייאשתי ולא רכשתי אותו בעקבות כך. Stranger’s Wrath הוא משחק שונה לגמרי, כך הבנתי.
לעומת זאת, Munch’s Oddysee מגיע בחבילה הזו בגרסה לPC, אני מבין מדבריך. המממ... אולי זה ישנה את התמונה... אם החבילה הזו תהיה לא יקרה מדי ואם תהיה לה גרסה על מדיה פיזית אני אשקול לקנות, בהנחה, כמובן, שהיא לא תכיל DRM (עוג לא קונה DRM, לעולם).
כי את ODDYSEE ו-EXODDUS יש לי מקוריים(ע"ע פינת חוברות ההדרכה באתר), את Munch’s Oddysee לXBOX ניסיתי (בגללו השגתי XBOX, למעשה), אני לא אומר שהוא משחק גרוע, אבל ציפיתי ליותר. לא הגעתי רחוק מדי לפני שהתייאשתי ולא רכשתי אותו בעקבות כך. Stranger’s Wrath הוא משחק שונה לגמרי, כך הבנתי.
לעומת זאת, Munch’s Oddysee מגיע בחבילה הזו בגרסה לPC, אני מבין מדבריך. המממ... אולי זה ישנה את התמונה... אם החבילה הזו תהיה לא יקרה מדי ואם תהיה לה גרסה על מדיה פיזית אני אשקול לקנות, בהנחה, כמובן, שהיא לא תכיל DRM (עוג לא קונה DRM, לעולם).
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
The Humble Bundle 2
אפרופו bundles ו-DRM, קראתי בבלוג של ET על ה-Humble Bundle 2. תאכלס, חוץ מברייד ש"לא באמת הייתי צריך", לא ממש עניין אותי שם משהו (אולי Machinarium, אבל לא נראה לי שאגיע לזה בחודשים הקרובים... אולי משהו לאחי), אבל רק בשביל הפרנציפ רכשתי את זה.
אגב, עכשיו כשנכנסתי לשם רק בשביל לקשר, ראיתי לשמחתי שמי שתורם מעל הממוצע אפילו מקבל את החבילה הראשונה. אתה מבקש אצבע - נותנים לך את כל היד.
אגב, עכשיו כשנכנסתי לשם רק בשביל לקשר, ראיתי לשמחתי שמי שתורם מעל הממוצע אפילו מקבל את החבילה הראשונה. אתה מבקש אצבע - נותנים לך את כל היד.

תודה שסיפרת, R.G.. מאשינריום באמת נחמד (ומעוצב נהדר) וקצר. אם יש לך כמה שעות פנויות תצליח לגמור אותו בלי בעיות.
בדיוק רציתי לפתוח דיון על ה Humble Bundle 
יש גם ב Steam המון מבצעים טובים, אפילו יותר מדי! קשה להתמקד במשהו
.
אני בדלימה אם לקנות משהו, כי רק שבוע שעבר קניתי את COD האחרון.
שמתי את העין על Cortex Command לפני כמה שבועות, ועכשיו כשהוא בבאנדל הוא עוד יותר מסקרן אותי.

יש גם ב Steam המון מבצעים טובים, אפילו יותר מדי! קשה להתמקד במשהו

שמתי את העין על Cortex Command לפני כמה שבועות, ועכשיו כשהוא בבאנדל הוא עוד יותר מסקרן אותי.
לא יודע, ניסיתי כמה פעמים בעבר את Cortex Command...אולי הוא ממש השתפר...אבל לא הבנתי מה טוב בו, בתכל'ס.C-man כתב:בדיוק רציתי לפתוח דיון על ה Humble Bundle
יש גם ב Steam המון מבצעים טובים, אפילו יותר מדי! קשה להתמקד במשהו.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
כן, כשהפעלתי אותו לא הבנתי מה העניין ומה התסבוך. נראה די מעאפן. מצד שני, עם הנסיון שלך ב-Soldat אני יכול להבין את העניין.
החיים קצרים מדי למשחקים שאינם AAA.
אפשר תרגום?Og כתב: AAA
אמממ... גוגל?
(או בשפת הקודש)
הקישור לLMGTFY לא בא במטרה ללגלג, אלא כי הקישור של גוגל עצמו ארוך מדי.
(או בשפת הקודש)
הקישור לLMGTFY לא בא במטרה ללגלג, אלא כי הקישור של גוגל עצמו ארוך מדי.
לגבי Cortex Command, רק אמרתי שהוא מסקרן אותי, לא אמרתי שאני אוהב אותו (רק אתמול ניסיתי אותו ל-5 דקות).
מנסיון ראשון לא נראה לי שאתחבר אליו כי הוא קצת מסובך (צריך להלחם, לחצוב, ולקנות דברים בו"ז. Hell, על Starcraft אני בקושי מתגבר, אז על זה?)
עדיין יש מצב שאני אשלם על ה Humble Bundle בשביל העיקרון, ובשביל World of Goo ו Braid.
נ.ב. אתמול שיחקתי כמה שעות בקמפיין של COD: black ops, ואני רוצה להגיד שאני מאוכזב. זה לא מדגדג את החוויה והכיף שהיה ב Modern Warfare 1 (בשני לא שיחקתי).
אני פשוט מרגיש שאני הולך במטווח ברווזים שאין בו שום שינוי, ובקטעי האקשן ה"מעניינים" אין לי שום שליטה, אני בקושי לוחץ על ה Action Button והמשחק עושה את הכל בעצמו. זה מרגיש כמו לשחק דרך סרט, אבל לא במובן הטוב כמו של MW, או של Half Life 2 וכד'. אני מניח שכאן טמון ההבדל בין Treyarch ל Inifniity Ward.
אני מקווה שאני לא אתאכזב מהמולטיפלייר, כי תאכל'ס קניתי את המשחק בשבילו.
מנסיון ראשון לא נראה לי שאתחבר אליו כי הוא קצת מסובך (צריך להלחם, לחצוב, ולקנות דברים בו"ז. Hell, על Starcraft אני בקושי מתגבר, אז על זה?)
עדיין יש מצב שאני אשלם על ה Humble Bundle בשביל העיקרון, ובשביל World of Goo ו Braid.
נ.ב. אתמול שיחקתי כמה שעות בקמפיין של COD: black ops, ואני רוצה להגיד שאני מאוכזב. זה לא מדגדג את החוויה והכיף שהיה ב Modern Warfare 1 (בשני לא שיחקתי).
אני פשוט מרגיש שאני הולך במטווח ברווזים שאין בו שום שינוי, ובקטעי האקשן ה"מעניינים" אין לי שום שליטה, אני בקושי לוחץ על ה Action Button והמשחק עושה את הכל בעצמו. זה מרגיש כמו לשחק דרך סרט, אבל לא במובן הטוב כמו של MW, או של Half Life 2 וכד'. אני מניח שכאן טמון ההבדל בין Treyarch ל Inifniity Ward.
אני מקווה שאני לא אתאכזב מהמולטיפלייר, כי תאכל'ס קניתי את המשחק בשבילו.
טוב עכשיו סיימתי את הקמפיין. העלילה, בעיקר הסוף שלה מצויינת. אבל בכל זאת מבחינת משחקיות הרגשתי שאני סתם הורג ומפוצץ דברים בין סצינה לסצינה :/.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
יכול להיות שהזדהיתי עם המשפט הזה לפני שפגשתי את Braid. אני חושב שהיחס שלי לכל מה שהוא Indie השתפר פלאים מאז. כל מה שהיה לנו בהיצע לא מבוטל לפני כעשור-שניים ופשוט נמחה בעשור האחרון, יכול להימצא היום רק שם. ביצירתיות של אנשים שמה שמניע אותם הוא הרעיון שלהם, ולא חבית השומן שהם יושבים עליה.Og כתב:החיים קצרים מדי למשחקים שאינם AAA.
מצטער, גם מ-Braid לא התלהבתי...סתם הציק הקטע של החזרה אחורה בזמן.
אבל אני לא חובב משחקי פלטפורמה באופן כללי, אז יש מצב שאני מיוחד במקרה הזה.
אבל אני לא חובב משחקי פלטפורמה באופן כללי, אז יש מצב שאני מיוחד במקרה הזה.