[חידה] בחרוזים מהתחום הצהוב
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: [חידה] בחרוזים מהתחום הצהוב
+נעימה.
אני חושש לא. מה גם שזה לא מתאים לשנת היציאה של המשחק שהיא כאמור בין 2000 ל-2005. אבל סתם מסקרנות, מה גרם לך לחשוב ככה? אחת מהנעימות?
רמז תשיעי נוסף.
אני רוצה להעלות מחדש את הרמזים המוזיקליים אבל יש אצלי איזה בלבול ואני לא בטוח אילו קבצים היו שם ומה הסדר שלהם. אני כמעט בטוח שארבעת הראשונים היו:
1: og01.mp3
2: sp01.mp3
3: ts01.mp3
4: sh02.mp3
אבל החמישי בעייתי. מישהו הוריד ושמר אצלו את הקבצים? בכלל drop.io איפשרו להוריד עם השם המקורי של הקובץ או ששינו אותו לשם רנדומלי?
1: og01.mp3
2: sp01.mp3
3: ts01.mp3
4: sh02.mp3
אבל החמישי בעייתי. מישהו הוריד ושמר אצלו את הקבצים? בכלל drop.io איפשרו להוריד עם השם המקורי של הקובץ או ששינו אותו לשם רנדומלי?
חברים באמת, לא כולם בבת אחת, עוד תגמרו את מסד הנתונים...
לא חשוב, העליתי לSOUNDCLOUD לפי הסדר שאני חושב שזהה למה שהיה מקודם.
אני עדיין מקווה שיום אחד יבוא מישהו ויפתור...
לא חשוב, העליתי לSOUNDCLOUD לפי הסדר שאני חושב שזהה למה שהיה מקודם.
אני עדיין מקווה שיום אחד יבוא מישהו ויפתור...
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
חשבת שמישהו יוריד וישמור את הקבצים?Og כתב:חברים באמת, לא כולם בבת אחת, עוד תגמרו את מסד הנתונים...
(הרי לא התכוונת לנסיון לפתרון החידה - אמרת שאנחנו לא רלוונטיים...)
בהחלט...Radioactive Grandpa כתב:חשבת שמישהו יוריד וישמור את הקבצים?
זה עדיין לא מונע מכם לשמוע את המוזיקה...Radioactive Grandpa כתב:הרי לא התכוונת לנסיון לפתרון החידה - אמרת שאנחנו לא רלוונטיים...
על משקל You still say Hello.
יש לי חשד אבל אני לא מצליח לשמוע את המוסיקות. אשמח אם תוכל לשלוח לי באימייל את המוסיקות (לא קישור אלא קובץ). נראה לי שאני אפתור את זה. (yairshte[at]gmail.com).
נערך לאחרונה על ידי Radioactive Grandpa ב ש' יולי 27, 2013 6:16 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: נערכה כתובת הדוא"ל להגנה על המשתמש מפני ספאם
סיבה: נערכה כתובת הדוא"ל להגנה על המשתמש מפני ספאם
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
טוב עוג, עכשיו אתה חייב לחזור!
עד שסופסוף "תיאוריית הבועה" מגלה הצלחה אפילו ללא הבועה...
אגב, ערכתי את המייל שלך להגנתך. מומלץ שלא לפרסם כתובות דוא"ל במקומות ציבוריים ברשת אם נקיון התיבה חשוב לך.
עד שסופסוף "תיאוריית הבועה" מגלה הצלחה אפילו ללא הבועה...
זה כנראה לא יקרה. מה הבעיה בקישורים? עובד אחלה כאן (יש שם גם אפשרות הורדה, לא רק שמיעה ב-streaming).יאירשט כתב:אשמח אם תוכל לשלוח לי באימייל את המוסיקות (לא קישור אלא קובץ)
אגב, ערכתי את המייל שלך להגנתך. מומלץ שלא לפרסם כתובות דוא"ל במקומות ציבוריים ברשת אם נקיון התיבה חשוב לך.
אני לא מבין מה הבעיה בסאונדקלאוד אבל אם זה עדיין אקטואלי תגיד לי וננסה לארגן משהו.יאירשט כתב:אשמח אם תוכל לשלוח לי באימייל את המוסיקות