מזל טוב לי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מזל טוב לי
אני די בטוח שהאימייל שמופיע בפרופיל שלו הוא עדכני, R.G.
אבל אם אתה רוצה, אני יכול לשלוח לך בה"פ טלפון סלולרי שלו, כתובת, כתובות דוא"ל וטלפונים של כל המשפחה שלו, צילומי לווין של הבית וכו'.
וחוץ מזה, גם אם לא הייתה דרך ליצור איתו קשר ישירות היה אפשר לפנות לרותם, היא בקשר קבוע איתו.
אבל אם אתה רוצה, אני יכול לשלוח לך בה"פ טלפון סלולרי שלו, כתובת, כתובות דוא"ל וטלפונים של כל המשפחה שלו, צילומי לווין של הבית וכו'.
וחוץ מזה, גם אם לא הייתה דרך ליצור איתו קשר ישירות היה אפשר לפנות לרותם, היא בקשר קבוע איתו.
אכן. אני התכוונתי לרותם כששאלתי אם אתם רוצים שאברר.
ככל הידוע לי מהפעם האחרונה ששמעתי-שלומו טוב. זו לא הפעם הראשונה שהוא מפסיק לבקר באתר למשך תקופה ארוכה, כך שאין פה משהו חריג לדעתי(וגם רותם בעצמה הפסיקה).
ככל הידוע לי מהפעם האחרונה ששמעתי-שלומו טוב. זו לא הפעם הראשונה שהוא מפסיק לבקר באתר למשך תקופה ארוכה, כך שאין פה משהו חריג לדעתי(וגם רותם בעצמה הפסיקה).
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Og כתב:אבל אם אתה רוצה, אני יכול לשלוח לך בה"פ טלפון סלולרי שלו, כתובת, כתובות דוא"ל וטלפונים של כל המשפחה שלו .....
אבל... שכחת.Og כתב:אני די בטוח שהאימייל שמופיע בפרופיל שלו הוא עדכני, R.G.
בכל מקרה לא הייתי עושה את זה בעצמי, לא הייתי רוצה להציק לו. גם לא ממש יצא לי לדבר איתו אפילו על גבי הפורומים בתקופות החפיפה שלנו.
נתן: "נו אז מה? מה שכחתי??"
חנן וחני: "שכחת שהטיול לירושלים היה לפני שבוע!"
נתן: ".......שכחתי "
אני זכרתי את זה בתור "שכחת שהטיול בכלל בשבוע הבא" אבל לך תתווכח עם גוגל....
מה בקשר למסנג'ר? אותו אתה רואה כאן באתר? אני שואל כי המסנג'ר שלו הוא גם האימייל. גם פה:
http://172.tapuz.co.il/pCards/myCard/my ... ?UserId=90" target="_blank
חנן וחני: "שכחת שהטיול לירושלים היה לפני שבוע!"
נתן: ".......שכחתי "
אני זכרתי את זה בתור "שכחת שהטיול בכלל בשבוע הבא" אבל לך תתווכח עם גוגל....
מה בקשר למסנג'ר? אותו אתה רואה כאן באתר? אני שואל כי המסנג'ר שלו הוא גם האימייל. גם פה:
http://172.tapuz.co.il/pCards/myCard/my ... ?UserId=90" target="_blank
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אה, כן. את זה אני רואה.
אוקיי, אם תשנה את דעתך תאמר לנו (או שגורדי יחליט להרים את הכפפה).
(אם אתם צריכים תירוץ לשלוח לו דוא"ל, אני יכול לפתור את החידה שלו)
(אם אתם צריכים תירוץ לשלוח לו דוא"ל, אני יכול לפתור את החידה שלו)
יאללה, ארים את הכפפה, באמת חסר פה הבחור.
אני אומר - פתור בכל מקרה .Og כתב:(אם אתם צריכים תירוץ לשלוח לו דוא"ל, אני יכול לפתור את החידה שלו)
"?Did I miss anything"
להבא, אפשר לשלוח לי הודעה פרטית במערכת הפורומים, אני מקבל עליהן התראות בדואר. וגם מספר ה-ICQ (זוכרים ICQ?) שלי נמצא ומראה מתי אני מקוון.
האמת, לא מובן לי אל מה אתם מתגעגעים. לא השתתפתי בשיחות חולין גם כשנכחתי.
חזרתי לראות מה קורה פעם או פעמיים מאז פרסום החידה האחרונה וראיתי שאתם מסתדרים מצוין בלעדי.
חזרתי לראות מה קורה פעם או פעמיים מאז פרסום החידה האחרונה וראיתי שאתם מסתדרים מצוין בלעדי.
Re: "?Did I miss anything"
במצב בו הקהילה כה קטנה, כל חבר פעיל שנעלם לו זו אבידה משמעותית...BluePrint כתב:להבא, אפשר לשלוח לי הודעה פרטית במערכת הפורומים, אני מקבל עליהן התראות בדואר. וגם מספר ה-ICQ (זוכרים ICQ?) שלי נמצא ומראה מתי אני מקוון.
חוץ מזה, תמיד אפשר להיעזר בידע הרב שלך.
מה יכול לגרום לך להישאר?
Back in business
זו רק אשליה, ה"ידע הרב" שלי נבע מכך שזרקתי את הניחוש שלי מוקדם יותר.
היום כבר לא מתאפשר לי להגיב באותה מהירות וגם אם אני מזהה משחק מבוקש, מגיב שלישי או רביעי מצא אותו לפני שהגעתי.
לאחרונה התפנה לי קצת זמן בסדר היום אז אולי אחזור לבדוק מה קורה. לא מבטיח.
היום כבר לא מתאפשר לי להגיב באותה מהירות וגם אם אני מזהה משחק מבוקש, מגיב שלישי או רביעי מצא אותו לפני שהגעתי.
לאחרונה התפנה לי קצת זמן בסדר היום אז אולי אחזור לבדוק מה קורה. לא מבטיח.
בכל מקרה זה נחמד לראות אותך
מש'א.Og כתב:בכל מקרה זה נחמד לראות אותך
Conflit of interests
מצד אחד זה נחמד לדעת שאני חסר.
מצד שני... רגשות אשם.
מצד שני... רגשות אשם.
אתה גם ממעיט מערכך לדעתי. כל אחד יכול להגיד שאין לו ידע ושהוא זרק את הניחוש מוקדם יותר באותה מידה...
+1Octarine כתב:מש'א.Og כתב:בכל מקרה זה נחמד לראות אותך
אתה תמיד מוזמן, כמובןBluePrint כתב:לאחרונה התפנה לי קצת זמן בסדר היום אז אולי אחזור לבדוק מה קורה. לא מבטיח.