פורום החידות של "מסע אל העבר", בו תוכלו לבחון ולהפגין את הידע שלכם בכל מה שקשור למשחקים ישנים. כולם מוזמנים לנסות ולפתור את החידות הקיימות ואף להציג לקהילה חידות מקוריות, בהתאם לחוקי החידון.
אוקיי, נשארו עוד 5 שאלות, ואם מחשיבים את הניחוש כשאלה, זה אומר עוד 4 שאלות לגלות את המשחק, אז אני אשאל שאלות קצת פחות ברוח המשחק ואתה תחליט אם אתה רוצה לענות על השאלה או או לא. ש16: האם אחת החברות או אחד האנשים הבאים מעורבים ביצירת המשחק (מעורבים=נמצאים בצוות):
New world computing
Madlab Software
Sid Meier
Stephen Barcia
?
Og כתב:אוקיי, נשארו עוד 5 שאלות, ואם מחשיבים את הניחוש כשאלה, זה אומר עוד 4 שאלות לגלות את המשחק, אז אני אשאל שאלות קצת פחות ברוח המשחק ואתה תחליט אם אתה רוצה לענות על השאלה או או לא. ש16: האם אחת החברות או אחד האנשים הבאים מעורבים ביצירת המשחק (מעורבים=נמצאים בצוות):
New world computing
Madlab Software
Sid Meier
Stephen Barcia
?
I can see what you did there...
התשובה היא-לא
עריכה: וגם גרמת לי לחפש מי זה לכל הרוחות Stephen Barcia ולזכור מי זו החברה הזו Madlab Software...
עריכה 2: יש מצב שאתה עוד מתייחס למה שרשמתי בתשובה הראשונה שבסוף גם ערכתי אותה? אז העצה שלי-תתייחס רק למצב אחרי העריכה
ש17:האם ישנם קרבות באופן תדיר במשחק?
(לדוגמא: במשחקי RTS כמו Dune2 ו- Starcraft יש קרבות. במשחקי FPS כמו DOOM יש קרבות, בSC2, יש קרבות למרות שהם לא חלק גדול מהמשחק. באי הקופים, אין קרבות באופן תדיר, למרות שאתה נלחם ב Sword Master).
Og כתב:ש17:האם ישנם קרבות באופן תדיר במשחק?
(לדוגמא: במשחקי RTS כמו Dune2 ו- Starcraft יש קרבות. במשחקי FPS כמו DOOM יש קרבות, בSC2, יש קרבות למרות שהם לא חלק גדול מהמשחק. באי הקופים, אין קרבות באופן תדיר, למרות שאתה נלחם ב Sword Master).
סתם, אני מתלוצץ. מעולם לא ראיתי את JITFL ולכן אין לי מושג אפילו איזה משחק זה.
אני רוצה להחזיר את השאלה של מר בלבוש, רק בניסוח קצת יותר רהוט: ש19: האם ניתן לבחור את הדמות שאיתה תשחק (הגיבור/ה) מבין כמה דמויות בתחילת המשחק?
(גם "מקצוע" נכלל כדמות, כלומר, אם במשחק אתה משחק רק את "מלכיאור", אבל אתה יכול לבחור לפני תחילת המשחק אם הוא יהיה גנב, לוחם או אנס סדרתי)