- הצג/הסתר תוכן
[חידה] זהו את המשחק [נפתרה]
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
I'll have another go, if you don't mind
!Smoke this
Re: [חידה] זהו את המשחק
מצידי תיתן כמה ניחושים שאתה רוצה, Blueprint 
אני אוהב את הרעיונות וההסברים שלך.
אבל לצערי...גם הפעם נכשלת...ואני אעיז לומר שאתה(עריכה: וגם Og) לא ממש בכיוון(ניקח את זה כרמז קטנטן)
רמז(או רמזים, נראה מה אמצא לנכון) רציני אתן מחר בסביבות שעות הצהריים אני משער.

אני אוהב את הרעיונות וההסברים שלך.
אבל לצערי...גם הפעם נכשלת...ואני אעיז לומר שאתה(עריכה: וגם Og) לא ממש בכיוון(ניקח את זה כרמז קטנטן)
רמז(או רמזים, נראה מה אמצא לנכון) רציני אתן מחר בסביבות שעות הצהריים אני משער.
Last one for tonight, I promise
...No! It can't be
- הצג/הסתר תוכן
רציתי לומר שאתה קרוב לפחות, אבל לצערי גם את זה אני לא יכול לומר על התשובה שלך בינתיים
אני מניח שקשה יותר לפתור את זה בינתיים ממה שחשבתי שיהיה, תתאזר בסבלנות למחר, Blueprint, ואני חושב שזה יהיה יותר ברור
עריכה: אבל פספסת את הנקודה שלי כשאמרתי שאתה ו-Og לא הייתם קרובים בניחושים שלכם. מה גרם לי לומר את זה? על מה התבססתם שבגלל זה הניחושים לא קרובים? שים לב לזה

אני מניח שקשה יותר לפתור את זה בינתיים ממה שחשבתי שיהיה, תתאזר בסבלנות למחר, Blueprint, ואני חושב שזה יהיה יותר ברור
עריכה: אבל פספסת את הנקודה שלי כשאמרתי שאתה ו-Og לא הייתם קרובים בניחושים שלכם. מה גרם לי לומר את זה? על מה התבססתם שבגלל זה הניחושים לא קרובים? שים לב לזה
נערך לאחרונה על ידי עידן ב ו' יוני 11, 2010 12:31 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הצג/הסתר תוכן
איזו פעילות כאן הלילה...יאללה, נפנק אתכם ברמז בונוס שאני מאמין שיעזור, שהתכוונתי לשמור למחר:
עריכה: יאללה, הודעה אחרונה שלי ללילה הזה. תתאזרו בסבלנות למחר!
- הצג/הסתר תוכן
עריכה: יאללה, הודעה אחרונה שלי ללילה הזה. תתאזרו בסבלנות למחר!

באופן אישי, אני הייתי מעדיף רמז שיאמר לנו על מה בדיוק אנחנו אמורים להסתכל בסרטון, על השם שלו? על קטע וידאו ספציפי? על היד-א-לה-משפחת-אדמס? על המוזיקה?
אוקיי, נתחיל מהרמז המובטח של היום, הפעם תמונה:
- הצג/הסתר תוכן
ובגלל שאני רואה שבאמת זה עשה את החידה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי, אעזור לך, Og, וגם לכל השאר, לא הבנתם את זה מהרמזים הקודמים שלי אז הרמז הבא יעזור לכם:Og כתב:באופן אישי, אני הייתי מעדיף רמז שיאמר לנו על מה בדיוק אנחנו אמורים להסתכל בסרטון, על השם שלו? על קטע וידאו ספציפי? על היד-א-לה-משפחת-אדמס? על המוזיקה?
- הצג/הסתר תוכן
- הצג/הסתר תוכן
?WTF man
אתה לא רציני... פתרון ע"י צרוף מקרים?!
- הצג/הסתר תוכן
Fight Club זה אחלה של סרט אמנם, אבל התשובה שגויה...למען האמת לא הבנתי את הדרך המלאה שאליה הגעת לתשובה, אבל אני חושב שאפשר להגיד שיש התקדמות ביחס לניחושים האחרים שלך
אין הרבה התקדמות בינתיים, אה?
מה שאני חושש ממנו הוא שאף אחד פה חוץ ממני לא שיחק במשחק, ואז זה באמת קשה מאוד לפתור את זה עפ"י הרמזים שנתתי כי הם למי שמכיר את המשחק בשורה התחתונה.
הרמז הבא שלי שיגיע בקרוב אמור לגרום למי שמכיר את המשחק לפתור את החידה. אם עדיין היא לא תיפתר אעבור לרמזים אחרים אני מניח(שאפשר באמצעות חיפוש בגוגל לפתור איתם).
מה שאני חושש ממנו הוא שאף אחד פה חוץ ממני לא שיחק במשחק, ואז זה באמת קשה מאוד לפתור את זה עפ"י הרמזים שנתתי כי הם למי שמכיר את המשחק בשורה התחתונה.
הרמז הבא שלי שיגיע בקרוב אמור לגרום למי שמכיר את המשחק לפתור את החידה. אם עדיין היא לא תיפתר אעבור לרמזים אחרים אני מניח(שאפשר באמצעות חיפוש בגוגל לפתור איתם).
הנה הרמז הבא, ומי ששיחק במשחק אמור לפתור את זה על פיו:

- הצג/הסתר תוכן

התשובה נמצאת:
- הצג/הסתר תוכן
And we've got a winner!
וכבר חשבתי שאצטרך לעבור לרמזים לא כל כך קשורים, כבר היו לי אותם מתוכננים אפילו
ובמקום לכוון את זה לרגע מסויים , תקשר פשוט למה שצריך:
וכבר חשבתי שאצטרך לעבור לרמזים לא כל כך קשורים, כבר היו לי אותם מתוכננים אפילו

ובמקום לכוון את זה לרגע מסויים , תקשר פשוט למה שצריך:
- הצג/הסתר תוכן
Re: [חידה] זהו את המשחק [נפתרה]
אל תשאל אותי, גם אני אבדתי בין ההצעות לשיפור ה"נהלים"...עידן כתב:עכשיו, שאני אתן הסברים מלאים על כל רמז? איך לעשות את זה בדיוק?
אתה לא תוהה איך אני הצלחתי לפתור? אני שלא שיחקתי מעולם באף אחד מן המשחקים בסדרה ולא יודע כלום עליהם?