[חידה] זהו את המשחק מהתחום הצהוב [נפתרה]
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
[חידה] זהו את המשחק מהתחום הצהוב [נפתרה]
כרגע רק הסרטון, לראות אם מישהו יצליח לזהות ככה(סיכוי אפסי):
http://www.youtube.com/watch?v=zcCJ24MozOg" target="_blank
הסבר יותר מדוייק יבוא כרמז מחר.
אני מדגיש שהמשחק המדובר יצא בין 2001 ל-2005 (כולל).
http://www.youtube.com/watch?v=zcCJ24MozOg" target="_blank
הסבר יותר מדוייק יבוא כרמז מחר.
אני מדגיש שהמשחק המדובר יצא בין 2001 ל-2005 (כולל).
...Doom³ if I know
זיהיתי את הסרט.
זה עוזר?
זה עוזר?
Re: [חידה] זהו את המשחק מהתחום הצהוב
אני מנחש שהדגש פה הוא על סוג הנשק. מכיוון ש-FPS אף פעם לא דיבר אליי אין לי שמץ איזה מהם מתאים :>
לא, זה לא Doom³ וגם לא משחק FPS (הנה, סחטתם ממני עוד רמז
).
אל תתאכזבו, אני משוכנע ששניכם (אופיר וBP) לא מכירים את המשחק, אולי אפילו לא שמעתם עליו בכלל.
ההסבר, כמובטח:
המטרה היא לזהות את שם המשחק שיש בו פארודיה על חלק מסוים מהסצנה הזו.
עכשיו, כשאתם יודעים, "אני פונה ללב שלכם" - בבקשה אל תגגלו. אפשר למצוא את המשחק בנקל (טוב נו, אולי לא כ"כ בנקל, אבל אפשר בהחלט) בחיפוש של מילות מפתח.

אממ... זה לא כ"כ קשה כששמו מופיע בכותרת (וכשמדובר בסרט שכל אדם אמור להכיר(ואני מרחם על אלה שלא))BluePrint כתב:זיהיתי את הסרט

אל תתאכזבו, אני משוכנע ששניכם (אופיר וBP) לא מכירים את המשחק, אולי אפילו לא שמעתם עליו בכלל.
ההסבר, כמובטח:
המטרה היא לזהות את שם המשחק שיש בו פארודיה על חלק מסוים מהסצנה הזו.
עכשיו, כשאתם יודעים, "אני פונה ללב שלכם" - בבקשה אל תגגלו. אפשר למצוא את המשחק בנקל (טוב נו, אולי לא כ"כ בנקל, אבל אפשר בהחלט) בחיפוש של מילות מפתח.
Movie trivia on a roll
לפני שעה חזרתי לאחר צפיה ב-Iron Man (סוף סוף) ושם יש קטע זהה.
ב-Mad Max: Beyond Thunderdome יש קטע הפוך, בו מקס פורק את הנשקים שהוא נושא.
אבל ברצינות, אם אני לא מכיר אין לי מה לחפש כאן.
רק אעיר שאם מדובר בפארודיה, זה בטח משחק הרפתקה.
ב-Mad Max: Beyond Thunderdome יש קטע הפוך, בו מקס פורק את הנשקים שהוא נושא.
אבל ברצינות, אם אני לא מכיר אין לי מה לחפש כאן.
רק אעיר שאם מדובר בפארודיה, זה בטח משחק הרפתקה.
Not here... Try televizia.net
אפילו אם הייתי רוצה לענות על זה, לא הייתי יכול. את המילה "הרפתקאה" מתחו כל הרבה אנשים שכשאני חושב על זה, אני לא מכיר זאנר אחד שלא זכה לשם "הרפתקאה" על ידי משחק החבר בו בזמן זה או אחר...BluePrint כתב:רק אעיר שאם מדובר בפארודיה, זה בטח משחק הרפתקה.
הרמז הבא עוד כמה דקות, אני פשוט רוצה לשים אותו בהודעה נפרדת.
אוקיי, קובץ ה-MP3 הבא, שהוא הקלטה מן המשחק, לא יותיר שום ספק בקשר לדירוג הESRB של המשחק, והוא (הדירוג) רמז די חשוב.
אני מבקש, בכל לשון של בקשה, אם אתם בני פחות מ-16, בשם הקב"ה, אל תורידו את הקובץ!
http://jpctest.110mb.com/02.zip" target="_blank
מה שלא תכננתי, לעומת זאת, זה להקליט את המוזיקה ביחד עם הדיבור (אם אפשר לקרוא לזה כך...), אבל אני חושש שלא הייתה לי ברירה. נו טוב... אם מישהו מזהה את המוזיקה, אדרבא, סימן שהוא מכיר את המשחק.
אני מבקש, בכל לשון של בקשה, אם אתם בני פחות מ-16, בשם הקב"ה, אל תורידו את הקובץ!
http://jpctest.110mb.com/02.zip" target="_blank
מה שלא תכננתי, לעומת זאת, זה להקליט את המוזיקה ביחד עם הדיבור (אם אפשר לקרוא לזה כך...), אבל אני חושש שלא הייתה לי ברירה. נו טוב... אם מישהו מזהה את המוזיקה, אדרבא, סימן שהוא מכיר את המשחק.
המשחק אינו משחק למחשב האישי, הוא יצא רק לקונסולה אחת ששמה מתחיל באות N.
עידן, C-Man ו- astralc: אם לא שיחקתם בו, אני משוכנע שלפחות שמעתם עליו. תחשבו, משחק לקונסולה, למבוגרים בלבד, בטווח השנים הזה... כמה כאלה כבר היו?
עידן, C-Man ו- astralc: אם לא שיחקתם בו, אני משוכנע שלפחות שמעתם עליו. תחשבו, משחק לקונסולה, למבוגרים בלבד, בטווח השנים הזה... כמה כאלה כבר היו?
טוב, נו: Conker's Bad Fur Day?Og כתב:המשחק אינו משחק למחשב האישי, הוא יצא רק לקונסולה אחת ששמה מתחיל באות N.
דווקא שיחקתי בו די מזמן ואני לא זוכר משם כמעט כלום.
אם זה באמת זה היית יכול להגיד שזה קיים ברומולטור-אם זה לא זה-באמת שאין לי מושג...
עריכה: אהא! צדקתי! אפילו עברתי את הקטע הזה במשחק...כאמור עבר המון זמן...
והוא לא למבוגרים בלבד(Adult Only) אלא רק Mature
Re: [חידה] זהו את המשחק מהתחום הצהוב [נפתרה]
אכן. כל הכבוד עידן.
ועכשיו הסבר למי שמעוניין (*ספויילר* סמנו את הטקסט הלבן כדי לקרוא):
הבוס הראשון במשחק Conker's Bad Fur Day הוא רובוט וחלק מהת'מה היא פרודיה על הסרט שליחות קטלנית, יש כמה שורות שצוחקות על קטעים מהסרט, כגון "Buff you asshole" במקום Fuck you asshole ו- Susie nine" milimiter" במקום "Uzi nine milimiter" מהסרטון בהודעה הראשונה. יש גם את המנגינה, אבל אני חושב שזו המנגינה משליחות קטלנית 2 דווקא...
בכל מקרה, המשפט Susie nine milimiter נתקע לי בראש שבועות... הייתי אומר אותו בערך לכל אדם שנתקלתי בו...
אגב, הנה עובדה משעשעת, הסרטון שאליו קישרתי הוא לא הראשון שעלה בחיפוש, בראשון, מישהו כתב בטוקבקים את שם המשחק...
איזה קטע, בכלל לא ידעתי שיש קטגוריה של AO... אני יכול להבין למשל שבין קטגוריית E10+ לבין T יש רק שלוש שנים הפרש, ההבדל בגילאים האלה - 10 ו-13 הוא משמעותי. אבל קטגוריות נפרדות לגיל 17 וגיל 18, זה כבר לא ברור לי בכלל...עידן כתב:והוא לא למבוגרים בלבד(Adult Only) אלא רק Mature
כמובן שהייתי יכול, אבל מכיוון שבטווח השנים שהגדרתי, יש רק משחק אחד ברומולטור, אני לא חושב שזה היה רעיון כ"כ טוב...עידן כתב:אם זה באמת זה היית יכול להגיד שזה קיים ברומולטור
ועכשיו הסבר למי שמעוניין (*ספויילר* סמנו את הטקסט הלבן כדי לקרוא):
הבוס הראשון במשחק Conker's Bad Fur Day הוא רובוט וחלק מהת'מה היא פרודיה על הסרט שליחות קטלנית, יש כמה שורות שצוחקות על קטעים מהסרט, כגון "Buff you asshole" במקום Fuck you asshole ו- Susie nine" milimiter" במקום "Uzi nine milimiter" מהסרטון בהודעה הראשונה. יש גם את המנגינה, אבל אני חושב שזו המנגינה משליחות קטלנית 2 דווקא...
בכל מקרה, המשפט Susie nine milimiter נתקע לי בראש שבועות... הייתי אומר אותו בערך לכל אדם שנתקלתי בו...
אגב, הנה עובדה משעשעת, הסרטון שאליו קישרתי הוא לא הראשון שעלה בחיפוש, בראשון, מישהו כתב בטוקבקים את שם המשחק...
ההבדל הקטן הזה בגיל כל-כך מאוד משמעותי בהפצת מחשקי הוידאו - כיום כל החברות הגדולות בתחום (סוני, נינטנדו ומייקרוסופט) לא מסכימות בשום פנים ואופן שמשחקי AO יופצו על הקונסולות שלהן. כלומר, אם דירגו את המשחק שלך כ-AO, כנראה שתצטרך לקצ. את התוכן "הפוגעני" בצורה משמעותית, או שעליך לצפות לכשלון כלכלי. זה מה שקרה ל-GTA San Andreas לאחר שהתגלה הסיפור עם ה-Hot Coffee, ואז רוקסטאר נאלצו להחזיר את המוצר מהחנויות ולהפיצו מחדש.Og כתב:איזה קטע, בכלל לא ידעתי שיש קטגוריה של AO... אני יכול להבין למשל שבין קטגוריית E10+ לבין T יש רק שלוש שנים הפרש, ההבדל בגילאים האלה - 10 ו-13 הוא משמעותי. אבל קטגוריות נפרדות לגיל 17 וגיל 18, זה כבר לא ברור לי בכלל...עידן כתב:והוא לא למבוגרים בלבד(Adult Only) אלא רק Mature
/עוף

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
[עוד קצת עוף] נכון, ההבדל הזה משחק חזק בפוליטיקה סביב הפצת המשחקים. הרבה מדינות למשל אוסרות על ייבוא משחקי AO, אך מתירות M, כך שההבדל הזה הפך מאד משמעותי.