אז יאללה, למה אתם מחכים? קדימה, חודו חידות! Give us your best shot!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
גורדי חשב שכדאי להעביר את ארבעת השרשורים הנ"ל לפורום הזה, על כל תכולתם. אני חשבתי שלא כדאי, "שרשור ההיסטוריה" היה מעין פשרה, אבל אני לא חושב שיש בו משום גריעה, קח בחשבון שהוא לא דביק ובקרוב יעלם לתהומות הנשייה של "הצד החשוך של הפורומים" (הווה אומר כל מה שלא בעמוד הראשון).BluePrint כתב:אני חושב שקישור לפתילי החידות הישנים איננו נחוץ ואולי אף גורע מעט מהתנופה בה ניתן היה להתחיל את המיזם
כן, על פניו הכל נשמע טוב ויפה, אבל מבחינה מעשית, יש כמה בעיות עם העניין: ליבא? כיצד?BluePrint כתב:ע"י יבוא חידות נבחרות והצגתן ב"תבנית נכונה"
כפי שאמרתי, אני מעדיף שלא תהייה נוכחות מיידית באתר. יש עוד הרבה פינות שצריך לישר לפני כן, אבל אל דאג, זה יגיע בסופו של דבר.BluePrint כתב:וגם להצגת נוכחות מיידית באתר
להעתיק.Og כתב:ליבא? כיצד?
תבנית, כמו הדרישה לעיצוב מסוים כשהודעה מיועדת לפינת שיתוף הקבצים.Og כתב:מה ז"א "תבנית"? הרי מעולם לא הייתה לנו כזו לחידות
כן, אבל זה ידרוש שינוי מהמקור, דבר שאני לא שש לעשותו ולא רק בגלל העבודה הכרוכה בדבר.BluePrint כתב:להעתיק.
לא לצטט, לא לקשר, פשוט להעתיק את החידה עם כל הרמזים ולפרסם אותה כחידה פתורה.
כן, אבל איך זה יבוא לידי ביטוי כאן? אני פשוט לא מצליח לראות את זה בדמיוני... ואפילו אם תמחיש לי איכשהו, האם זה לא יכבול את ידיהם של החדים באספקטים מסויימים?BluePrint כתב:תבנית, כמו הדרישה לעיצוב מסוים כשהודעה מיועדת לפינת שיתוף הקבצים.
אמת, לכן אני מחכה שתמלאו את הפורום קצת, שתהיה לי אפשרות לבחורBluePrint כתב:פרסום חידה פתורה יסביר בדרך הטובה ביותר איך לערוך הודעה עם רמזים ופתרון, מבלי לחשוף אותם לעין משוטטת.
לא סתם כתבתי 'פשוט להעתיק'.Og כתב:זה ידרוש שינוי מהמקור
לא ממש.Og כתב:האם זה לא יכבול את ידיהם של החדים