איפוס טבלת השיאים בבונוס
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
איפוס טבלת השיאים בבונוס
יש אפשרות לאפס את טבלת השיאים בבונוס? כי המשחק בא עם הרבה שיאים של כל מיני אנשים לא מוכרים.. 
Re: איפוס טבלת השיאים בבונוס
ולמה זה מפריע לך? פתחת אתר להורדות ואתה רוצה לשים את המשחק אצלך?אורח כתב:כי המשחק בא עם הרבה שיאים של כל מיני אנשים לא מוכרים..
בכל מקרה, מחק את הקובץ bonus.cmp.
הוא לא מצליח לעבור את השיאים של גורדיOg כתב:ולמה זה מפריע לך? פתחת אתר להורדות ואתה רוצה לשים את המשחק אצלך?אורח כתב:כי המשחק בא עם הרבה שיאים של כל מיני אנשים לא מוכרים..
-
אורח
לא זאת הסיבה חח. אני פשוט רוצה לשמור גם שיאים משלי ואני לא מגיע לשיאים שיש שם.Og כתב:ולמה זה מפריע לך? פתחת אתר להורדות ואתה רוצה לשים את המשחק אצלך?אורח כתב:כי המשחק בא עם הרבה שיאים של כל מיני אנשים לא מוכרים..
תודה על הפתרון.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
גם לי זה מפריע ואני תמיד מעדיף למחוק כל מה שלא הגיע עם המשחק במקור, במיוחד טבלאות שיאים.
לא חושב שתוקפות כזו נחוצה...
לא חושב שתוקפות כזו נחוצה...
מוזר, דווקא אני תמיד אוהב לשמור את השיאים שאני מוצא במשחקים...
(ומה זה "תוקפות"?)
(ומה זה "תוקפות"?)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
"תוקפות" זו תוקפנות בהקלדה מהירה ורשלנית. 
אצל כל בנאדם אחר הייתי מנחש את זה לבד, אצלך אני צריך לקחת בחשבון שאתה משתמש במילה שאני פשוט לא מכיר.
ובחזרה לאוף-טופיק: קראתי את ההודעה שלי כבר כמה פעמים ואני מנסה כבר כמה דקות להבין איפה יש אפילו רמז קטן לתוקפנות אבל כל מה שאני רואה זו שאלה תמימה
ובחזרה לאוף-טופיק: קראתי את ההודעה שלי כבר כמה פעמים ואני מנסה כבר כמה דקות להבין איפה יש אפילו רמז קטן לתוקפנות אבל כל מה שאני רואה זו שאלה תמימה
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בקריאה שלישית אני יכול להתחיל להסכים איתך שהבעיה עשויה להיות אצלי בלבד...