תקוע בFlashback The Quest for Identity
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
תקוע בFlashback The Quest for Identity
בשלב השני, התחלתי להרוויח קרדיטס. המשימה השנייה כדי להרוויח היא באיזור 02 אפריקה. בכל פעם שאני נכנס לשם כדי לקחת את הVIP למקום שהוא רוצה, הירוק נסגר ואחר כך אני לא יכול לצאת. מה לעשות כדי לצאת משם???
נא לא לענות בשבתות ובמועדים, תודה רבה.
נא לא לענות בשבתות ובמועדים, תודה רבה.
technical nitpicking
מה קורה בשבתות ומועדים שמונע מאנשים לקרוא את התגובות שנכתבו באותו זמן, מאוחר יותר?
בעל האתר אמנם מבקר רק בסופי שבוע אבל הוא לא עושה זאת כדי למחוק הודעות, למעשה, מחיקת הודעות כאן היא כל כך נדירה שאפילו פתילים מיותרים לחלוטין נשארים (אני מניח שלמען "יראו ויראו"), כך שהדאגה שלא ניתן יהיה לקרוא הודעות שנכתבו בשבתות ומועדים היא חסרת בסיס לחלוטין.
בעל האתר אמנם מבקר רק בסופי שבוע אבל הוא לא עושה זאת כדי למחוק הודעות, למעשה, מחיקת הודעות כאן היא כל כך נדירה שאפילו פתילים מיותרים לחלוטין נשארים (אני מניח שלמען "יראו ויראו"), כך שהדאגה שלא ניתן יהיה לקרוא הודעות שנכתבו בשבתות ומועדים היא חסרת בסיס לחלוטין.
Re: תקוע בFlashback The Quest for Identity
זה ממש לא קשור למחיקת הודעות שנכתבו בשבת. פשוט אני לא רוצה שיחללו שבת בשבילי. ואם מישהו יכתוב בשבת, אם אשים לב לכך לא אקרא את ההודעה שלו.
that is so wierd
לא ציפיתי לתגובה ולא אפרט את כל הדברים שאינך לוקח בחשבון כי כאן זה לא המקום.
אני לא זוכר על איזו משימה אתה מדבר אבל אם אני לא טועה עברתי את כל המשימות הללו בגרסה שבאתר אז כנראה שלא מדובר בגרסה תקולה.
מדוע אינך משתמש ב Walkthrough ? אתה חושש לגלות יותר ממה שאתה צריך לדעת?
מדוע אינך משתמש ב Walkthrough ? אתה חושש לגלות יותר ממה שאתה צריך לדעת?
לפי "זה" יש תקלה בגירסה של המשחק אצלי. כי הטלפורט מחזיר אותו לחדר שיש בו את הV.I.P. במקום להחזיר אותו לחדר המשימות.
אם כך, נסה גרסה אחרת ודווח.
זה שבאבנדוניה נראה לי כמו זה שיש כאן, אלא אם כן אתה יודע כיצד להפעיל את גרסת הCD ששם.
נסה את ההורדה שבXTC.
--המממ, עכשיו כשאני רואה את גרסת הCD, אני נזכר שבפעם האחרונה ששיחקתי זה היה בגרסת הCD, אז שכח מההערה שלי לגבי ההשערה שהגרסה שבאתר תקינה בוודאות (זה גם לא אומר שהיא תקולה בוודאות)--
נסה את ההורדה שבXTC.
--המממ, עכשיו כשאני רואה את גרסת הCD, אני נזכר שבפעם האחרונה ששיחקתי זה היה בגרסת הCD, אז שכח מההערה שלי לגבי ההשערה שהגרסה שבאתר תקינה בוודאות (זה גם לא אומר שהיא תקולה בוודאות)--
קרא גם את זה:
http://www.abandonia.com/vbullet/showpo ... stcount=29" target="_blank
http://www.abandonia.com/vbullet/showpo ... stcount=29" target="_blank
- sixkiller
- משתמש רשום
- איש קשר:
יש כבר את גירסת הCD בפורום
viewtopic.php?f=2&t=17934" target="_blank
viewtopic.php?f=2&t=17934" target="_blank