הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שם המשחק: Alone in the Dark חברה מפתחת: Infogrames חברה מפיצה: Infogrames \ Interplay גרסה: CD-ROM Version שנה: 1993 שפה: אנגלית סוג כיווץ: SFX RAR Archive גודל מכווץ: 197MB גודל לאחר פריסה: 350MB מידע נוסף (באנגלית בלבד): MobyGames , Wikipedia
תמונות (ללחוץ להגדלה):
עטיפה קדמית...........עטיפה אחורית
הורדה:
להורדת המשחק דרך "מסע אל העבר" לחצו כאן (3 חלקים)
להורדת המשחק דרך MegaUpload לחצו כאן. (כדי להוריד יש להקליד את הקוד במקום המתאים ולעקוב אחר ההוראות).
הוראות הפעלה לחלונות XP
ההורדה כוללת חבילה מוכנה של DOSBox. יש לפרוס את המשחק ולהפעיל את Alone in the Dark.Bat
*המשחק כולל בתוכו עוד משחק קטן שנקרא Jack in the Dark - להפעלה ליחצו על הקובץ Jack in the Dark.bat
זאת גם גרסה שחייבת דוס(נראה לי שרק למשחק השלישי ומעלה יצאו גרסאות לווינדוס) ולכן צירפתי את הדוסבוקס...
ההבדל בין גרסת ה-CD לגרסת ה-floppy זה מוסיקה ודיבוב של הדמויות...
ההבדל בין גרסאת התקליטונים לתקליטור הוא בדיבוב המופיע על התקליטור כרצועות קול. (כמו ב-Loom)
אולי בתקליטור המוסיקה "איכותית" יותר אבל היא הופיעה גם בגרסאת התקליטונים.
ההבדל הוא דיבוב בלבד.
אלא אם אני היחידי ששומע את המוסיקה בגרסת התקליטונים. (אם כן, זו הזיה אנכרוניסטית כי את גרסת התקליטור שמעתי לראשונה בשבוע שעבר, כשבגרסת התקליטונים דמיינתי את אותה מוסיקה בדיוק יותר מעשור קודם לכן)
לפי מה שהבנתי ההבדל הוא שהוסיפו עוד מנגינות מאשר גרסת התקליטונים(שאכן יש בה גם מוסיקה) והוסיפו דיבוב בהתחלה בשלב שבו בוחרים את הדמות גבר או אשה (אולי יש עוד מקומות שיש בו דיבוב אבל לא ממש שיחקתי בו אז אני לא יודע)