משחק מכוניות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
המחפש...
משחק מכוניות
שלום לכולם!
מחפש משחק מכוניות שנקרא GT. זה לא משחק תחרות מכוניות אלא עם משימות לפי זמנים שיש לעמוד בהם.
יש מישהו שמדבר במהלך כל המשחק באנגלית ואם עושים עבירות אז זה מזמין משטרה ורודפים אחריך...
במשחק אתה נכנס למכוניות של אנשים אחרים ויש לך סוגי נשקים שונים: רובה, לביהור, בזוקה.
אני זוכר גם נזירים בודהיסטים שהולכים בשיירה ...
מוכר למישהו???
מחפש משחק מכוניות שנקרא GT. זה לא משחק תחרות מכוניות אלא עם משימות לפי זמנים שיש לעמוד בהם.
יש מישהו שמדבר במהלך כל המשחק באנגלית ואם עושים עבירות אז זה מזמין משטרה ורודפים אחריך...
במשחק אתה נכנס למכוניות של אנשים אחרים ויש לך סוגי נשקים שונים: רובה, לביהור, בזוקה.
אני זוכר גם נזירים בודהיסטים שהולכים בשיירה ...
מוכר למישהו???
Re: משחק מכוניות
GTA 2 ליתר דיוק.
אפשר להוריד כאן, לאחר מילוי הפרטים הנדרשים.
אפשר להוריד כאן, לאחר מילוי הפרטים הנדרשים.
approximation
למה דוקא 2?
במשחק הראשון לא היו משימות?
לא היו כלי נשק מגוונים?
או שלא היו "נזירים בודהיסטים"?
במשחק הראשון לא היו משימות?
לא היו כלי נשק מגוונים?
או שלא היו "נזירים בודהיסטים"?
זה. (לפחות ככה אני חושב)BluePrint כתב:או שלא היו "נזירים בודהיסטים"?
חוץ מזה, GTA2 הרבה יותר מוכר מהראשון, שדווקא לא היה הצלחה מסחררת.
banned in several countries
זו בטח הסיבה למה לשני לא היתה מהדורה נוספת ברוח שנות השישים, כי המשחק נמכר מספיק טוב.yoyole123 כתב:GTA2 הרבה יותר מוכר מהראשון, שדווקא לא היה הצלחה מסחררת.
אני שיחקתי יותר בראשון מבשני, אבל לא סיימתי אף אחד מהם (כנראה שגם לא הייתי קרוב לכך כי אני לא זוכר כלי נשק בכלל(להוציא מכוניות)).
!dance, man on the street. dance
הרגע שיחקתי שתיים וחצי משימות, וכן, זה ההמשך הראשון.
"נזירים בודהיסטים" לא מופיעים במקור אבל יש נשקים. (מצאתי רק תת-מקלע)
אם למישהו מתחשק לשחק בראשון, אני ממליץ להפעיל את הגרסה ל-DOS, הגרסה לחלונות מבולבלת: התפריט מהיר מדי והמשחק איטי מדי.
"נזירים בודהיסטים" לא מופיעים במקור אבל יש נשקים. (מצאתי רק תת-מקלע)
אם למישהו מתחשק לשחק בראשון, אני ממליץ להפעיל את הגרסה ל-DOS, הגרסה לחלונות מבולבלת: התפריט מהיר מדי והמשחק איטי מדי.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: banned in several countries
גם לי הטיעון הזה נשמע ממש מופרך.BluePrint כתב:זו בטח הסיבה למה לשני לא היתה מהדורה נוספת ברוח שנות השישים, כי המשחק נמכר מספיק טוב.yoyole123 כתב:GTA2 הרבה יותר מוכר מהראשון, שדווקא לא היה הצלחה מסחררת.
אגב, אני מקווה שאני לא מבלבל - אבל נזירים בודהיסטים היו בראשון, ואני חושב שהם דווקא היו אסירים (בכל מקרה, מדובר על שיירה לבושה כתום), ובשני החליפו אותם ה"אלוויסים"...
ואני לא זוכר פעם אחת בה העדפתי את גרסת החלונות על גרסת ה-DOS של משחק מסויים. זה תמיד נהיה מעאפן.
Elvis has left the street
אולי רק לא ראיתי.
התכוונתי להסתובב בעיר אבל בטעות הגעתי לטלפונים ואז נדרשתי למהר למשימה.
התכוונתי להסתובב בעיר אבל בטעות הגעתי לטלפונים ואז נדרשתי למהר למשימה.
-
המחפש...
אנשים יקרים!
הייתה אכן שיירה של אנשים שלבושים בכתום. בסיום כל משימה היה גנגסטר אחר שנתן נאום באנגלית...
בכל מקרה רשמתי את הפרטים שלי והקובץ ירד אבל אני לא מצליח לעשות איתו כלום והוא מאלץ אותי להתקין מיליון דברים שבסופם אני לא מצליח לשחק. יש למישהו מושג מה השלבים להתקנה שבסופה אני אשחק???
תודה לכולם.
דרך אגב, איפה אני מוצא את GTA1 כי יש סיכוי שזה זה...???
הייתה אכן שיירה של אנשים שלבושים בכתום. בסיום כל משימה היה גנגסטר אחר שנתן נאום באנגלית...
בכל מקרה רשמתי את הפרטים שלי והקובץ ירד אבל אני לא מצליח לעשות איתו כלום והוא מאלץ אותי להתקין מיליון דברים שבסופם אני לא מצליח לשחק. יש למישהו מושג מה השלבים להתקנה שבסופה אני אשחק???
תודה לכולם.
דרך אגב, איפה אני מוצא את GTA1 כי יש סיכוי שזה זה...???
אני שער שבכל אתר הורדות שמכבד את עצמו יש את המשחק. (נענע 10, נוסטלגיה ולתמיד ועוד כמה אתרים)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
יש כאן מסקנה מאד לא נעימה אודות המקום בו אתה עומד כשאתה מנסח זאת "אתר הורדות שמכבד את עצמו"...
Watch your back.

Watch your back.

כך את זה בפפרוציה נכונה.Radioactive Grandpa כתב:יש כאן מסקנה מאד לא נעימה אודות המקום בו אתה עומד כשאתה מנסח זאת "אתר הורדות שמכבד את עצמו"...
Watch your back.
אנחנו אתר של משחקים ישנים, ולא כמו "נוסטלגיה" שחצי מן המשחקים שם שרויות בספק.