המשחק שחיפשתי כבר נמצא.......... Urban Assault
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
המשחק שחיפשתי כבר נמצא.......... Urban Assault
שלום לכולם אני עם אותה בעייה קשה ביותר לא מצליח למצוא משחק חיי של אסטרטגיה בכל האינטרנט מחפש כבר כמה שנים ולא נמאס
רציתי מאוד שאם מישהו יודע על איזה משחק כזה של מלחמה תלת מימדית בזמן אמת בסביבה מוחרבת ועיר עתידית הרוסה ויש שם מיפקדות כאלה שמעופפות באוויר הכחולים הם מפקדה פשוטה עם אנטנה האדומים מפקדה פחות או יותר צורה של כוכב שטוח והצהובים החזקים טירה מרובעת מעופפת עם תותחים שלא מן העולם הזה וכנ"ל כל מיפקדות מחומשות בתותחים שאפשר להיכנס בהם ולשלוט עליהם יש לכל הממלכות סוגים של טנקים אלקופטרים ומטוסים לצהובים לא היו הליקופטרים הם היו בקטע של ימי הביניים יותר אווירונים וטנקים שמוזרים שחבל על הזמן ולאדומים היו יותר בימינו כמו כאלה מסוקים וזה מה שאני זוכר שהייה לאדומים לכחולים הצבא שבו אתה כאילו משחק היו טנקים די רגילים ואלקופטרים די רגילים קצת מהעתיד אולי וכל מיני מטוסים למניהם
וברקע המשחק היה אפשר לייצר מלא מלא טנקים ומטוסים אלקופטרים בלחיצת עכבר על האדמה או באוויר איפה שאתה רוצה לייצר את המכונה שלך חשוב מ אוד שתשימו לב - רק חיילים לא היו בכלל במשחק הזה
אחרי שאתה מייצר את הרכב הקרב שלך אתה יכול להשתלט עליו כאילו שאתה נגיד בתוך האליקופטר עף זז תוקף ובייחד איתו אתה פורש מפה שקופה שאתה יכול לראות גם משחק וגם את המצב במפה תוך כדי שאתה יוצא לקרב שאתה נגיד בתוך המסוק שלך אתה מסמן את כל הטנקים מסוקים שלך שאתה רוצה לצאת איתם לקרב ונוהג עם המסוק שלך ומראה להם תוך כדי על המפה לאיפה לבוא את מי לתקוף גם הצהובים כל הזמן מייצרים מטוסים טנקים וגם האדומים בקיצור מלחמת עולם ה11 על המסך שלך כולם נגד כולם יש גורדי שחקים ביניינים ושטחים שאתה כובש אותם ומשכלל את אחד הכלי קרב שלך באחד הבתים המיוחדים שאם כבשתה אותם
כן יש גם את הלבנים והירוקים שבשלבים הגבוהים במיוחד שעוד לא הגעתי הליהם עד שנישבר לי הדיסק
בקיצור עד כאן כל מה שאני זוכר רק מי שבקשה יודע משהו או שם של המשחק שיגיד לי המשאלה של חיי למצוא את זה
לפניי כשבע שמונה שנים הייתי משחק במשחק הזה בערך בשנת 1998
שלחו לי עם אתם רוצים לא איכפת לי מכתובת המשנה אבל אני בודק כל הזמן שלי ל:
david.14@013net.net
פרטים נוספים:
שפת משחק : אנגלית
סוג זווית ראייה : 100% תלת מימדי כמו יותר מהמשחקים המשוכללים שלנו ניתנות שינוי זווית וכ"ו
סוג מוזיקת רקע : פחד נוראי שממת מלחמה (בהיתקרבות לטירה המעופפת יש מוזיקת "אופרת האימה")
הגיעה באוסף : דיסק דמואים ענק כולל את המשחק הזה
טווח שנים שהייתי משחק בו : בערך - 1998 עד 2002
הדיסק נישבר ב : 2002\8\היום לא זכור
השם : אינו ידוע כמובן
נתתי את מירב המידע שהיה עוד ברואשי
תודה מראש לכל העונים הנדיבים
רציתי מאוד שאם מישהו יודע על איזה משחק כזה של מלחמה תלת מימדית בזמן אמת בסביבה מוחרבת ועיר עתידית הרוסה ויש שם מיפקדות כאלה שמעופפות באוויר הכחולים הם מפקדה פשוטה עם אנטנה האדומים מפקדה פחות או יותר צורה של כוכב שטוח והצהובים החזקים טירה מרובעת מעופפת עם תותחים שלא מן העולם הזה וכנ"ל כל מיפקדות מחומשות בתותחים שאפשר להיכנס בהם ולשלוט עליהם יש לכל הממלכות סוגים של טנקים אלקופטרים ומטוסים לצהובים לא היו הליקופטרים הם היו בקטע של ימי הביניים יותר אווירונים וטנקים שמוזרים שחבל על הזמן ולאדומים היו יותר בימינו כמו כאלה מסוקים וזה מה שאני זוכר שהייה לאדומים לכחולים הצבא שבו אתה כאילו משחק היו טנקים די רגילים ואלקופטרים די רגילים קצת מהעתיד אולי וכל מיני מטוסים למניהם
וברקע המשחק היה אפשר לייצר מלא מלא טנקים ומטוסים אלקופטרים בלחיצת עכבר על האדמה או באוויר איפה שאתה רוצה לייצר את המכונה שלך חשוב מ אוד שתשימו לב - רק חיילים לא היו בכלל במשחק הזה
אחרי שאתה מייצר את הרכב הקרב שלך אתה יכול להשתלט עליו כאילו שאתה נגיד בתוך האליקופטר עף זז תוקף ובייחד איתו אתה פורש מפה שקופה שאתה יכול לראות גם משחק וגם את המצב במפה תוך כדי שאתה יוצא לקרב שאתה נגיד בתוך המסוק שלך אתה מסמן את כל הטנקים מסוקים שלך שאתה רוצה לצאת איתם לקרב ונוהג עם המסוק שלך ומראה להם תוך כדי על המפה לאיפה לבוא את מי לתקוף גם הצהובים כל הזמן מייצרים מטוסים טנקים וגם האדומים בקיצור מלחמת עולם ה11 על המסך שלך כולם נגד כולם יש גורדי שחקים ביניינים ושטחים שאתה כובש אותם ומשכלל את אחד הכלי קרב שלך באחד הבתים המיוחדים שאם כבשתה אותם
כן יש גם את הלבנים והירוקים שבשלבים הגבוהים במיוחד שעוד לא הגעתי הליהם עד שנישבר לי הדיסק
בקיצור עד כאן כל מה שאני זוכר רק מי שבקשה יודע משהו או שם של המשחק שיגיד לי המשאלה של חיי למצוא את זה
לפניי כשבע שמונה שנים הייתי משחק במשחק הזה בערך בשנת 1998
שלחו לי עם אתם רוצים לא איכפת לי מכתובת המשנה אבל אני בודק כל הזמן שלי ל:
david.14@013net.net
פרטים נוספים:
שפת משחק : אנגלית
סוג זווית ראייה : 100% תלת מימדי כמו יותר מהמשחקים המשוכללים שלנו ניתנות שינוי זווית וכ"ו
סוג מוזיקת רקע : פחד נוראי שממת מלחמה (בהיתקרבות לטירה המעופפת יש מוזיקת "אופרת האימה")
הגיעה באוסף : דיסק דמואים ענק כולל את המשחק הזה
טווח שנים שהייתי משחק בו : בערך - 1998 עד 2002
הדיסק נישבר ב : 2002\8\היום לא זכור
השם : אינו ידוע כמובן
נתתי את מירב המידע שהיה עוד ברואשי
תודה מראש לכל העונים הנדיבים
נערך לאחרונה על ידי אורחטוב ב ה' אוקטובר 02, 2008 10:26 pm, נערך 5 פעמים בסך הכל.
Re: מחפש משחק אסטרטגיה חשוה אנא תעזרו לי למצוא אותו
מחפש משחק אסטרטגיה חשוה אנא תעזרו לי למצוא אותו
סליחה על טעות הכתיב הנוראית :
מחפש משחק אסטרטגיה חשוב אנא תעזרו לי למצוא אותו
סליחה כבר תיקנתי.....
סליחה על טעות הכתיב הנוראית :
מחפש משחק אסטרטגיה חשוב אנא תעזרו לי למצוא אותו
סליחה כבר תיקנתי.....
Re: מחפש משחק אסטרטגיה חשוב אנא תעזרו לי למצוא אותו
אתה יודע כמובן, שמלחמת העולם II זה מלחמת העולם ה2 ולא ה11 נכון?
אני חושב שאם תיזכר בשמו של דיסק הדמואים, או תתאר את המסך שנפתח כששיחקת בדיסק, יוכלו לעזור לך יותר
אני חושב שאם תיזכר בשמו של דיסק הדמואים, או תתאר את המסך שנפתח כששיחקת בדיסק, יוכלו לעזור לך יותר
Og, RG - אם זה לא סוג של בדיחה אני לא יודע מה כן...
(בהקשר לשרשור הזה: viewtopic.php?f=2&t=16857" target="_blank)
(בהקשר לשרשור הזה: viewtopic.php?f=2&t=16857" target="_blank)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
למה? מה לא סביר לך כאן?
יש לנו כאן אפילו כמה משתמשים קבועים שהולמים את הסגנון או האינטלקט.
חטוב, אם הטווח הזכור לך משקף את טווח יציאת המשחק עצמו, סביר להניח שהוא חדש מכדי לדון בו באתר.
יש לנו כאן אפילו כמה משתמשים קבועים שהולמים את הסגנון או האינטלקט.
חטוב, אם הטווח הזכור לך משקף את טווח יציאת המשחק עצמו, סביר להניח שהוא חדש מכדי לדון בו באתר.
-
אורח
אני אורח - טוב (אני כתבתי את הנושא)
פשוט שלחתי תגובת המשך ממחשב אחר
המשחק הזה במאה אחוז אמיתי ואני זוכר עוד איך שאני הייתי משחק בו כל המשחק הזה עוד זכור וחרוט בראושי בצורה הכי חזקה שיש רק את שמו לא זכור לי וזה כהזה מבאס אם אני רואה שגם אחרים כנראה לא יודעים על מה אני מדבר
והוא גם ישן כי הוא יצא בשנת 1998
ואני שמרתי אותו עד 2002
ומבחינתי 1998 הוא משחק מאוד ישן כי זה גם בעצם לפני עד 10 שנים אם הוא היה חדש או נמכר עוד בחנויות איכן שהוא הייתי מיזמן צריך לראות תמונות שלו בGOOGLE או למצוא עליו פרטים ותוצאות חיפוש
קיבלתי אותו בדיסק דמואים ענק שעל הכריכה שלו היה את המיפקדה הכחולה מעופפת באוויר והיה כתוב מעל משהו כמו
"מלחמת העולם מגיעה" או ש "מלחמת העולם האבוד" או אפילו מלחמת העולם העתידית לא זכור לי כלום יותר מזה וניסיתי את כולם באינטרנט ולא יציאה שום תוצאה נכונה
פשוט שלחתי תגובת המשך ממחשב אחר
המשחק הזה במאה אחוז אמיתי ואני זוכר עוד איך שאני הייתי משחק בו כל המשחק הזה עוד זכור וחרוט בראושי בצורה הכי חזקה שיש רק את שמו לא זכור לי וזה כהזה מבאס אם אני רואה שגם אחרים כנראה לא יודעים על מה אני מדבר
והוא גם ישן כי הוא יצא בשנת 1998
ואני שמרתי אותו עד 2002
ומבחינתי 1998 הוא משחק מאוד ישן כי זה גם בעצם לפני עד 10 שנים אם הוא היה חדש או נמכר עוד בחנויות איכן שהוא הייתי מיזמן צריך לראות תמונות שלו בGOOGLE או למצוא עליו פרטים ותוצאות חיפוש
קיבלתי אותו בדיסק דמואים ענק שעל הכריכה שלו היה את המיפקדה הכחולה מעופפת באוויר והיה כתוב מעל משהו כמו
"מלחמת העולם מגיעה" או ש "מלחמת העולם האבוד" או אפילו מלחמת העולם העתידית לא זכור לי כלום יותר מזה וניסיתי את כולם באינטרנט ולא יציאה שום תוצאה נכונה
תבדוק אם הדיסק שעליו אתה מדבר מופיע בתמונה הזו:
http://img176.imageshack.us/my.php?imag ... rc6as4.jpg" target="_blank
http://img176.imageshack.us/my.php?imag ... rc6as4.jpg" target="_blank
-
אורח
אורח - טוב
תודה רבה למי שהביא את התמונות של הדיסקים נראה לי שמצאתי שם שני דיסקים
הם אלו שהיו לי הראשון "העולם העבוד" והשני "קשר לעתיד"
כנראה מפני שלא היה לי זכור השם של הדיסק עירבבתי בין שני השמות שלהם
ל : "מלחמת העולם האבוד" או ל: "מלחמת העולם העתידית" בגלל הדיסק הנכון שכתוב עליו "קשר לעתיד"
המילה "מלחמת " הגיעה מהמשחק עצמו מרוב שכולו היה מלא מלחמות
אבל את התמונה של המיפקדה על רקע הדיסק לא מצאתי ?!?
טוב לא חשוב אני אנסה להפוך את כל האינטרנט בשביל עוד רמזים על "קשר לעתיד"
תודה רבה מאוד למי ששם את התמונה
מקווה שמישהו ימצא דיסק דומה עם רקע של "המיפקדה שמעופפת"
תודה רבה למי שהביא את התמונות של הדיסקים נראה לי שמצאתי שם שני דיסקים
הם אלו שהיו לי הראשון "העולם העבוד" והשני "קשר לעתיד"
כנראה מפני שלא היה לי זכור השם של הדיסק עירבבתי בין שני השמות שלהם
ל : "מלחמת העולם האבוד" או ל: "מלחמת העולם העתידית" בגלל הדיסק הנכון שכתוב עליו "קשר לעתיד"
המילה "מלחמת " הגיעה מהמשחק עצמו מרוב שכולו היה מלא מלחמות
אבל את התמונה של המיפקדה על רקע הדיסק לא מצאתי ?!?
טוב לא חשוב אני אנסה להפוך את כל האינטרנט בשביל עוד רמזים על "קשר לעתיד"
תודה רבה מאוד למי ששם את התמונה
מקווה שמישהו ימצא דיסק דומה עם רקע של "המיפקדה שמעופפת"
מישהו יכול לתת לי את הכתובת של האתר ששם יש את החברות של הדיסקים שכתבתי למעלה ????????????
הדיסקים שכתבתי למעלה מאוד מאוד קרובים על מה שאני מדבר
(הדיסק שמצוייר עליו ארבעה אנשים מוזרים כאלה מהסרטים אני מכיר את המשחק הזה הוא היה באוסף שלי ושחקתי בו ! הדיסק הזה כל-כך קרוב על מה שאני מדבר ......"קשר מהעתיד"......)
הדיסקים שכתבתי למעלה מאוד מאוד קרובים על מה שאני מדבר
(הדיסק שמצוייר עליו ארבעה אנשים מוזרים כאלה מהסרטים אני מכיר את המשחק הזה הוא היה באוסף שלי ושחקתי בו ! הדיסק הזה כל-כך קרוב על מה שאני מדבר ......"קשר מהעתיד"......)
לדעתי החברה (קל-טף) כבר מתה מזמן.
שים לב שאם תלחץ על התמונה של התקליטורים, תראה אותה בגדול יותר ואז תראה שעל הדיסקים "קשר לעתיד" ו- "הקרב האחרון" רשומים שמות של משחקים בלבן. אם תחפש את שמות המשחקים האלה ב מוביגיימז סביר להניח שתמצא תמונות של המשחקים, אולי אחד מהם הוא המשחק שאתה מחפש?
העליתי פעם עוד כמה תמונות של אוספים אבל הקישורים לא תקינים, אני אנסה להעלות אותם מחדש עוד מעט.
שים לב שאם תלחץ על התמונה של התקליטורים, תראה אותה בגדול יותר ואז תראה שעל הדיסקים "קשר לעתיד" ו- "הקרב האחרון" רשומים שמות של משחקים בלבן. אם תחפש את שמות המשחקים האלה ב מוביגיימז סביר להניח שתמצא תמונות של המשחקים, אולי אחד מהם הוא המשחק שאתה מחפש?
העליתי פעם עוד כמה תמונות של אוספים אבל הקישורים לא תקינים, אני אנסה להעלות אותם מחדש עוד מעט.
לא תאמינו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הפכתי את האינטרנט ברמות מטרפות מצאתי תמונה של הטירה הצהובה
אני פשוט בעלם
ותודה רבה למי שהביא את התמונה עם הדיסקים ראיתי שכתוב על הדיסק שמות של משחקים ואז.......
כתבתי אותם בחיפוש בדף 172 בערך ?!? נמצאה תמונה קשורה ביותר לנושא

זו הטירה הצהובה המעופפת
הנה המפה השקופה שדיברתי עליה.............

והנה המיפקדה הכחולה בצד למי שרואה ושם לב

מעניין עם יש עוד תמונות ............
אני החפש....................
מי שייכול להביא את הקישור להורדה למי שמזהה את המשחק אשמח מאוד ותודה מראש
הפכתי את האינטרנט ברמות מטרפות מצאתי תמונה של הטירה הצהובה
אני פשוט בעלם
ותודה רבה למי שהביא את התמונה עם הדיסקים ראיתי שכתוב על הדיסק שמות של משחקים ואז.......
כתבתי אותם בחיפוש בדף 172 בערך ?!? נמצאה תמונה קשורה ביותר לנושא

זו הטירה הצהובה המעופפת
הנה המפה השקופה שדיברתי עליה.............

והנה המיפקדה הכחולה בצד למי שרואה ושם לב

מעניין עם יש עוד תמונות ............
אני החפש....................
מי שייכול להביא את הקישור להורדה למי שמזהה את המשחק אשמח מאוד ותודה מראש
לפי השמות של התמונות, מדובר על Urban Assault.
תודה רבה לכולם אני כבר מצאתי אותו
ותודה מיוחדת לזה שהביא את התמונה של הדיסקים מאוד מאוד עזר לי למצוא את המשחק שחיפשתי כמה שנים
להיתראות לכולם
ביי ביי
עזרתם לי מאוד.................
ותודה מיוחדת לזה שהביא את התמונה של הדיסקים מאוד מאוד עזר לי למצוא את המשחק שחיפשתי כמה שנים
להיתראות לכולם
ביי ביי
עזרתם לי מאוד.................