[הורדה] זארק וחבורת בית העץ בעולם הסמלים המשתוללים

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

[הורדה] זארק וחבורת בית העץ בעולם הסמלים המשתוללים

שליחה על ידי Og »

שם המשחק בעברית: זארק וחבורת בית העץ בעולם הסמלים המשתוללים
שם באנגלית: Zaark Symbols (?)
חברה: Educoncept
שפה: עברית (מקורי)
שנה: 1995
מערכת הפעלה: חלונות 3.11 / 9X
שם קובץ: symbolh.7z.exe
סוג כיווץ: 7z SFX
גודל מכווץ: 53MiB
גודל לאחר פריסה: 205MiB
עזרים תיאור:
הצטרפו לחבורת בית העץ - זארק, ציפי-יו (משחק מילים על CPU), תירגולי (גולי בקיצור), ניסוזי ואחרון חביב - מכונת הזמן העצלה - זלמן (או למעשה - זלמ"ן, ראשי תיבות של זז לכל מקום בזמן) במסע אחר סמלי העולם.

זהו משחק חינוכי לגילאי 6-9 שעובד על כמה וכמה מיומנויות. אני יודע שהמשחק הזה הוא חלק מסדרה אבל אינני יודע כמה כותרים היא מכילה, מלבד הכותר הזה, ידוע לי רק על עוד כותר אחד.
זהו רק תיאור קצר, אם מישהו מעוניין לכתוב סיקור אנא כתבו אותו בשרשור הזה ואני אצרף אותו.

תמונות(ללחוץ להגדלה):
תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה

הורדה
לחצו כאן כדי להוריד את "זארק וחבורת בית העץ: עולם הסמלים המשתוללים".

הוראות הפעלה לחלונות XP
פריסה:
לאחר הורדת הקובץ יש לחלץ (לפרוס) אותו (אם אתם מתקשים בכך ניתן לקרוא עוד על פריסת קבצי SFX כאן), בסיום החילוץ אמור להיות קובץ בשם symbolh.iso - זהו קובץ תמונת הדיסק.
הפעלה:
המשחק אמנם פועל בחלונות XP אך האנימציות שקופות למחצה מה שלא מאפשר לשחק בצורה נורמלית. לכן מומלץ להפעיל את המשחק בחלונות 95 ע"י התכנה Virtual PC. על מנת לדעת כיצד לעשות זאת, אנא קראו את המדריך ל-Virtual PC בעיון. לאחר ההתקנה של VPC ומערכת הפעלה, יש לבחור "Capture ISO Image" בתפריט CD (כפי שמוסבר בתת סעיף 7.2 במדריך) ולבחור את הקובץ symbolh.iso שחילצתם מן הקובץ שהורד. לאחר מכן יש לעקוב אחר ההוראות שעל המסך.
אסנתישראלי

Re: [הורדה] זארק וחבורת בית העץ בעולם הסמלים המשתוללים

שליחה על ידי אסנתישראלי »

שמי אסנת ואני הייתי חלק מהצוות שפיתח ויצר את המשחק. התפקיד שלי היה תסריטאית ובמאית. בצוות היו מעצבת גרפית מוניקה מוסקוביץ ואנימטורית איילת שכטר. המתכנת היה אורן הר נבו.
החברה פעלה בין השנים 1994 ל 1998 המנכ"לית לינדה הר נבו, בתל אביב.
סהכ החברה הוציאה 3 כותרים. אולי 4. הכותרים תורגמו לאנגלית ע"י מייקל ונעמי פרידמן. ומאנגלית חזרה לעברית על ידי אורי כץ.
מי שעשה את המוזיקה וניהל את אולפן הסאונד היה המוזיקאי המוכשר צחי הר נבו ז"ל.
סהכ מנתה החברה בשיאה כ 40 איש
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

היי אסנת, האם יש לך עותקים של המשחקים האחרים שפיתחתם? נשמח לשמר אותם אצלנו באתר.
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

תודה אסנת, מעניין מאוד!
hakufsah
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי hakufsah »

אסנתישראלי כתב: ו' ספטמבר 06, 2024 8:04 pm שמי אסנת ואני הייתי חלק מהצוות שפיתח ויצר את המשחק. התפקיד שלי היה תסריטאית ובמאית. בצוות היו מעצבת גרפית מוניקה מוסקוביץ ואנימטורית איילת שכטר. המתכנת היה אורן הר נבו.
החברה פעלה בין השנים 1994 ל 1998 המנכ"לית לינדה הר נבו, בתל אביב.
סהכ החברה הוציאה 3 כותרים. אולי 4. הכותרים תורגמו לאנגלית ע"י מייקל ונעמי פרידמן. ומאנגלית חזרה לעברית על ידי אורי כץ.
מי שעשה את המוזיקה וניהל את אולפן הסאונד היה המוזיקאי המוכשר צחי הר נבו ז"ל.
סהכ מנתה החברה בשיאה כ 40 איש
תודה רבה על המידע אסנת!
בדיוק השגתי את המשחק בקופסא המקורית עדיין בניילון, ואני מתכנן לעשות על זה סרטון ולתעד את החוברת והקופסא ואין כמו התעשייה המקומית שלנו שהייתה חלק מכל זה.

למיטב הבנתי המשחק הופץ בארה״ב ע״י Maxis?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא