מישחק מכות

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מחפשת מישחק

מישחק מכות

שליחה על ידי מחפשת מישחק »

שלום בבקשה תעזרו לי

שלום, אני מחפש משחק שעליו אני יודע - או חושב שאני יודע - את הפרטים הבאים :

טווח שנים:1995

חברה:

שפה:אנגלית

ז'אנר:מכות

זווית ראייה:דו מימד

צבעים:

תאור של הגיבורים:יש 21 דמויות ש11 ו12 לא חביות חבויות אני זוחרת שיש דמות אחת לוחם קונג פו חתיך עים שרט מצח אדום, מישהו עים קובע של בוקר, מישהו עים מישקפי שמש ושיער חום גם הוא חתיך, בחורה עים מסכה כחולה שמכסה את הפה ויש לה מניפות ובחורה בתילבושת ירוקה ושיער בלונדיני(היא דמות חבויה) כמובן שהיו עוד אבל את כל אלה אני זוחרת

קהל יעד:גיל 10 ומעלה(כי היה דם)

מוסיקה:חלק מהזירות היו עים מוזיקה די גותית
מחפשת מישחק

Re: מישחק מכות

12 לא חבויות ו11 חבויות
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

mortal kombat 3?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

astralc כתב:mortal kombat 3?
כנראה שכן (או אולטימייט)
(לקייג' יש שיער חום?)
תום332

שליחה על ידי תום332 »

במורטל קומבט 3 ואולטימיט אין את קייג', ולא טרילוג'י כי יש בו 32 דמויות אבל היא מחפשת מישחק עים 21 דמויות
תום332

שליחה על ידי תום332 »

הדמויות שהיא כתבה יכולות להיות:ליו-קנג,קונג-ליאו,ג'וני-קייג',קיטנה וסוניה-בלייד האפשרות היחידה היא טרילוג'י אבל יש בו 32 דמויות והיא כתבה שיש 21 דמויות
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

אז אולי זה 2. והדמות הירוקה היא ג'ייד. אבל אין לה שיער בלונדיני.
תום332

שליחה על ידי תום332 »

astralc כתב:אז אולי זה 2. והדמות הירוקה היא ג'ייד. אבל אין לה שיער בלונדיני.
אי אפשר לשחק עים ג'ייד ובמורטל קומבט 2 אין 21 דמוית
מחפשת מישחק

astralc כתב:אז אולי זה 2. והדמות הירוקה היא ג'ייד. אבל אין לה שיער בלונדיני.
תודה לך הזכת לי שיש 2 דמיות ירוקת אחת שניראית כמו הכחולה אבל יש עוד אחת עים שיער בלונדיני כשהי מנצחת היא מצדיעה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אורחת, היכנסי לקישור הזה:
http://www.mobygames.com/game-group/mor ... bat-series" target="_blank
הקליקי על שֵם של כל כותר, החל מ Mortal Kombat II ומעלה, ואז בעמוד החדש שמגיע לחצי על התמונות שמצד ימין למטה.
מחפשת מישחק

זיהיתי את הקומבט השני אבל לא ראיתי את המנעולים שאחרי שמסיימים את המישחק עים אחת הדמויות מקבלים דמות
:roll:
בכל זאת תודה :) :lol:
מחפשת מישחק

מחפשת מישחק כתב:זיהיתי את הקומבט השני אבל לא ראיתי את המנעולים שאחרי שמסיימים את המישחק עים אחת הדמויות מקבלים דמות
:roll:
בכל זאת תודה :) :lol:
ניזכרתי שהדמות הירוקה(ג'ייד)בסירטון הסיום שלה האחרי שהיא מנצחת את הבוס האחרון מגיע הזה עים כובע הבוקר והם מדברים ואז היא מורידה את המסכה והם מיתנשקים(רומנטי) :lol:
מחפשת מישחק

ניזכתי בכל הבנות במישחק יש את הכחולה הסגולה הירוקה האפורה האדומה והצהובה(שכולן ניראות אותו הדבר אבל הצבע של הבגד שונה) והבלונדינית אים מישהו זוכר שיגיב בבקשה

מרוב געגוע אני חולמת עליו בלילה :) :lol: :wink:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

מחפשת, אל תתעלמי מהתגובות שניתנו לך.
לכולם ברור שאת מתכוונת לאחד ממשחקי מורטל קומבט. לי ברור שהרבה מן הפרטים שסיפקת לנו שגויים כי אין משחק מורטל קומבט בכל העשור של אותו טווח שנים שציינת (1995~) שמקיים את כל הנתונים האלו במדויק.

על פי ההודעה הראשונה שלך אני מהמר על זה שאת מתכוונת דווקא למורטל קומבט 2, את קוראת לדמות הירוקה "חבויה", למרות שהיא רק משמשת כרקע באחת הזירות (וזו סוניה). על פי ההודעה האחרונה שלך, אם באמת התכוונת למה שאמרת, את עושה מישמש רציני מכמה כותרים קלאסיים ומודרניים יותר. ועניין ה"מנעולים" הזה דווקא תואם למשחקים מבוססי מורטל קומבט 3 (3/Ultimate/Trilogy).

לסיכום, אל תתעלמי ממה שנאמר לך,
Og כתב:אורחת, היכנסי לקישור הזה:
http://www.mobygames.com/game-group/mor ... bat-series" target="_blank
הקליקי על שֵם של כל כותר, החל מ Mortal Kombat II ומעלה, ואז בעמוד החדש שמגיע לחצי על התמונות שמצד ימין למטה.
בדקי את המשחקים בקישור שמצאו במיוחד עבורך, אחד אחד, מכוון שאחד מהם (אם לא לפחות שלושה מהם) הוא המשחק שלך.
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני לא מיתעלמת אני יודעת שסוניה באחת הזירות נימצת אבל כשאני מסיימת את המישחק עים החתיך עים מישקפי השמש :P המנעול שלה(שנימצא בצד ימין למטה) ניפתח אפשר לשחק בא וכשנילחמים איתה באחת הזירות היא לא מופיעה בזירה

אולי תגידו לי את השמות של הדמויות שלא אצתרך בכל פעם לתאר אותם

אני מודה על העזרה :) :wink:
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא