שלום,
היה משחק ששחקתי בו באמצע שנות ה-90 בחנויות למשחקי וידאו שהיו בדיזינגוף סנטר. זה היה משחק שכל הזמן הדמות מתקדמת כאילו "ברחוב" כזה וכל הזמן עוד אנשים באים (כמו דאבל דרגון לצורך העניין). המשחק איפשר משחק יחיד או עם עוד שחקן.
מה שאני זוכר זה שהיה כמה דמויות לבחירה כאשר מה שאני לקחתי כל הזמן היה בחור עם שרירים שאם היית לוחץ על כמה מקשים ביחד (המכה המיוחדת שלו) אז הוא היה צועק משהו כמו "דאדוינגר" ועושה מכה סיבובית של 360 ומעיף את כולם ממנו. היה עוד דמויות (אני חושב עוד בחור ועוד בחורה) שלכל אחד מכה מיוחדת אחרת.
תודה רבה, איזו מהירות..
אני חושב שזה זה באמת, ממש תודה, אבל עד שאשמע את ה "דאדוינגר" הזה איכשהוא אני לא אהיה בטוח..
מישהו מכיר טוב את המשחק ויכול לכוון אותי בבקשה לאיזה משחק בדיוק מדובר (1,2,3 וכו') ולאיזו דמות? (אני מניח האגר)
למן האמת, לי זה לא כ"כ נשמע כמו המילה שאתה מתאר, וישנם עוד כמה משחקי Beat'em Up שניתן לבצע בהם מכה סיבובית מסוג זה או אחר...
אבל בכל זאת, תבדוק את Final Fight - זה המשחק הראשון, לארקייד כמובן (וכן, אני מדבר על האגר, זה שמופיע באנימציה שצירפתי) . אני מניח שאתה יודע מהיכן להוריד את הROM ואיך להשתמש באמולטור כדי להפעיל אותו על המחשב? או שאתה צריך עזרה עם זה?
נדמה לי שגם לבחור השרירי ב Cadillacs and Dinosaurs יש מכה סיבובית, אבל אם זה היה המשחק בטוח שכמו כולם, היית זוכר את הדינוזארים וכולל אותם בתיאור של המשחק...
גם אני יודע איך זה לבזבז כ"כ הרבה כסף על המכונות הארורות האלה, לא אחת תהיתי מה הייתי יכול לעשות עם הכסף שביזבזתי על כל המכונות היום (או לפחות, כמה שנים אחורה)