אני מחפש משחק ישן מאוד
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אני מחפש משחק ישן מאוד
של bubble bobble יש מלא כאלה וראיתי מלא אבל לא את זה מדובר במשחק עם איכות לא רעה ושיש בכל סוף שלב מלך גדול שצריך בעזרת דברים שהוא יורה לשגר עליו חזרה ואם מנצחים אז כל שלב זה מביא לך כמו סיסמא להתחיל מהשלב שהפסדת בו וזה עם הדרקון הירוק הזה אני ישמח אם מישו יודע למה אני מתכוון שיחקתי בזה בסביבות שנת 1999 2000
וססמא זה בצורות של כל החברים של הדרקון הירוק הזה של באבל יש ורודה כחול ירוק ועוד אחד לא יודע וגם שאתה מנצח אתה עולה כזה במן מפה אני זוכר שיש מערה שיש שם עטלף שצריך לא יודע בבקשה תעזרו לי
וססמא זה בצורות של כל החברים של הדרקון הירוק הזה של באבל יש ורודה כחול ירוק ועוד אחד לא יודע וגם שאתה מנצח אתה עולה כזה במן מפה אני זוכר שיש מערה שיש שם עטלף שצריך לא יודע בבקשה תעזרו לי
Re: אני מחפש משחק ישן מאוד
ממש באבל בובל או חיקוי?
יכול להיות שזה "Bubble Bobble 2 Hero"?
לא יודע מה זה אפילו, אבל עכשיו כשאני חושב על זה, התיאור מזכיר לי משהו שקראתי באגף פעם, אבל מן הסתם, זה לא למחשב.yoyole123 כתב:יכול להיות שזה "Bubble Bobble 2 Hero"?
זה משחק לא כל-כך ישן שתמיד כשהייתי בא לבני הדוד שלי הייתי משחק בו. לפני איזה שנה ביקשתי מהם לצרוב לי את המשחק. המשחק ניתן להורדה בתשלום בלבד. הוא הבאבל בובל הכי טוב ששיחקתי בו עד עכשיו. (שלא תבינו לא נכון, זה לא שאני שיחקתי בהרבה, זה רק הכי טוב מבין המעטים בהם שיחקתי.)Og כתב:לא יודע מה זה אפילו
[עריכה]
עכשיו כשקראתי את התיאור שוב, הבנתי שבטוח מדובר על זה. הנה התמונה של הדרקון הירוק:
(הוא יותר תכלת, אבל לפי שאר התיאור אני בטוח לגמרי.)
נערך לאחרונה על ידי Yoyole ב ג' יולי 08, 2008 10:42 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה מקורי לא חיקוי ויש אותו למחשב והוא לא בתשלום בלבד אני ממש מנסה להבין מזה
התשובה כבר כתובה. המשחק הוא "Bubble Bobble 2 Hero".
נראה לי שזה מה שהילד אמר זה Bubble Bobble 2 Hero אבל לא זכור לי שזה היה לתשלום רק אני צריך לראות תמונות אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
עריכה
תודה תודה זה זה אבל איך אני יכול להוריד בלי כסף
עריכה
תודה תודה זה זה אבל איך אני יכול להוריד בלי כסף
אמרתי שכשחיפשתי ההורדה היתה בתשלום.
ולמה ילד?
ולמה ילד?
איזה צחוק, כשחיפשתי תמונה של זה בגוגל, התוצאה הראשונה שיצאה לי היא של הורדה... (מאתר abandonware paradise, אבל בטח יש עוד מקומות).
אני מעלה את קובץ ה-ZIP ברגעים אלו למגה-אפלוד, אם מישהו רוצה לנסות. (הורדה קטנטנה, 10 מגה.) עוד כמה דקות קישור.
[עריכה]
הנה.
[עריכה]
הנה.