על DOSBox, YouTube ומה שביניהם...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
על DOSBox, YouTube ומה שביניהם...
R.G. הזכיר לי משהו (בשרשור שהוא הפנה לפה). ראיתי כל מני סרטונים ב youtube שהייתה בהם אפשרות ל watch in high res, אז חשבתי לעצמי שאולי כדי לנסות שוב את האפשרות של העלאת הסרטונים לyoutube.
העלתי סרטון אחד:
[עריכה]*הסרטון נמחק על ידי*[/עריכה]
איך אני יודע אם הוא High Res או לא? אם לא, איך אני גורם לו להיות? אם כן אז חוו דעתם על רמת הוידאו, והאם היא מספיקה למטרה.
[Gordi]פוצל מכאן[/Gordi]
העלתי סרטון אחד:
[עריכה]*הסרטון נמחק על ידי*[/עריכה]
איך אני יודע אם הוא High Res או לא? אם לא, איך אני גורם לו להיות? אם כן אז חוו דעתם על רמת הוידאו, והאם היא מספיקה למטרה.
[Gordi]פוצל מכאן[/Gordi]
איך קוראים לשיר עם שורה אחת?
היה היה כפתור עזרה...
http://help.youtube.com/support/youtube ... tx=sibling" target="_blank
http://help.youtube.com/support/youtube ... opic=10526" target="_blank
http://help.youtube.com/support/youtube ... tx=sibling" target="_blank
http://help.youtube.com/support/youtube ... opic=10526" target="_blank
Re: -= מדריכים מצולמים =-
אגב, רק רציתי לומר שכבר הכנתי סרטון הדרכה לשאלה "כיצד להשיג את הסרט" בדובון בלון, רק שמשום מה שתי תוכנות עריכה שונות לא מתפקדות כראוי. בהתחלה ניסיתי את movie maker המסורתי. התחלתי את תהליך שמירת הסרט על המחשב, אך המד פשוט לא זז במשך דקות ארוכות. אחר כך ניסיתי עם premeire pro 2.0 אך שם הסרטונים כלל לא נקלטים ע"י התוכנה. כנראה זה נובע מהבעיה שהיתה עד לא מזמן עם המקודד של דוסבוקס שנפתרה ע"י OG. לפני פרמוט המחשב לא היתה בעיה כזאת.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
C-man, זה נדמה לי באיכות ה"גבוהה" שלהם. לצערי, זה נראה לי לא מספיק כדי להיות ברור למתקשים. קשה להבין מאיפה רואים את הקוד ושזה מה שמכניסים.
Yoyo, איך הצלחת עד עכשיו? פשוט לא ערכת את הסרטונים?
תוכל לראות שנתקלתי באותה בעיה והתגברתי עליה על פי הצעתו של עוג, בשרשור הזה.
Yoyo, איך הצלחת עד עכשיו? פשוט לא ערכת את הסרטונים?
תוכל לראות שנתקלתי באותה בעיה והתגברתי עליה על פי הצעתו של עוג, בשרשור הזה.
היה אחד שערכתי בלי שום בעיה. אני מסכל על השרשור עכשיו.
טוב אני מוחק את הסרטון מהחשבון שלי..
אני מעלה עכשיו נסיון נוסף ל Google Video (בהנחה שזה לא YouTube אחרי האיחוד..).
מיד אערוך את ההודעה.
אני מעלה עכשיו נסיון נוסף ל Google Video (בהנחה שזה לא YouTube אחרי האיחוד..).
מיד אערוך את ההודעה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
סבבה, במקרה שהסתבכת עם השרשור שאליו קישרתי, הפתרון שלי היה להמיר את פורמט הקובץ באמצעות התכנה VirtualDub שעוג הציע, ולאחר מכן WMM מצליח לשמור את הסרט הערוך. נראה שעשית אותו הדבר עם אמצעי אחר.
הסרטון שלך למעשה מאחד את שני הערכים בשאילתא, הכנסת הגורה לקופסא ומציאת הסרט החדש. אני חושב שאצרף אותו לערך של הכנסת הגורה לאריזה מכוון שהוא גם ככה כלול בדרך, ואני לא רוצה לאחד את הערכים עצמם.
הכותרת בסדר לטעמי, חוץ מזה שהתבלבלה לך ה-W עם ה-T במילה How (ושים אות גדולה במלה בבקשה..), והייתי מעדיף להשתמש במלה Puppy במקום Dog.
נ.ב, אהבתי את הקרדיט בסוף.

ולמה אין סאונד? הקלטת ב-DOSBox?
כיוון שכשעורכים את הסרטון המוזיקות משתלבות בצורה לא יפה. אגב, סאונד אין בכל מקרה בגלל בעיה במשחק עצמו, רק המוזיקה עובדת. כבר דנו בזה פעם, אך נראה לי שבסוף זה נשכח.Radioactive Grandpa כתב:ולמה אין סאונד? הקלטת ב-DOSBox?
איפה?yoyole123 כתב:כבר דנו בזה פעם, אך נראה לי שבסוף זה נשכח.
כן, אבל שים לב שזה אתה ששכחת ממנו. לא ענית על כל השאלות שלי ובכלל, נראה כאילו לא ממש מעניין אותך לפתור את הבעיה, אז לא יצאתי מגדרי לעזור, מה גם, ש"חטפת" (זה המושג המקצועי) את השרשור ההוא וגם את השרשור זה, למעשה.
אם באמת מעניין אותך למצוא פתרון, פתח שרשור חדש (תירוץ של חוסר בטחון לא יתקבל) עם פירוט מורחב של הבעיה ואני מבטיח לא לעזוב אותך עד שנגיע לפתרון או למבוי סתום, אוקיי?
אם באמת מעניין אותך למצוא פתרון, פתח שרשור חדש (תירוץ של חוסר בטחון לא יתקבל) עם פירוט מורחב של הבעיה ואני מבטיח לא לעזוב אותך עד שנגיע לפתרון או למבוי סתום, אוקיי?
למה העצבנות? לי זה לא דחוף בכלל.
עצבים? איפה? 

פה.Og כתב:כן, אבל שים לב שזה אתה ששכחת ממנו. לא ענית על כל השאלות שלי ובכלל, נראה כאילו לא ממש מעניין אותך לפתור את הבעיה, אז לא יצאתי מגדרי לעזור, מה גם, ש"חטפת" (זה המושג המקצועי) את השרשור ההוא וגם את השרשור זה, למעשה.
נו, סתם.