מחפש שני משחקים שמי שמוצא לי אותם אני חייב לו תחיים שלי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מחפש כבר הרבה שנים
מחפש שני משחקים שמי שמוצא לי אותם אני חייב לו תחיים שלי
כשהייתי קטן אני ואח שלי היינו חורשים במחשב DOS שלנו על איזה משחק של מרוץ מכוניות!
עכשיו אני יודע שיש טונה כאלו אבל התיאור שאני יכול לתת זה שהיו שתי מכוניות שאפשר לשחק איתן אם אני לא טועה אחת כחולה אחת אדומה.
דבר נוסף זה שהמכוניות היו יכולות לקפוץ במהלך במסלול (אני לא זוכר אם זה בגלל שמקפיצים אותן במקש או שהן קפצו כי יש ירידה והן במהירות גבוהה)
דבר נוסף הוא שתמיד רואים כמו מלבן של צל מתחת למכונית מנקודות שחורת קטנטנות כאלו וזה יענו הצל שלהן.
עוד דבר במשחק זה שהיית יכול להתנגש במכוניות (זאת לא המטרה המטרה היא בכלל להתחמק מהן) והמסלול הוא ישר (כמובן עם סיבובים קלים וכאלו) אבל יענו אין לך אפשרות לסטות למסלולים אחרים ואם אני לא טועה יש קטעים כאלו שיש כביש שחוצה תמסלול ויש עליו מוניות שאתה צריך להתחמק מהתנגשות איתן!!!
מקווה שמישהו מזהה כי אם הוא מוצא הוא המלאך שלי!!!!
משחק נוסף שאני מחפש זה משחק שיש לו לפי מה שאני יודע לפחות 2 גרסאות.
זה שאתה משחק כמו ברמן כזה ואתה צריך לזרוק קולה על שולחן לאנשים שמתקדמים בשולחן
ואתה צריך לאסוף את הבקבוקים הריקים אחרים שהם מסיימים את הקולה.
תודה מראש למי שמוצא לי לפחות משחק אחד מהשניים
עכשיו אני יודע שיש טונה כאלו אבל התיאור שאני יכול לתת זה שהיו שתי מכוניות שאפשר לשחק איתן אם אני לא טועה אחת כחולה אחת אדומה.
דבר נוסף זה שהמכוניות היו יכולות לקפוץ במהלך במסלול (אני לא זוכר אם זה בגלל שמקפיצים אותן במקש או שהן קפצו כי יש ירידה והן במהירות גבוהה)
דבר נוסף הוא שתמיד רואים כמו מלבן של צל מתחת למכונית מנקודות שחורת קטנטנות כאלו וזה יענו הצל שלהן.
עוד דבר במשחק זה שהיית יכול להתנגש במכוניות (זאת לא המטרה המטרה היא בכלל להתחמק מהן) והמסלול הוא ישר (כמובן עם סיבובים קלים וכאלו) אבל יענו אין לך אפשרות לסטות למסלולים אחרים ואם אני לא טועה יש קטעים כאלו שיש כביש שחוצה תמסלול ויש עליו מוניות שאתה צריך להתחמק מהתנגשות איתן!!!
מקווה שמישהו מזהה כי אם הוא מוצא הוא המלאך שלי!!!!
משחק נוסף שאני מחפש זה משחק שיש לו לפי מה שאני יודע לפחות 2 גרסאות.
זה שאתה משחק כמו ברמן כזה ואתה צריך לזרוק קולה על שולחן לאנשים שמתקדמים בשולחן
ואתה צריך לאסוף את הבקבוקים הריקים אחרים שהם מסיימים את הקולה.
תודה מראש למי שמוצא לי לפחות משחק אחד מהשניים
יכול להיות שהראשון זה Cisco Heat?
-
מחפש כבר הרבה שנים
יא אללה!!!!
תודה רבההההההההההההההההההההההה לשניכם!!!
המרוץ מכוניות זה באמת זה אני לא מאמין!!! תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ההההההההההההההההה
ובקשר למשחק של הברמן זה לא בדיוק אלו (הגרסה הישנה יותר זה באמת משהו שהייתי משחק פעם אבל החדש יותר התכוונתי למשהו אחר) אבל תודה רבה גם לך!!!
תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
המרוץ מכוניות זה באמת זה אני לא מאמין!!! תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ההההההההההההההההה
ובקשר למשחק של הברמן זה לא בדיוק אלו (הגרסה הישנה יותר זה באמת משהו שהייתי משחק פעם אבל החדש יותר התכוונתי למשהו אחר) אבל תודה רבה גם לך!!!
-
אורח
אממ בקשר למרוץ מכוניות: איפה אני יכול להוריד אותו?מחפש כבר הרבה שנים כתב:יא אללה!!!!
המרוץ מכוניות זה באמת זה אני לא מאמין!!!
תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ההההההההההההההההה
עכשיו אתה חייב לו את החיים שלך, אני מרחם עלייך.מחפש כבר הרבה שנים כתב:יא אללה!!!!
ההההההההההההההההה
נסה פה:
http://www.xtcabandonware.com
http://www.xtcabandonware.com
-
מחפש כבר הרבה שנים
-
מחפש כבר הרבה שנים
-
מחפש כבר הרבה שנים