מחפש משחק עם נחש מקפץ

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

מחפש משחק עם נחש מקפץ

שליחה על ידי אורח »

שלום :).

אני זוכר שלפני כמה שנים היה לי משחק עם נחש מקפץ שקופץ על פלטפורמות וצריך לעבור שלבים. אני לא זוכר הרבה, אבל מה שאני כן זוכר זה שהוא היה במן תלת מימד שכזה, והזווית צפיה היתה מלמעלה באלכסון. השלב כולו היה עשוי מהרבה קוביות. הכל היה צבעוני ודי ילדותי אבל זה היה משחק ממש טוב, אולי תוכלו למצוא אותו בשבילי. היו גם הרבה שלבים ממים, והנחש היה עשוי מכדורים (אם אני לא טועה) והראש שלו היה ראש של נחש. כאשר הוא היה מת הכדורים היו נופלים ומתפזרים (למשל נופל מצוק).

תודה :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

המשחק המקורי לארקייד נקרא Q-Bert. המשחק הנפוץ לPC בזמני נקרא J-Bird (יש אותו באתר), אבל אני לא בטוח לאיזה גרסה אתה מתכוון, בטח רימייק חובבני...
אורח

שליחה על ידי אורח »

הרצתי חיפוש ושני המשחקים הם לא קרובים אפילו.

לפי הממשק אני יכול בוודאות לומר שהמשחק שאני מתכוון אליו חדש בהרבה (ניחוש שלי - שנת 94-5 לכל היותר), השלבים הינם שלבים רציניים יותר ומדובר בנחש של ממש - כאשר הוא נפסל יש לו רק את הראש וכאשר הוא אוכל אויבים מתארך לו הזנב.

אני מצטער שאין לי עוד תיאורים בשבילכם אבל זה מה שאני זוכר :\.

תודה לOg.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

[עריכה]
רגע, לא הבנתי, מדובר באותו סגנון משחק כמו המשחקים שהצעתי? או משהו אחר לגמרי?
אורח

שליחה על ידי אורח »

מדובר בסגנון שונה לחלוטין, אין את המבנה ההוא של הפירמידה, אך כל השלב עשוי מקוביות קוביות, מדובר במשחק אקשן/הרפתקאה שכזו, שאתה עובר בין עולמות.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אה, מצטער, אין לי שמץ..
אורח

שליחה על ידי אורח »

ממש חבל, אני אמשיך לחפש בגוגל תוצאות באנגלית. במידה ואני אמצא אני גם אשלח את זה לכאן :)
אורח

שליחה על ידי אורח »

מצאתי!

http://en.wikipedia.org/wiki/Snake_Rattle_'n'_Roll

משחק ממש ממש טוב :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

זה בכלל משחק לנינטנדו :shock:
אתה תצטרך אמולטור לNES בכדי להפעיל אותו(אתה יכול למצוא כזה בROM2).

אגב, החברה שעשתה אותו(Rare) היא לעניות דעתי החברה עם רף האיכות השני בטיבו בעולם(Blizzard ראשונה).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא