אהלן! מחפש משחק חלל
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
גולדי
אהלן! מחפש משחק חלל
יש לו מאה שלבים, בין השלב החמישים לחמישים ואחד יש הפסקה. כשמסיימים הכל מחכה לשחקן המנצח חדר מלא חיילים העומדים בצידי שטיח כבוד.
כל פעם שמתקדמים נוסף נשק ואם נפגעים יותר מידי אז מאבדים הכל. ליריות יש נטיה להיות מחוברות. אפשר לצבור המון נשקים. בסגנון גלאקסיאן.
כל פעם שמתקדמים נוסף נשק ואם נפגעים יותר מידי אז מאבדים הכל. ליריות יש נטיה להיות מחוברות. אפשר לצבור המון נשקים. בסגנון גלאקסיאן.
מחקתי
זה שאנחנו לא רוצים לעזור, פשוט אף אחד לא מזהה, הבעיה עם משחקים מהסוג הזה הוא שיש כמות כ"כ עצומה שלהם וכולם דומים.
אם היית זוכר פרט יחודי, כמו למשל מעין צבת שיוצאת מהחללית ותופסת את השידרוגים או אולי איזה נשק יחודי אני חושב שזה היה עוזר יותר.
אם היית זוכר פרט יחודי, כמו למשל מעין צבת שיוצאת מהחללית ותופסת את השידרוגים או אולי איזה נשק יחודי אני חושב שזה היה עוזר יותר.
-
גולדי
Re: מחקתי
כן, נכון, טוב שהזכרתה לי! באמת יש אפשרות ליתפוס את השידרוג! אים תוכל להראות לי רשימה של המישחקים הדומים האלה ולהזכיר לי פרטים נוספים.Og כתב:זה שאנחנו לא רוצים לעזור, פשוט אף אחד לא מזהה, הבעיה עם משחקים מהסוג הזה הוא שיש כמות כ"כ עצומה שלהם וכולם דומים.
תודה רבה לך!
-
גולדי
תודה נשמה זה בדיוק מה שזכרתי
תודה. תודה! תודה!! תודה!!!Og כתב:viewtopic.php?t=10345