הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שם המשחק:הדג שרצה להיות בלש שם באנגלית: Freddi Fish and the Case of the Missing Kelp Seeds חברה: Humongous Entertainment שנה: 1995 שם קובץ: freddi.7z סוג כיווץ: 7Zip גודל מכווץ: 48.2MB גודל לאחר פריסה: 106MB מידע נוסף:MobyGames
עטיפת הדיסק כתב:מה יקרה אם מישהו יחסל את כל האוכל על פני האדמה? עם בעיה זו צריכים פרדי וחבריו להתמודד. תוך כדי מסעותיהם הם פוגשים יצורים בלתי נשכחים. טובים ורעים, מצחיקים ועצובים (כמו בחיים), והם עוזרים לפרדי להציל את החיים בים! שילוב נהדר של אנימציה, מוסיקה, וגרפיקה מרהיבה, הפכו מוצר זה לאחד מספרי הקריאה המקסימים ביותר שיצאו... מלא במקוריות והנאה כך שאפילו מבוגרים ירצו להשתתף בחוויה. שלא כמו בתוכנות ילדים אחרות לילדים, ילדכם ילמד דברים חדשים בכל פעם, לפתור בעיות ולהכיר את העולם הסובב אותו.
יש להפעיל את המשחק בעזרת הקובץ FREDDI.BAT או FREDDI.EXE.
אם השגיאה בתחילתו של המשחק מפריעה לכם, ניתן לבטלה ע"י בחירה במצב תאימות לחלונות 95.
פרטים על איך לבצע זאת ניתן למצוא כאן: http://www.old-games.org/compat.php
קרדיט: - תודה לעוג שעזר לי לסנן קבצים לא חשובים, כתב את קובץ האצווה וכתב גם את ההוראות.
נערך לאחרונה על ידי C-man ב א' אוגוסט 12, 2007 10:00 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
שמע, זה אחלה משחק, וניסיתי להוריד אותו. אבל, כתוב שצריך לחכות איזה שמונה שעות. ושחכיתי את כל השעות האלה, היה כתוב מחדש שצריך לחכות. ועוד. יש איזשהו מצב שתפתור את העניין?
הרגע הורדתי והפעלתי את המשחק בויסטה בלי בעיות.
נסה להוריד את wing.dll ו wing32.dll ולשים כל אחד מהם בתיקיית המשחק ובתיקיות system וsystem32 של windows, ותקווה שזה יעזור.
תודהה רבה!!!!
אני מצאתי עכשיו את הדיסק הזה ונזרתי
איך הייתי משחקת בו שהייתי קטנה אבל המחשב לא קיבל את הדיסק
וחיפשתי מלאה זמן מאיפה להוריד ומצאתי אני מקווה שזה יעבוד זה על
37% אני כבר מחכה לשחק תודה רבה