שאלה בקשר למשחק עם צוללן ....

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

guanoman
משתמש רשום
משתמש רשום

שאלה בקשר למשחק עם צוללן ....

שליחה על ידי guanoman »

קודם כל שלום, אני חדש פה ..... נהכנסתי לאתר לפני כמה שנים, בהתקף הנוסטלגיה האחרון, ואני באמת חייב להודות שזה אחד האתרים המעניינים ששביקרתי בהם.

אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי : אני מחפש משחק, שהיה לי פעם על ה 386, משחק עם צוללן, שנע בתוך חדרים של צוללת, כשהוא נכנס מחדר לחדר, ובכל החדרים יש מעין "סרט נע" כזה שהוא יכול לטפס עליו, וארגזים שהוא יכול להזיז ולטפס עליהם, משחק צבעוני כזה, ממש מצחיק.

מעבר לזה, רציתי לשאול : ניסיתי להוריד את cd man, ואחד ממשחקי אינדיאנה ג'ונס, ואי אפשר לשחק בהם כי הם ממש "רצים" במהירות על המחשב ..... האם יש תוכנה שתריץ אותם לאט ? כך שאפשר יהיה לשחק בהם ?

תודה ענקית, אם מישהו ימצא את המשחק עם הצוללן אני אהיה אסיר תודה ברמות שאי אפשר לתאר.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

את משחקי הדוס הבעייתיים תפעיל עם DOSBOX3.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אולי : viewtopic.php?t=12020 ?

אני זוכר שהיה עוד שרשור על משחק עם צוללן (נראה לי ש Gabriel פתח), אבל אין לי כח לחפש..
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

SOS

שליחה על ידי ET »

S.O.S או באנגלית Sink Or Swim (המשחק היחיד שבעברית נתנו לו שם שונה באנגלית , מהמקור באנגלית!)
guanoman
משתמש רשום
משתמש רשום

תודה רבה, אבל זה לא המשחק :-(

שליחה על ידי guanoman »

זה לא s.o.s, ולא scuba.
היום נזכרתי שבמשחק הזה עם הצוללן, הוא מחפש בחדרים של הצוללת מטילי זהב, ויש גם בקבוקים סגולים כאלו שנותנים לו חמצן ..... והוא יכול להזיז קופסאות ולטפס עליהן ....... חיפשתי כבר כל כך הרבה זמן, אבל זה לא אחד מהשניים שהצעתם.
בכל מקרה, אם מישהו נזכר .....

ותודה על התוכנה של הדוס, אני בדיוק מנסה אותה ....
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

לא שאני מכיר את המשחק, אבל עברת על כל התמונות בתמונות ממשחקים נפוצים?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא