מחפש משחק פאזל

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

מחפש משחק פאזל

שליחה על ידי raztk »

שלום לכולם,
אני מחפש משחק פאזל, אני חושב שהגרפיקה הייתה CGA או EGA, התפריט היה בצד השמאלי תחתון של המסך, והיה ינשוף או איש בצד הימני העליון (לפי מיטב זכרוני). היית מרכיב את הפאזל והייתה מנגינה כשהיית מסיים. בהתחלה זה היה מראה לך את הפאזל, ואז מערבב אותו.

עריכה: אם אני זוכר נכון, אני חושב שגם היה ירח ברקע של התפריט בראשי, זה היה לילה או ערב (אני לא זוכר שהיו כוכבים).
אני זוכר שגם היית יכול לבחור באיזה גודל החלקים יהיו ובאיזה מהירות החלקים יתערבבו (לא בטוח בקשר למהירות).
ועוד דבר, אני זוכר שהאנשים שהיו בפאזלים (וגם האיש שהיה בתפריט הראשי) היו סינים (או משהו דומה :P ).
אני זוכר שגם היו המון פאזלים של טירות.

תודה לכל העוזרים! :)
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

המממ

שליחה על ידי ET »

היתה סדרת לומדות עם ינשוף, לי אין את זה, אולי לגורדי יש.
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

תודה רבה על התגובה!

אני לא ממש בטוח שהמשחק היה מסדרת לומדות כלשהי, אבל אשמח אם תוכל (או כל מישהו אחר) להדביק כאן תמונות מהמשחק :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

היה לי את כל (טוב אולי לא כולן כי אני לא יודע כמה היו) הלומדות עם הינשוף עם על הדיסקט (דיסקטים של 360K) בדיסקטים מקוריים.
מצאתי חלק מהן באתר תחת השם 'גורדי' למרות שאני לא זוכר שום גורדי בדיסקטים שהיו לי אז אני מניח שהלומדות האלה היו של קומפדיה ורק בגרסאות מאוחרות יותר הצמידו להן את היצור הירקרק.
ומשום מה, תחושת בטן אומרת לי שלא לאלה הכותב מתכוון.
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

מצטער על ההקפצה, אבל האם באמת אף-אחד לא מכיר שום משחק פאזל (הרכבה) שהיה ל-DOS? :(
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא