נפרסם אותם בקרובפיפוש לנצח כתב: ↑ג' ספטמבר 19, 2023 11:38 pm אחלה משחקים!
יכולים לעשות הפעלה מהירה לפיפוש 1 וקסם התות 1 כמו שעשיתם למשחק בתככי הרייטינג וקסם התות 2?
שרת דיסקורד - קהילת נוסטלגיה: מאגר ענק של משחקים בעברית
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Biyakuga
- משתמש רשום
- איש קשר:
Re: שרת דיסקורד - קהילת נוסטלגיה: מאגר ענק של משחקים בעברית
- Biyakuga
- משתמש רשום
- איש קשר:
לצערי לאור המצב כרגע לא, לכשיהיה נעדכןאבי גולברג כתב: ↑ד' אוקטובר 18, 2023 3:16 pm יש חדש???
- Biyakuga
- משתמש רשום
- איש קשר:
עדכון:
נוסף קישור להודעה הראשית עם הפעלה מהירה למשחק מגפי החתול שפיץ תהנו.
נוסף קישור להודעה הראשית עם הפעלה מהירה למשחק מגפי החתול שפיץ תהנו.
למה כשנכנסים לקישור של הדיסקורד זה כותב Unable to accept Invite?
איך נכנסים?
איך נכנסים?
נראה שצריך לינק חדש להזמנה לדיסקורד? מה שיש בהודעה המקורית לא עובד :(
משהו חריג פה, איך מעל מאה עשרים אלף צפיות?
הייתה פה התקפה קטנה של יוזר לא מרוצה, אבל העפתי את כל ההודעות שלא עמדו בכללי הפורום.
גבר תודה באמת שאתה חוסם אנשים שלא תורמים לך משחקים
ואתה מקדם פה מתרות אישיות
ואתה מקדם פה מתרות אישיות
נראה ששוב צריך להזכיר:
קהילת נוסטלגיה ושרת הדיסקורד שלהם לא קשורים למסע אל העבר, וכל קהילה מנוהלת על ידי אנשים שונים.
לאנשי קהילת נוסטלגיה יש זכות מלאה לקבוע את החוקים בשרת שלהם ולנהל אותו כראות עיניהם. לכל מי שיש בעיה עם זה מתבקש לנהל את הויכוח מול אנשי קהילת נוסטלגיה ישירות ולא פה בפורום של מסע אל העבר.
הודעות מספימות וקללות ימחקו ללא אזהרה מוקדמת.
אני מבקש לשמור על הפורום שלנו מקום נעים לכלל המשתמשים, ולא להפוך אותו לזירת האבקות.
אני נועל שוב את הנושא עד שהרוחות ירגעו קצת, Biyakuga, מוזמן להזכיר לי לפתוח אותו אם אשכח.
קהילת נוסטלגיה ושרת הדיסקורד שלהם לא קשורים למסע אל העבר, וכל קהילה מנוהלת על ידי אנשים שונים.
לאנשי קהילת נוסטלגיה יש זכות מלאה לקבוע את החוקים בשרת שלהם ולנהל אותו כראות עיניהם. לכל מי שיש בעיה עם זה מתבקש לנהל את הויכוח מול אנשי קהילת נוסטלגיה ישירות ולא פה בפורום של מסע אל העבר.
הודעות מספימות וקללות ימחקו ללא אזהרה מוקדמת.
אני מבקש לשמור על הפורום שלנו מקום נעים לכלל המשתמשים, ולא להפוך אותו לזירת האבקות.
אני נועל שוב את הנושא עד שהרוחות ירגעו קצת, Biyakuga, מוזמן להזכיר לי לפתוח אותו אם אשכח.
חסמתם אותי מהר בדיסקורד 5 דקות אחרי שהסברתם לי שלא מכניסים אנשים שלא תורמים תוכן לשרת, באתי לשלוח תמונה של כמה דיסקים שבסוף כן מצאתי... לא הבנתי למה חוסמים אנשים חדשים שרוצים להיכנס לשרת ולנסות לחוות את הילדות שלהם שוב... לא חושב שלכל מי שמצטרף יש תכנים מלפני 20+ שנה אצלו עדיין. אולי גם אנשים שאין להם תכנים לתרום ירצו לתרום כסף על העבודה שאתם נותנים, למה שתחסמו אותם לפני שהם נכנסים לשרת?
מקווה שתקבלו את הפידבק הזה ושהקהילה הזאת תהיה יותר פתוחה בעתיד לאנשים שעדיין מעוניינים בתכנים האלו.
בהצלחה בפרויקט.
מקווה שתקבלו את הפידבק הזה ושהקהילה הזאת תהיה יותר פתוחה בעתיד לאנשים שעדיין מעוניינים בתכנים האלו.
בהצלחה בפרויקט.