עזרה | הפנתר הורוד משימה בינלאומית
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: עזרה | הפנתר הורוד משימה בינלאומית
אני הגעתי למחנה ושמרטי התעלף והמחנה ניראה פשוט מגעיל אין לו דגל והמכונה של המזג אוויר תקועה על גשם ואני לא יודע מה לעשות בבקשהההההההה עזרו לי אני חייב לסיים את המשחק הזה הוא פשוט ממכררררררררררררר!!!
זה הקטע שהוא מתקצר מכל הגשם? אם כן, אני חושב שאתה צריך להוציא את המקל מהמכשיר של מזג האוויר ולכוון אותו.
אבל בעזרת מה?yoyole123 כתב:זה הקטע שהוא מתקצר מכל הגשם? אם כן, אני חושב שאתה צריך להוציא את המקל מהמכשיר של מזג האוויר ולכוון אותו.
אני לא כל-כך זוכר, אני חושב שאיזה מוט או משהו בסגנון. אולי תמצא משהו במחסן.
מישהו יכול לעזור לי ניתקעתי בזה שהוא חוזר למחנה ואני לא מצליחה למצוא ראיה אחת חוץ מהראש של הרובוט המפה והמחברת שמצאתי במטוס תעזרו לי פליזזז איז הראיה פספסתי ואיך למצוא אותה תעזרו לי!?!?!
פליז???? :(
פליז???? :(

שהפנתר חוזר למחנה ש'ילי ואה ואה, (או איך שקוראים לזה) והכל מגעיל!
לפי מה שהבנתי לא לקחת את "הדגל"!!!!!!! הדגל הזה שיש עליו תמונה של הרעים!!
חוץ מזה במחסן יש מוט מתכת קחי אותו עם זה אפשר להוציא את בול העץ שתקעו במכונה של מזג האויר

לפי מה שהבנתי לא לקחת את "הדגל"!!!!!!! הדגל הזה שיש עליו תמונה של הרעים!!
חוץ מזה במחסן יש מוט מתכת קחי אותו עם זה אפשר להוציא את בול העץ שתקעו במכונה של מזג האויר

נערך לאחרונה על ידי oriel38 ב ג' מרץ 31, 2009 12:58 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
מישהו יכול לעזור לי ניתקעתי בזה שהוא חוזר למחנה ואני לא מצליחה למצוא ראיה אחת חוץ מהראש של הרובוט המפה והמחברת שמצאתי במטוס תעזרו לי פליזזז איז הראיה פספסתי ואיך למצוא אותה תעזרו לי!?!?!
לא משנה כבר עברתי מי שרוצה אני בשמחה עזור לו!!
אם מישהו ניתקע כמוני במרתף יש ברצפה יש קרש שאפשר ללחוץ עליו לוחצים עליו ויש שם מקום מסתור של כמה מכתבים לוקחים אותם סוגרים את הקרש ואז מראים לכלב את הראיות והם ירדפו אחרי הפנטר צאו החוצה ותתחבו במרתף היה חושך אז תדליקו את ראש הרובוט (מחברים לאיפה שהיתה המנורה) ותקחו את המשאבה תתליקו אתה(מחברים את התקע לשקע)זה לא יעבוד כי החבל קצר מידי אז תקחו את החוט הצהוב ותשאבו את הכלבים(אני לא יודעת מה הסדר אבל הכלב הראשי הוא האחרון) ואת מנהל המחנה עם האף הגדול הם יסתתרו ב: המנהל במדרגות של הבית שלו(איפה שהוא היה עם הכלב היו שם עיניים)במדרגות של הבית הזה. הכלב הרזה:היה בדבר הזה של הבית של המדען יש דבר כזה למעלה צינור כזה....אני לא יודעת איך להסביר את זה....אתם תראו....הכלב השמו מאוד:הוא היה בתוך הבוץ ליד המשאבה, היו בועות.והאחרון החביב הבוס איפה שהיה הדגל היה זנב קטן למטעה תלחצו עליו ואתם שאבתם את כל הקבוצה!?!!אבל...איפה הילדים????תשאבו את הבוץ ואתם תראו!!!!אני לא מגלה!!!
אני מקקוה שעזרתי לכם ואם מישהו ניתקע במשהו אחר אני אשמח לעזור הינה האיסיקיו שלי:365976450
ואם אין אין לכם איסיקיו אני אשמח לעזור גם פה אבל אני מזהירה אני לא נכנסת לפה הרבה אז אולי אני לא ענה!!!אז סליחה!?!?!
לא משנה כבר עברתי מי שרוצה אני בשמחה עזור לו!!
אם מישהו ניתקע כמוני במרתף יש ברצפה יש קרש שאפשר ללחוץ עליו לוחצים עליו ויש שם מקום מסתור של כמה מכתבים לוקחים אותם סוגרים את הקרש ואז מראים לכלב את הראיות והם ירדפו אחרי הפנטר צאו החוצה ותתחבו במרתף היה חושך אז תדליקו את ראש הרובוט (מחברים לאיפה שהיתה המנורה) ותקחו את המשאבה תתליקו אתה(מחברים את התקע לשקע)זה לא יעבוד כי החבל קצר מידי אז תקחו את החוט הצהוב ותשאבו את הכלבים(אני לא יודעת מה הסדר אבל הכלב הראשי הוא האחרון) ואת מנהל המחנה עם האף הגדול הם יסתתרו ב: המנהל במדרגות של הבית שלו(איפה שהוא היה עם הכלב היו שם עיניים)במדרגות של הבית הזה. הכלב הרזה:היה בדבר הזה של הבית של המדען יש דבר כזה למעלה צינור כזה....אני לא יודעת איך להסביר את זה....אתם תראו....הכלב השמו מאוד:הוא היה בתוך הבוץ ליד המשאבה, היו בועות.והאחרון החביב הבוס איפה שהיה הדגל היה זנב קטן למטעה תלחצו עליו ואתם שאבתם את כל הקבוצה!?!!אבל...איפה הילדים????תשאבו את הבוץ ואתם תראו!!!!אני לא מגלה!!!
אני מקקוה שעזרתי לכם ואם מישהו ניתקע במשהו אחר אני אשמח לעזור הינה האיסיקיו שלי:365976450
ואם אין אין לכם איסיקיו אני אשמח לעזור גם פה אבל אני מזהירה אני לא נכנסת לפה הרבה אז אולי אני לא ענה!!!אז סליחה!?!?!
אני בסוף המשחק ואני לא יודע מה לעשות.
שהכלבים רדפו אחרי חיפשתי מחבוא וניכנסתי למחסן,ואני לא יודע מה לעשות, אי אפשר לצאת.
ענו מהר בבקשה
שהכלבים רדפו אחרי חיפשתי מחבוא וניכנסתי למחסן,ואני לא יודע מה לעשות, אי אפשר לצאת.
ענו מהר בבקשה
קח את השואב הגדול שנמצא שם. הפנתר ינסה לעלות אבל הכבל יתנתק. תלחץ על הכבר המאריך על הקיר ותעלה במדרגות.
pppppink pppppanter כתב:אבל בעזרת מה?yoyole123 כתב:זה הקטע שהוא מתקצר מכל הגשם? אם כן, אני חושב שאתה צריך להוציא את המקל מהמכשיר של מזג האוויר ולכוון אותו.
יש במחסן מוט ברזל ליד המדפים
אורח כתב:pppppink pppppanter כתב:אבל בעזרת מה?yoyole123 כתב:זה הקטע שהוא מתקצר מכל הגשם? אם כן, אני חושב שאתה צריך להוציא את המקל מהמכשיר של מזג האוויר ולכוון אותו.
יש במחסן מוט ברזל ליד המדפים[/quo
בונאה תודה על העזרה בידיוק סיימתי

יש לי שאלה גם לכם יש את השירים המעצבנים האלה במשחק ?
לא, זה באג שגורם רק לאנשים מסוימים לשמוע את השירים.
צוות המשחק הכין וביצע את השירים, אך בשלב מסוים החליטו היוצרים לזנוח אותם, אבל אצל מס' אנשים עדיין אפשר לשמוע אותם.
צוות המשחק הכין וביצע את השירים, אך בשלב מסוים החליטו היוצרים לזנוח אותם, אבל אצל מס' אנשים עדיין אפשר לשמוע אותם.
- danielsh95
- משתמש רשום
הוא נמצא באחד אחדרים מתחת למיטה
מישהו יכול לעזור לי בבוטאן?
כבר עשיתי כמעט הכל, חוץ מהעיסה שנותנים לי...
אין לי מושג מה לעשות איתה...
כבר עשיתי כמעט הכל, חוץ מהעיסה שנותנים לי...
אין לי מושג מה לעשות איתה...