אפילו שאני משחק ברמה הכי קלה שיש.
סטים והמשחק כבר לא אצלי במחשב :>
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
ממ...משחקי FPS הם די לא הסגנון שלי, מצטער(כבר ציינתי פה בעבר שבערך רק עם Deus Ex ממש הסתדרתי, וזה כנראה בגלל האלמנטים של משחק תפקידים שיש בו)raztk כתב:האמת היא שגם אני, כמו אופיר, ניסיתי ולבסוף מחקתי. אני מודה שבהתחלה ניסיתי להפוך את המשחק ל-FPS בעזרת ה-Console כדי להרגיש יותר "בבית", למרות שזה לא המשחק האיזומטרי הראשון שלי (ע"ע Bloodmasters), אך בסופו של דבר הגעתי למסקנה (אולי נמהרת מדי) שהמשחק, לפחות כרגע, לא בשבילי.
כשתרצו לארגן משחק של Quake/DOOM/BLOOD/C&CRenegade/PutAnyFPSHere, בשמחה. :>
גם אנחנו!אופיר כתב:אני פשוט גרוע במשחקי יריות / FPS
קוד: בחירת הכל
Shoot alien
-Don't know what 'shoot' is
6.5 זה מספיק?עידן כתב: אמרתי לך שאני לא חושב שטוב שאני אארח, מהירות החיבור שלי לא מדהימה...
מה זה 6.5 מגה? את החבילות של הוט אני לא מכיר, אבל בבזק זה קופץ אחרי 5 מגה ל-8 מגה. אולי יש בהוט 6 או 7 מגה, אבל אין דבר כזה 6.5. אולי יש לך 6, ובדיקת מהירות מראה לך יותר(או 7 וזה מראה פחות).הטופיק כתב:6.5 זה מספיק?עידן כתב: אמרתי לך שאני לא חושב שטוב שאני אארח, מהירות החיבור שלי לא מדהימה...
ומה אתם אומרים על מחר בסביבות שמונה - תשע?
אתה משלם על נוטלה ומקבל השחר העולה, מה לעשות...עידן כתב: מה זה 6.5 מגה? את החבילות של הוט אני לא מכיר, אבל בבזק זה קופץ אחרי 5 מגה ל-8 מגה. אולי יש בהוט 6 או 7 מגה, אבל אין דבר כזה 6.5. אולי יש לך 6, ובדיקת מהירות מראה לך יותר(או 7 וזה מראה פחות).
זאת אומרת שיש לך...7 מגה? מה רע בשחר העולה, דרך אגב(לא שאני אוכל ממרח שוקולד, פעם בכמה שנים אולי)?הטופיק כתב:אתה משלם על נוטלה ומקבל השחר העולה, מה לעשות...עידן כתב: מה זה 6.5 מגה? את החבילות של הוט אני לא מכיר, אבל בבזק זה קופץ אחרי 5 מגה ל-8 מגה. אולי יש בהוט 6 או 7 מגה, אבל אין דבר כזה 6.5. אולי יש לך 6, ובדיקת מהירות מראה לך יותר(או 7 וזה מראה פחות).
אין לי בעיה לדחות בשעה שעתיים גם ככה אני פנוי בשישי בבוקר...