תקוע בFlashback The Quest for Identity
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: תקוע בFlashback The Quest for Identity
בבקשה, אבל רק שתדע שהיית יכול לחסוך מעצמך את כל הצרות אם היית קורא את הקובץ "notes on crack.txt" שבתיקייה.
and another thing
...ואם היית אומר שהמשחק פתאום מראה לך תמונה מוזרה ולא רק "הירוק נסגר" (זו דלת), היית מקבל פתרון כבר בתגובה השלישית אם לא הראשונה.
Re: and another thing
מסכים בכל פה.BluePrint כתב:...ואם היית אומר שהמשחק פתאום מראה לך תמונה מוזרה ולא רק "הירוק נסגר" (זו דלת), היית מקבל פתרון כבר בתגובה השלישית אם לא הראשונה.
אתם צודקים, קראתי את הטקסט אבל לא כל כך הבנתי למה כתוב שם + ומה לעשות איתו. אני לא מצטיין באנגלית.
לBluePrint:בבקשה אל תהיה כל כך עוקצני.
לBluePrint:בבקשה אל תהיה כל כך עוקצני.
ובנוסף, הייתי צריך לדבר על קוד האבטחה כפי שאמרתם.
אתה יודע, חשבתי להציע לגורדי לתרגם את הקובץ (ושמו) לעברית אך דחיתי את הרעיון כי מכיוון שאני מכיר את המשחק טוב, האמנתי שמי שלא יצליח להתמודד עם האנגלית בקובץ לא יצליח להתמודד עם המשחק (לכל הפחות לא להגיע רחוק).אורח1 כתב:קראתי את הטקסט אבל לא כל כך הבנתי למה כתוב שם + ומה לעשות איתו. אני לא מצטיין באנגלית.
אני עדיין חושב כך, למעשה. אך מה שלא ידעתי הוא שדילוג על הקוד בתחילת המשחק לא משפיע - זה בעל חשיבות גדולה לטיעון הנ"ל. אני ארשום לעצמי לחפש גרסה שלא מצריכה הזנת קוד (ושתעבוד כראוי).
זה כמו להגיד לשמשון הגיבור - "לך תסתפר"אורח1 כתב:לBluePrint:בבקשה אל תהיה כל כך עוקצני.