תקוע בFlashback The Quest for Identity

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

Re: תקוע בFlashback The Quest for Identity

שליחה על ידי Og »

בבקשה, אבל רק שתדע שהיית יכול לחסוך מעצמך את כל הצרות אם היית קורא את הקובץ "notes on crack.txt" שבתיקייה.
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

and another thing

שליחה על ידי BluePrint »

...ואם היית אומר שהמשחק פתאום מראה לך תמונה מוזרה ולא רק "הירוק נסגר" (זו דלת), היית מקבל פתרון כבר בתגובה השלישית אם לא הראשונה.
Og
מנהל
מנהל

Re: and another thing

שליחה על ידי Og »

BluePrint כתב:...ואם היית אומר שהמשחק פתאום מראה לך תמונה מוזרה ולא רק "הירוק נסגר" (זו דלת), היית מקבל פתרון כבר בתגובה השלישית אם לא הראשונה.
מסכים בכל פה.
אורח1

שליחה על ידי אורח1 »

אתם צודקים, קראתי את הטקסט אבל לא כל כך הבנתי למה כתוב שם + ומה לעשות איתו. אני לא מצטיין באנגלית.
לBluePrint:בבקשה אל תהיה כל כך עוקצני.
אורח1

שליחה על ידי אורח1 »

ובנוסף, הייתי צריך לדבר על קוד האבטחה כפי שאמרתם.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אורח1 כתב:קראתי את הטקסט אבל לא כל כך הבנתי למה כתוב שם + ומה לעשות איתו. אני לא מצטיין באנגלית.
אתה יודע, חשבתי להציע לגורדי לתרגם את הקובץ (ושמו) לעברית אך דחיתי את הרעיון כי מכיוון שאני מכיר את המשחק טוב, האמנתי שמי שלא יצליח להתמודד עם האנגלית בקובץ לא יצליח להתמודד עם המשחק (לכל הפחות לא להגיע רחוק).
אני עדיין חושב כך, למעשה. אך מה שלא ידעתי הוא שדילוג על הקוד בתחילת המשחק לא משפיע - זה בעל חשיבות גדולה לטיעון הנ"ל. אני ארשום לעצמי לחפש גרסה שלא מצריכה הזנת קוד (ושתעבוד כראוי).

אורח1 כתב:לBluePrint:בבקשה אל תהיה כל כך עוקצני.
זה כמו להגיד לשמשון הגיבור - "לך תסתפר" :shock:
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא