[הורדה] קפטן הוק - Claw

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

עונג

Re: מה המקשים

שליחה על ידי עונג »

בחצים אתה זז, במקש "ctrl" זה חרב ואגרופים, במקש "Alt" אתה יורה משהו וכדי לדעת מה אתה יורה תסתכל למעלה ליד הבריאות ותלחץ "Shift" וזה יעביר לשלושה דברים:פצצות, קסם או רובה. וכמובן במקש הארוך קופצים. עברתי את כל השלבים ויש לי גם קודים. שמחתי לעזור! :wink: :wink:
אורח

שליחה על ידי אורח »

איך מורדים את קפטן הוק
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני לא מצליח להתקין את המשחק כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו בכונן הוירטואלי של הdaemon tools הוא כותב לי שאין דיסק בכונן למרות שטענתי אותו כבר אולי זה קשור שאין להם סיומת iso והם בסיומת exe כל הקבצים שהורדתי אני נורא מבולבל אם מישהו יכול לעזור לי
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

לפני שאתה טוען את קובץ הדיסק עם DAEMON TOOLS אתה צריך לפרוס אותו (הפעל את קובץ ה EXE ועקוב אחר ההוראות).
זאת כמובן אחרי שאיחדת את קבצי המשחק לקובץ הEXE הגדול.

ואל תשכח לשים את הפאץ' של המשחק אחרי שהתקנת אותו.
המשתמש
משתמש רשום
משתמש רשום

הסברים

שליחה על ידי המשתמש »

צבא החתולים הופגז על ידי צבא הכלבים הרשעים ולקחו את קפטן הוק כשבוי אצלם בכלא
עכשיו תמלטו מהכלא הכלבלבי ומהטירה תהלכו בעיר ובנמל תלחמו לאוייבים ותעזרו לקפטו הוק לצאת לחופשי (איך זה?)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

הממ, קצר?

אם אתה לא יכול/רוצה לכתוב סיקור באורך (וברמה) סביר/ה (למבינים בעברית - באיזה מין אני צריך לכתוב את התואר במצב כזה? תמיד עניין אותי..) אתה לא חייב..
אבל אם אתה כבר כותב סיקור אז שיהיה יותר רציני.

[עריכה]

אם אתה באמת הולך לכתוב סיקור רציני אז תשמש בסימני פיסוק ותעבור על הניסוח לפני שתשלח.
המשתמש
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי המשתמש »

לבקשתכם
צבא הכלבים הפיראטים תקפו את ספינת החתולים והרסו אותה עד ליסוד. במהלך הקרב נלקח לשבי קפטן הוק, מנהיג החתוליים. עזרו לקפטן הוק להימלט מצבא הלכבים הרשעים במגוון מקומות:הכלא הכלבי, הטירה, היערות, הנמל, העיר (רק לשלבים האלו הגעתי) ועוד
עד שתחזרו הביתה בשלום. (זה העלילה בלבד)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אני לא יכול לשים את זה, זה הרי אפילו לא כל העלילה.. בהתחלה הוא נתפס אחרי קרב עם הכלבים בלב הים, אז הוא נלקח לכלא ובורח ואז מחפש איזה אוצר עם המפה..
אני בעצמי לא ממש זוכר את העלילה, אבל אני יודע שהוא לא כל המשחק נמלט מהכלבים ואי אפשר לכלול רק את זה בסיקור.

לפני שמסקרים משחק צריך קודם לגמור אותו (לפחות עם צ'יטים)..
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

כל זה לא ממש מדוייק.

הנה תרגום של מה שרשום במובי-גיימס (נשמע טוב, מה שרשום שם):
קפטן קלאו, הידוע גם כ"שורד שבעת הימים", הוא פיראט מצליח וידוע לשמצה. אגרופיו של נתנאל ג'וזף קלאו נודעו כאגדה, כך גם יכולתו לחמוק ממצבים מסוכנים ולשים את טפריו על אוצרות.
ממלכת הקוקר-ספאניארד בתסכול מציעה פרס של מיליון פיסות זהב עבור לכידתו של קפטן קלאו. הצעה זו מושכת צבא של ציידי באונטי בעקבותיו של קלאו, שלבסוף נתפס בידי הקפטן לה ראוקס, ונשבה בכלא.
מכל מקום, מזלו של קפטן קלאו ממשיך להאיר את פניו, כאשר נתקל במכתב ישן מאת אדוארד טובין המכיל את מיקומו של "קמע תשעת החיים" - חפץ מסתורי המעניק לבעליו כמעט-אלמותיות. נרעש מהאתגר החדש הניצב בפניו, מצליח קפטן קלואו לפרוץ מתאו בכלא...
[עריכה, 23/9/2012: מכיוון שאני החתום על התרגום גם בדף המשחק, הרשיתי לעצמי לערוך אותו בלי לבקש רשות. לא נגעתי בהודעה הזו מעבר להערה הנוכחית.]

ואם רוצים להרחיב מעבר לזה, אז על פי זיכרון רחוק, הקמע למעשה ריק מתשעת היהלומים המציינים את תשעת החיים, ויש להשיבם לקמע על מנת להפעיל את כוחו. המכתב מכיל פיסת מפה המובילה לדרך בה פזורים תשעת יהלומי החיים (כלומר, מוחזקים בידי יצורים רבי עצמה, על תקן "בוסים"), ובדרך לכל יעד חדש קלאו מוצא פיסה חדשה המורה לו על המשך דרכו, עד ליהלום האחרון (המוחזק בידי קוקר-ספאניארד עצמו אולי? לא זוכר).
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

Radioactive Grandpa כתב:כל זה לא ממש מדוייק.

הנה תרגום של מה שרשום במובי-גיימס (נשמע טוב, מה שרשום שם):
קפטן קלאו, הידוע גם כ"שורד שבעת הימים", הוא פיראט מצליח וידוע לשמצה. אגרופיו של נתנאל ג'וזף קלאו נודעו כאגדה, כך גם יכולתו לחמוק ממצבים מסוכנים ולשים את טפריו על אוצרות.
ממלכת הקוקר-ספאניארד בתסכול מציעה פרס של מיליון פיסות זהב עבור לכידתו של קפטן קלאו. הצעה זו מושכת צבא של ציידי באונטי בעקבותיו של קלאו, שלבסוף נתפס בידי הקפטן לה ראוקס, ונשבה בכלא.
מכל מקום, מזלו של קפטן קלאו ממשיך להאיר את פניו, כאשר נתקל במכתב ישן מאת אדוארד טובין המכיל את מיקומו של "קמע תשעת החיים" - חפץ מסתורי המעניק לבעליו כמעט-אלמותיות. נרעש מהאתגר החדש הניצב בפניו, מצליח קפטן קלואו לפרוץ מתאו בכלא...
ואם רוצים להרחיב מעבר לזה, אז על פי זיכרון רחוק, הקמע למעשה ריק מתשעת היהלומים המציינים את תשעת החיים, ויש להשיבם לקמע על מנת להפעיל את כוחו. המכתב מכיל פיסת מפה המובילה לדרך בה פזורים תשעת יהלומי החיים (כלומר, מוחזקים בידי יצורים רבי עצמה, על תקן "בוסים"), ובדרך לכל יעד חדש קלאו מוצא פיסה חדשה המורה לו על המשך דרכו, עד ליהלום האחרון (המוחזק בידי קוקר-ספאניארד עצמו אולי? לא זוכר).
אחלה :)
הזיכרון שלך מספיק צלול כדי להוסיף אותו לתיאור?

אין איזה פירוש טוב יותר ל bounty hunters ? אולי ציידי ראשים?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

הממ, בסוף כתבתי את ההערה המסוגרת הזו לפני ששמתי לב שכתבתי הרבה פחות ממה שחשבתי שאולי אכתוב. אז כן, המעט שכתבתי נכון, מן הסתם (אולי חוץ מזה שהיעד האחרון מסתכם ביהלום האחרון ותו לא. לא יודע מעבר).
אבל אי אפשר להוסיף את זה סתם כך, כי זה לא ערוך, ולא כרונולוגי...
בכל מקרה, התחלתי להוריד את המשחק עכשיו כדי לחדד את הזיכרון הרחוק שלי (אבל הקצב מג'ימייל זוחל).

אתה צודק שזה נשמע מעאפן. אבל באונטי זה שם ספינה בריטית מיתולוגית, מה שנשמע קשור לגיבורינו הפיראט. לא יודע, אולי כדאי באמת לשנות - זה מתאים.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

טוב שיניתי..
אתה מתכוון להוסיף לתרגום עוד קטע אחרי שתרענן את זכרונך? כי אם כן אז אני אדחה את עדכון ההודעה בשרשור הראשי.
סמל אישי של משתמש
א ני
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי א ני »

חשוב לציין שבשלב שנלחמים מול מלך מקבלים יהלום ובשלב שלא נלחמים מקבלים חתיכת מפה
שהיא מורה איפה ללכת [בכל קטע יש שתי שלבים] ובשתי השלבים האחרונים יש מלכים כי סימנו את המפה
המשתמש
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי המשתמש »

מה הקישור להורדה של המשחק עצמו?

מצאתי רק קישורים לתוספות
סמל אישי של משתמש
א ני
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי א ני »

מורידים מP2M