עשיתי לפי ההוראות ב-Windows XP, (בלי חלונות 3.1). וכשמפעילים את ה-bat, מדי פעם עובד כצפוי, אבל מדי פעם יש שגיאה eaccessviolation. אתה מכיר את הבעיה?rzil כתב: ד' אוקטובר 05, 2016 12:09 am אוקיי (ואם זה בכל זאת לא הולם, אפשר למחוק/לערוך),
אז ככה:
(במשחקים אחרים שמות הקבצים האלה יהיו שונים אך נשאר אותו תהליך [תלוי אם התאימו לחלונות 3.1])
בתיקייה עם קובץ ההפעלה של המשחק – MOVIE.EXE ו־MOVIE.INI:
ליצור בתיקייה קובץ נוסף בשם go.bat עם השורה הבאה:להעביר מהדיסק לתיקייה את כל הקבצים שנגמרים באות אחת A-G, ואת קובצי *.TXP ו־*.LODקוד: בחירת הכל
movie /cfg:movie.ini cdok
בקובץ ה־INI יש למחוק את השורות בהם יש נתיב ( SaveDir, StartDir, CD משהו.. – לדעתי היו 4 כאלו)
בחבילת חלונות 3.1 כלול יוצר קיצורי דרך – CreateDSC.bat, בו צריך לבחור את תיקיית המשחק ויופיע קיצור דרך על שולחן העבודה
ובהפעלה הראשונה של המשחק לבחור את התיקייה של DOSBox
זהו, כאן המשחק אמור כבר לפעול
בבקשה עזרה | גורדי בהרפתקה מהסרטים, איך להפעיל ולשחק?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אריאל7
Re: בבקשה עזרה | גורדי בהרפתקה מהסרטים, איך להפעיל ולשחק?
-
אריאל7
זה נראה שהבעיה נפתרה (אלא אם היה מזל 30 פעם ברצף..)
במקום למחוק את כל השורה של HDPath=
כתבתי שם HDPath=.
תודה!
במקום למחוק את כל השורה של HDPath=
כתבתי שם HDPath=.
תודה!
-
אריאל7
HDPath=. כששווה ונקודה בסוף כמובן
-
Scoob
אתה יכול לשלוח לי איך להוריד את המשחק?
-
שלומית123שלומית123
אפשק גם בבקשה את המשחק?? 

שלום,
יש לי שאלה.
האם זה יעזור למישהו אם אוסיף את גורדי בהרפתקה מהסרטים למשחקים שאפשר לשחק בהם מהדפדפן בארכיון האינטרנט?
הבעיה במשחק הזה היא שהוא כבד יחסית למשחקים שיש בארכיון האינטרנט והשרתים שלהם די איטיים, אז עד שהמשחק יטען יכולים לעבור 10 דקות, לכן אני לא יודע עד כמה זה יועיל לאנשים אם אעלה אותו.
בנוסף אם למישהו יש רעיונות מועילים איך לקצר את זמן הטעינה שם אז אשמח לשמוע. הכיוון הכי מבטיח שיש לי הוא לדחוס את הקבצים ב-7zip ולהשתמש ב-retro7zip כדי לפתוח אותם בתוך ה-dos לפני טעינת המשחק. הבעיה היא שאני לא מכיר כרגע סט של הגדרות דחיסה שיאפשרו לי פתיחה של הדחיסה בזמן קצר.
יש לי שאלה.
האם זה יעזור למישהו אם אוסיף את גורדי בהרפתקה מהסרטים למשחקים שאפשר לשחק בהם מהדפדפן בארכיון האינטרנט?
הבעיה במשחק הזה היא שהוא כבד יחסית למשחקים שיש בארכיון האינטרנט והשרתים שלהם די איטיים, אז עד שהמשחק יטען יכולים לעבור 10 דקות, לכן אני לא יודע עד כמה זה יועיל לאנשים אם אעלה אותו.
בנוסף אם למישהו יש רעיונות מועילים איך לקצר את זמן הטעינה שם אז אשמח לשמוע. הכיוון הכי מבטיח שיש לי הוא לדחוס את הקבצים ב-7zip ולהשתמש ב-retro7zip כדי לפתוח אותם בתוך ה-dos לפני טעינת המשחק. הבעיה היא שאני לא מכיר כרגע סט של הגדרות דחיסה שיאפשרו לי פתיחה של הדחיסה בזמן קצר.