משחקים ישנים אונליין
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: משחקים ישנים אונליין
Skyroads נראה(נשמע) אחלה עכשיו.
לגבי Voflied ובאמפי...משהו עדיין מרגיש לי קצת לא בסדר עם הסאונד, אבל אולי זה אמור להיות ככה, עבר *הרבה* זמן מאז ששיחקתי במשחקים האלו במקור(לא בטוח שבכלל שיחקתי אי פעם ב-Volfied למען האמת). בבמאפי התפריט גם עדיין מרגיש לי איטי(אבל שוב, אולי זה ככה במקור? אני באמת לא זוכר).
לגבי Voflied ובאמפי...משהו עדיין מרגיש לי קצת לא בסדר עם הסאונד, אבל אולי זה אמור להיות ככה, עבר *הרבה* זמן מאז ששיחקתי במשחקים האלו במקור(לא בטוח שבכלל שיחקתי אי פעם ב-Volfied למען האמת). בבמאפי התפריט גם עדיין מרגיש לי איטי(אבל שוב, אולי זה ככה במקור? אני באמת לא זוכר).
נסה להגביר את הCYCLES במשחקים הבעייתיים ותראה אם זה עוזר.
בטוח שזה עובד? אם כן, אני לא חושב שזה משנה משהו.Og כתב:נסה להגביר את הCYCLES במשחקים הבעייתיים ותראה אם זה עוזר.
זה עובד אם אתה עושה את זה כמו שצריך (לא עם CTRL+F12):
צא מהמשחק ותרשום:
cycles=X
(כאשר X הוא הערך, לדוגמה 8000)
כדי לראות על כמה הCYCLES כרגע פשוט תקליד CYCLES ואנטר.
גם core=dynamic יכול לעזור.
ולבסוף go כדי לחזור למשחק.
צא מהמשחק ותרשום:
cycles=X
(כאשר X הוא הערך, לדוגמה 8000)
כדי לראות על כמה הCYCLES כרגע פשוט תקליד CYCLES ואנטר.
גם core=dynamic יכול לעזור.
ולבסוף go כדי לחזור למשחק.
סליחה על הבורות אבל: איך יוצאים לדוס?
עריכה: ב-Skyroads מספיק ללחוץ על Esc...אבל איך יוצאים בבאמפי? זה המשחק הבעייתי אצלי.
עריכה 2: גם ב-Volfied אפשר לצאת עם Esc. שינוי של הערכים עושה אותו אולי מהיר/איטי יותר, אבל זה לא פותר את בעיית המוסיקה שהיא מרגישה טיפה קופצת. זה לא נוראי שם אמנם, כי זה רק בפתיח של לפני המשחק, במשחק עצמו אין מוסיקה(נכון?)
עריכה: ב-Skyroads מספיק ללחוץ על Esc...אבל איך יוצאים בבאמפי? זה המשחק הבעייתי אצלי.
עריכה 2: גם ב-Volfied אפשר לצאת עם Esc. שינוי של הערכים עושה אותו אולי מהיר/איטי יותר, אבל זה לא פותר את בעיית המוסיקה שהיא מרגישה טיפה קופצת. זה לא נוראי שם אמנם, כי זה רק בפתיח של לפני המשחק, במשחק עצמו אין מוסיקה(נכון?)
אפשר לצאת מבאמפי עם F10.
אצלי הוא נתקע אם אני לוחץ על F10...Octarine כתב:אפשר לצאת מבאמפי עם F10.
הנה עוד משהו מעניין, אם יוצאים לדוס פרומט וכותבים exit היישום נתקע ונטען מחדש רק אחרי כמה זמן, גם שאני מרענן את העמוד.
אני מרגיש ש I accidentally the whole internet.
אני מניח שאף אחד לא יעשה את זה חוץ מכל מיני מתחכמים כמוני, ובכל זאת, יש דרך לבטל פקודות מסוימות בדוסבוקס?
אני מרגיש ש I accidentally the whole internet.
אני מניח שאף אחד לא יעשה את זה חוץ מכל מיני מתחכמים כמוני, ובכל זאת, יש דרך לבטל פקודות מסוימות בדוסבוקס?
http://www.old-games.org/faq/faq.php?answer=18" target="_blankעידן כתב:אבל איך יוצאים בבאמפי?
יאפ.עידן כתב:במשחק עצמו אין מוסיקה(נכון?)
אוף, לא חשבתי על זה בכלל...
בכל מקרה, לצערי, לא הצלחתי לפתור את הבעיה(ניסיתי עם core=dynamic ושיחקתי קצת עם ה-Cycles), אבל קשה לי לבדוק את זה יותר לעומק מהסיבה שלעיתים כשאני יוצא מהמשחק המוסיקה נתקעת וזה נשאר על צליל צורם נוראי.

בכל מקרה, לצערי, לא הצלחתי לפתור את הבעיה(ניסיתי עם core=dynamic ושיחקתי קצת עם ה-Cycles), אבל קשה לי לבדוק את זה יותר לעומק מהסיבה שלעיתים כשאני יוצא מהמשחק המוסיקה נתקעת וזה נשאר על צליל צורם נוראי.
טוב, עשיתי עוד קצת בדיקות. מסתבר ש prebuffer=0 מסדר הכל, גם את ה blocksize בשביל SKY לא צריך.
עידן: איזה מעבד ומה המהירות?
עידן: איזה מעבד ומה המהירות?
Intel core 2 Quad,Q8200, 2.33 GhzOg כתב: עידן: איזה מעבד ומה המהירות?
ו-3.5 gb זיכרון RAM.
שיחקתי בארבעת המשחקים (הרבה יותר משתכננתי
).
דייב - עובד מושלם
sky roads - עובד מצויין. יש מצב שיש טיפה דילי בסאונד (שומעים את החללית קופצת טיפה אחרי הזמן), אבל זה לא קריטי.
volfied - עובד מצויין.
באמפי - מלבד בעיה אחת עובד מצויין. הבעייה היא שכשלוחצים אנטר במסך הפתיחה עם המוזיקה, הטון האחרון נתקע ונשאר מנוגן כל הזמן. חוץ מזה הצלילים מתנגנים כמו שצריך. (אני בוחר ב VGA וב MT32).
גם יש מצב שחלק מהצלילים במשחק שונים מהמקור.
שיחקתי דרך Chrome.

דייב - עובד מושלם
sky roads - עובד מצויין. יש מצב שיש טיפה דילי בסאונד (שומעים את החללית קופצת טיפה אחרי הזמן), אבל זה לא קריטי.
volfied - עובד מצויין.
באמפי - מלבד בעיה אחת עובד מצויין. הבעייה היא שכשלוחצים אנטר במסך הפתיחה עם המוזיקה, הטון האחרון נתקע ונשאר מנוגן כל הזמן. חוץ מזה הצלילים מתנגנים כמו שצריך. (אני בוחר ב VGA וב MT32).
גם יש מצב שחלק מהצלילים במשחק שונים מהמקור.
שיחקתי דרך Chrome.
כן, גם אני שמתי לב לעניין הזה ב-Skyroads. אבל זה באמת בקטנה.C-man כתב: sky roads - עובד מצויין. יש מצב שיש טיפה דילי בסאונד (שומעים את החללית קופצת טיפה אחרי הזמן), אבל זה לא קריטי.
שיחקתי דרך Chrome.
אין טעם לבדוק לפני שגורדי מעדכן את השינוי שהצעתי. אצלי הוא מסדר הכל ואני מקווה שכך גם יהיה אצלכם.