Alien Swarm - השרשור הרשמי של ליגת ה-noobs של מסע אל העבר!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: Alien Swarm - השרשור הרשמי של ליגת ה-noobs של מסע אל העב
אפשר להוריד גרסה בלי steam, אבל לשחק בה רק אופליין זה נראה לי *קצת* מיותר
אין לי כח לסטים. אני מוותר לכם 

אני באמת לא מבין מה סטים עושה. מה הוא מפריע לכם כשהוא לא עובד בדיוק? וגם כשהוא עובד, הוא לא מקפיץ שום פרסומות ושום דבר שיכול להציק מעבר לאייקון קטן בשורת המשימות, באמת שאני לא מבין מה הבעיה.אופיר כתב:אין לי כח לסטים. אני מוותר לכם
זאת אומרת, אם להתקין סטים כדי לשחק במשחק חינמי, לצורך העניין, זה הדבר היחידי שמפריע לכם-לדעתי זה טיפשי
דרך אגב, מה קרה שהתחלף לך שם המשתמש, Yoyole(למרות שאני מודה שאת השם הזה יותר קל לרשום)?
אני מסכים. לא רוגלה ולא בטיח, סטים זאת תוכנה לא פולשנית. מה כל-כך רע בה?עידן כתב:אני באמת לא מבין מה סטים עושה. מה הוא מפריע לכם כשהוא לא עובד בדיוק? וגם כשהוא עובד, הוא לא מקפיץ שום פרסומות ושום דבר שיכול להציק מעבר לאייקון קטן בשורת המשימות, באמת שאני לא מבין מה הבעיה.
ביקשתי מגורדי לשנות, כי נמאס לי מה-123. על הדרך תיקנתי גם ביקשתי שישנה את האות הראשונה, כך שהיא תהיה אות גדולה.עידן כתב:דרך אגב, מה קרה שהתחלף לך שם המשתמש, Yoyole (למרות שאני מודה שאת השם הזה יותר קל לרשום)?
מצטרף. ברגע שעוברים את מחסום החשדנות מגלים שזו תוכנה לא רעה בכלל.עידן כתב:אני באמת לא מבין מה סטים עושה. מה הוא מפריע לכם כשהוא לא עובד בדיוק? וגם כשהוא עובד, הוא לא מקפיץ שום פרסומות ושום דבר שיכול להציק מעבר לאייקון קטן בשורת המשימות, באמת שאני לא מבין מה הבעיה.אופיר כתב:אין לי כח לסטים. אני מוותר לכם
אתם לא באמת רוצים שאני אתחיל להסביר איפה הבעיות. זה סתם יגרור ויכוח מטופש שיגרום לכל הצדדים רע, אז למה?
ברור שיש בעיות, אבל זה לא רלוונטי בכלל.Og כתב:אתם לא באמת רוצים שאני אתחיל להסביר איפה הבעיות. זה סתם יגרור ויכוח מטופש שיגרום לכל הצדדים רע, אז למה?
הנקודה היא-התוכנה לא גורמת לשום נזק כשהיא אצלך במחשב. וגם כשמפעילים אותה-לא נגרם לך שום נזק. תוכנות הורדה למשל שמקפיצות פרסומות או כל מיני Toolbars(סתם דוגמאות)-הרבה יותר מפריעים.
מי מחליט מה זה "נזק" בשבילי? אני או אתה?עידן כתב:הנקודה היא-התוכנה לא גורמת לשום נזק כשהיא אצלך במחשב.
לטעמי מדובר בהתעקשות חסרת כל בסיס ממשי, אבל לא אמשיך להתווכח ו/או לנסות לשכנע אותךOg כתב:מי מחליט מה זה "נזק" בשבילי? אני או אתה?עידן כתב:הנקודה היא-התוכנה לא גורמת לשום נזק כשהיא אצלך במחשב.
ההתעקשות אינה חסרת בסיס, הויכוח כן.
התגובה הקודמת הייתה מיועדת להראות לך להיכן ויכוח שכזה יכול להתגלגל, גם מבחינת הכיוון וגם מבחינת הטון. אני מקווה שהצלחתי להמחיש זאת.
בסופו של דבר זה עניין של דעה אישית, מה שלי יש בעיה איתו לא בהכרח חייב להיות בעיה עבור אחרים. Live and let live, ידידי. אני לא שאלתי אותך מעולם למה אתה בוחר להשתמש בסטים, זו הבחירה שלך, כמו ששלי היא שלי.
התגובה הקודמת הייתה מיועדת להראות לך להיכן ויכוח שכזה יכול להתגלגל, גם מבחינת הכיוון וגם מבחינת הטון. אני מקווה שהצלחתי להמחיש זאת.
בסופו של דבר זה עניין של דעה אישית, מה שלי יש בעיה איתו לא בהכרח חייב להיות בעיה עבור אחרים. Live and let live, ידידי. אני לא שאלתי אותך מעולם למה אתה בוחר להשתמש בסטים, זו הבחירה שלך, כמו ששלי היא שלי.
"ההצקה" העיקרית בשבילי בסטים זה העובדה שלא שמורים קבצי ההתקנה.
בכל מקרה, הורדתי והתקנתי..
נראה מתי ננסה את זה.
בכל מקרה, הורדתי והתקנתי..

נראה מתי ננסה את זה.
אם מותר לחזור לנושא המקורי... אז נמאס לי לשחק עם הונגרים/צ'כים/רוסים/רומנים למינהם שצועקים עלי noob (או סתם מדברים ביניהם בשפות מזרח אירופאיות), או לחילופין עם ישראלים מעצבנים בני 13.
אני רוצה פעם אחת להשלים קמפיין ב-Hard מהתחלה ולקבל את האצ'יוומנט.
אפשר לארגן עוד 3 אנשים שיהיו פנויים לשעה+ של משחק מתישהו השבוע?
אפשר לנסות. יחד עם אופיר אנחנו כבר 5 איש. בואו נקבע משהו.Octarine כתב:אם מותר לחזור לנושא המקורי... אז נמאס לי לשחק עם הונגרים/צ'כים/רוסים/רומנים למינהם שצועקים עלי noob (או סתם מדברים ביניהם בשפות מזרח אירופאיות), או לחילופין עם ישראלים מעצבנים בני 13.
נ.ב. אתה באמת כזה גרוע?
ראית אותי היום, היה לי יחס מוות:הצלחה של 2:1 

אמרתי לך שאני לא חושב שטוב שאני אארח, מהירות החיבור שלי לא מדהימה...Octarine כתב:ראית אותי היום, היה לי יחס מוות:הצלחה של 2:1
בכל מקרה, אני חושב שהצלחנו דווקא לא רע. לעשות כמה משימות ברמה Hard זה לא דבר של מה בכך(לפחות בשבילי)