תקוע בFlashback The Quest for Identity
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: תקוע בFlashback The Quest for Identity
כפי שאמרתי מקודם, קרא את ההודעה הזו:
http://www.abandonia.com/vbullet/showpo ... stcount=29" target="_blank
אני חושב שזו הבעיה שלך.
http://www.abandonia.com/vbullet/showpo ... stcount=29" target="_blank
אני חושב שזו הבעיה שלך.
רציתי באמת לומר לך תודה על הקישור. זו אכן הבעיה, אבל התשובה לא ברורה. על איזה חור מדובר שם?
למרות שלאט לאט אני מתחיל לזכור במעורפל את המשימה שעליה מדובר אני לא יכול לומר לך בדיוק היכן הבעיה. אם תיתן לי את הסיסמה הכי קרובה למשימה הזו ובהנחה שלא צריך לעשות הרבה כדי להגיע למשימה, אני אבדוק בעצמי. (תאמר לי גם באיזו "יבשת" נמצאת המשימה).
הסיסמה לשלב השני הכי קרובה. SHIVA. זאת המשימה השנייה באזור 02 באפריקה. תודה רבה
"I don't think so, Tim"
אורח1, למה לא ציינת שברגע סיום המשימה יש בדיקת קוד הגנה?
חשדתי שזו הבעיה מהרגע הראשון אבל גם לאחר מספר הודעות לא הוספת את פרט מידע זה, החשוב ביותר.
אז הנה, אני מוסיף אותו: לאחר ליווי האח"מ למעבדת המחקר המשחק בודק האם יש ברשותך עותק מקורי, ע"י בקשת קוד המתאים לתמונה.
אם אינך כותב את הקוד הנכון, המשחק חושד שברשותך עותק לא חוקי ומונע ממך להמשיך לשחק ע"י אי-שיגור קונרד חזרה ללשכת העבודה. (מה שמשאיר אותו נעול במעבדה ומאלץ את השחקן להפסיק לשחק)
חשדתי שזו הבעיה מהרגע הראשון אבל גם לאחר מספר הודעות לא הוספת את פרט מידע זה, החשוב ביותר.
אז הנה, אני מוסיף אותו: לאחר ליווי האח"מ למעבדת המחקר המשחק בודק האם יש ברשותך עותק מקורי, ע"י בקשת קוד המתאים לתמונה.
אם אינך כותב את הקוד הנכון, המשחק חושד שברשותך עותק לא חוקי ומונע ממך להמשיך לשחק ע"י אי-שיגור קונרד חזרה ללשכת העבודה. (מה שמשאיר אותו נעול במעבדה ומאלץ את השחקן להפסיק לשחק)
"...riddle me this, riddle me that"
הקוד לא כתוב, אתה צריך לכתוב אותו.
בדיוק כמו שכתבת אותו כדי להתחיל לשחק.
בדיוק כמו שכתבת אותו כדי להתחיל לשחק.
לכל הרוחות, המשימה רחוקה מאד מהסיסמה שנתת לי... אין לי כח לעבור את כל מה שצריך ע"מ להגיע לשם... אני זוכר במעורפל שבחדר עם המסופים הירוקים שבו קיבלת את המשימות, היה מסוף שבו אפשר לשמור (?) אם אני לא טועה, אז איך טוענים משחק שמור?
נדמה לי שאי אפשר לטעון משחק שמור. זה למקרה שקונרד מת. באמת צריך את הקוד כדי להמשיך. בהתחלה לא חייבו אותי לרשום את הקוד, אז דילגתי ונכנסתי למשחק.
אתה רוצה להגיד שלא מופיע לך מדי פעם מסך שמבקש קוד הגנה? אם אכן כך הדבר, אז אתה משחק בגרסה שלא הורדה מכאן (מהאתר שבו אתה נמצא) ויכול להיות שזו כל הבעיה שלך.
התכוונתי שכן ביקשו קוד אבל לא הייתי חייב בהתחלה. גם בלי הקוד אני יכול להיכנס לשלב הראשון.
אוקיי, אבל עכשיו אני לא מבין, אתה עדיין תקוע שם? ואם כן, הכנסת את הקוד הנכון?
פשוט תלחץ על כפתור הפלוס (+) שבצד ימין של המקלדת כמה פעמים (עד שהקוד יוזן במלואו).
[עריכה]
בזמן שמבקשים ממך את הקוד.
[עריכה]
בזמן שמבקשים ממך את הקוד.
תודה רבה! לא ידעתי מה לכתוב והייתי צריך ללחוץ על הפלוס...
תודה לכל מי שעזר ובמיוחד לOg!!!
תודה לכל מי שעזר ובמיוחד לOg!!!