הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
לא רציתי להגיע לזה כי ידעתי מראש שזה יהיה מעליב, אבל אם אתה רוצה משחקים של גן... בסדר:
אתה לוקח את האבן, מוציא פרי מהעץ, טס לאסוף עוד נוסעים... אבל לא רואה את האבן בשום מקום, וכמו שגילית לבד: "כשאני לוקח את האבן זה לא מעלה לי את הנוסעים על האלקופטר".
אז אם לאבן יש רק שני מקמות להיות בהם (בעצם שלושה, אבל אני חושב שאתה לא מספיק "מוכשר" כדי לשים אותה בשלישי) והיא לא נמצאת על אחד ממדפי הסלע, המסקנה המתבקשת היא שלא זרקת אותה.
מה עושים? זורקים את האבן.
יודע את משמעות המילה 'לזרוק'? זה כמו 'להשליך', או 'ליידות', או 'להטיל'...
זו פעולה בה אתה לוקח את העצם הנמצא ברשותך (כמו אבן ב"אלקופטר") ומרחיק אותו ממך ע"י תנופה. אפשר גם בעזרת כוח הכבידה, ע"י שחרור האחיזה בעצם (או אבן) כדי שיפול מעצמו.
בסרט Cutthroat Island (סרט מומלץ), כשמתיו מודין מרים חרב לראשונה ונלחם בפיראט, לאחר מספר מהלכים ג'ינה דייוויס אומרת לו "לסיים" את הקרב, וכשהוא שואל "מה?" היא תופשת לו את יד החרב ומשפדת את האוייב.
תגובתו היא: "לא לימדו אותי את זה בשיעורי סייף".
BluePrint כתב:לא רציתי להגיע לזה כי ידעתי מראש שזה יהיה מעליב, אבל אם אתה רוצה משחקים של גן... בסדר:
אתה לוקח את האבן, מוציא פרי מהעץ, טס לאסוף עוד נוסעים... אבל לא רואה את האבן בשום מקום, וכמו שגילית לבד: "כשאני לוקח את האבן זה לא מעלה לי את הנוסעים על האלקופטר".
אז אם לאבן יש רק שני מקמות להיות בהם (בעצם שלושה, אבל אני חושב שאתה לא מספיק "מוכשר" כדי לשים אותה בשלישי) והיא לא נמצאת על אחד ממדפי הסלע, המסקנה המתבקשת היא שלא זרקת אותה.
מה עושים? זורקים את האבן.
יודע את משמעות המילה 'לזרוק'? זה כמו 'להשליך', או 'ליידות', או 'להטיל'...
זו פעולה בה אתה לוקח את העצם הנמצא ברשותך (כמו אבן ב"אלקופטר") ומרחיק אותו ממך ע"י תנופה. אפשר גם בעזרת כוח הכבידה, ע"י שחרור האחיזה בעצם (או אבן) כדי שיפול מעצמו.
בסרט Cutthroat Island (סרט מומלץ), כשמתיו מודין מרים חרב לראשונה ונלחם בפיראט, לאחר מספר מהלכים ג'ינה דייוויס אומרת לו "לסיים" את הקרב, וכשהוא שואל "מה?" היא תופשת לו את יד החרב ומשפדת את האוייב.
תגובתו היא: "לא לימדו אותי את זה בשיעורי סייף".
טוב , העלבתה , יצאת גבר ..סבבה? תודה ולהתראות . תלמד להסביר פעם הבאה את עצמך יותר טוב ולא להביא את ההסבר אחרי שהבנתי .