[הורדה] הוגו צנחן - Hugo 5 (עברית)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מעניין
בדקתי אצלי, ההורדה באמת איטית מאוד יחסית (15 קילובייט), אבל התקיעות משתחררות אחרי כמה עשרות שניות.
כנראה שיותר אנשים מורידים (לא סביר) או שואאלה החליטו להקטין את מהירות ההורדה (יותר סביר).
בכל מקרה, אני חושב שאם רוצים להפיץ יותר קבצים דרך אתרי שיתוף, חייבים לשים אותם באתר הראשי...
כנראה שיותר אנשים מורידים (לא סביר) או שואאלה החליטו להקטין את מהירות ההורדה (יותר סביר).
בכל מקרה, אני חושב שאם רוצים להפיץ יותר קבצים דרך אתרי שיתוף, חייבים לשים אותם באתר הראשי...
בטח
המקור של הוגו הוא בכלל משוודיה. אני מכיר הרבה אנשים שידעו על הוגו לפני ערוץ 6...
Re: בטח
אצלי לא משתחרר אחרי כמה שניות, בדרך כלל זה נשאר לכמה שעות עד שאני סוגר את התוכנה(לא עוזר להתחיל להוריד שוב), המקסימום שניסיתי לחכות שזה "ישתחרר" היה 12 שעות בערך. לחכות יותר?ET2K כתב:בדקתי אצלי, ההורדה באמת איטית מאוד יחסית (15 קילובייט), אבל התקיעות משתחררות אחרי כמה עשרות שניות

אגב, המשחק שהורדתי(למעשה, עדיין לא גמרתי להוריד אותו) היה מאצלך...
בדיוק המזל שלי... המשחק היחיד מהאתר שלך שאין לי והוא תופס חמש דיסקים

אמרת מנירוסטה!! (אבל ברצינות, זה לא מדנמרק?)ET2K כתב:המקור של הוגו הוא בכלל משוודיה. אני מכיר הרבה אנשים שידעו על הוגו לפני ערוץ 6...
דווקא לזה יש לי פיתרון
יש לי עותק כפול של גרניקס...
...
שאני יכול לשלוח לך, אין לי מה לעשות איתו (הצעתי אותו פעם ואף אחד לא ממש רצה)
מגניב
עכשיו רק צריך למצוא דרך לבנות מזה DVD
Re: [הורדה] הוגו צנחן - Hugo 5 (עברית)
איזה משחק נפלא OG כל הכבוד
יש לי שאלה
כשאני מפעיל את המשחק, המשחק לא פועל לי על כל המסך, ז"א הוא פועל במצב של מסך מלא אבל טיפה צר, בצד ימין ושמאל יש לי שני פסים שחורים בעובי 1-2 ס"ד האם יש אפשרות לעשות סוג של STRETCH?

יש לי שאלה
כשאני מפעיל את המשחק, המשחק לא פועל לי על כל המסך, ז"א הוא פועל במצב של מסך מלא אבל טיפה צר, בצד ימין ושמאל יש לי שני פסים שחורים בעובי 1-2 ס"ד האם יש אפשרות לעשות סוג של STRETCH?
Re: [הורדה] הוגו צנחן - Hugo 5 (עברית)
המשחק מכיל את דוסבוקס ופועל איתו. אם אני זוכר נכון, אתה יודע איך לפתור את הבעיה הזו בדוסבוקס אז פשוט תשנה את הערכים המתאימים בקובץ dosbox.conf .