אם הציטוט לא נראה נכון- אולי כיבית BBCode בהודעות שלך(שזה נראה לי הבעיה)? האם אתה יכול להדגיש או כתב נטוי?א ני כתב:לחצתי על ציטוט וזה מה שנהיה ליC-man כתב:יש כפתור שכתוב עליו "ציטוט", הוא יעזור לך לצטט אנשים כמו שצריך.
ודרך אגב, הצעד הראשון לכתיבה מובנת הוא שימוש בנקודה ובפסיק (כן כן, הסימנים האלה שלא משתמשים בהם כשמדברים או כשמתכתבים באיסיקיו).
נ.ב. זה קורה לי הרבה פעמים
ואין לי איסיקיו יש לי מסנג'ר
שאלה בדום 1 ובדום 2
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
OKastralc כתב:אם הציטוט לא נראה נכון- אולי כיבית BBCode בהודעות שלך(שזה נראה לי הבעיה)? האם אתה יכול להדגיש או כתב נטוי?א ני כתב:לחצתי על ציטוט וזה מה שנהיה ליC-man כתב:יש כפתור שכתוב עליו "ציטוט", הוא יעזור לך לצטט אנשים כמו שצריך.
ודרך אגב, הצעד הראשון לכתיבה מובנת הוא שימוש בנקודה ובפסיק (כן כן, הסימנים האלה שלא משתמשים בהם כשמדברים או כשמתכתבים באיסיקיו).
נ.ב. זה קורה לי הרבה פעמים
ואין לי איסיקיו יש לי מסנג'ר
פעלתי כפי שאמרת וערכתי את כולם
ניחום
בכדי לנחם אותך אני ישאל אותך שאלהRadioactive Grandpa כתב:אוף, עד שאני נכנס למשחק כדי להיזכר ומגלה את זה כבר עונים במקומי...
בדום 1 חלק ראשון שלב ראשון במקום של הגורילה למעלה (היא יורדת אחרי שנכנסים לחדר)
יש דרך לעלות למקום סודי ואני לא מצליח להכנס לשם(ראיתי את זה במפה וגם נכנסתי לזה עם קודים)השאלה שלי היא איך להגיע למקום הזה ללא קודים

כבר
כבר גילתי את התשובה
התשובה היא כך: אחרי שהבמה שבה הגורילה יורדת צריך לצאת לחדר השני (החדר מתחבר עם חדר הגורילה)ללחוץ על 'שיפט'ולרוץ לתוך הבמה של הגורילה ולעלות על המעלית שלמטה ולעלות איתה למעלה
התשובה היא כך: אחרי שהבמה שבה הגורילה יורדת צריך לצאת לחדר השני (החדר מתחבר עם חדר הגורילה)ללחוץ על 'שיפט'ולרוץ לתוך הבמה של הגורילה ולעלות על המעלית שלמטה ולעלות איתה למעלה