לכל מי שמכיר את המשחק במפי (Bumpy's Arcade Fantasy) ......
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
הממ...
ב-DOSBox ישנן כל מיני אפשרויות scaling ו-rander, אך עד כמה שמובן לי, כל העיקרון בצילום האוטומטי של DOSBox הוא שהוא תמיד יהיה טבעי. מה שאפשר לעשות, שהוא 'טריקי', הוא להשתמש באפשרויות התצוגה של DOSBox (בהן הכי קל לשלוט אגב, דרך ה-Frontend D-Fend, דרך הפרופיל של המשחק. רק לבחור.), ואז לצלם את המשחק לא עם הצילום של DOSBox, אלא באמצעות Alt+PrintScreen (תוספת ה-alt, למי שאינו יודע, היא צילום אך ורק החלון הנוכחי).
אחר כך ניתן לחתוך בקלות את פס הכותרת והמסגרת של החלון, אפילו ב"צייר".
כמובן, שאפשר גם להגדיל את התמונה הטבעית בתכנה גראפית... התוצאה תהיה מן הסתם מוצלחת יותר מאפשרויות ה-scaling ש-DOSBox מציע.
אגב - וכאן אנחנו נכנסים קצת להסברים גרפיים כבדים יותר- "צייר" בתור תכנה שאין לה ומפני שאין לה smoothing בכלל כתכנה גראפית יכולה לשמש כסקאלר גראפי מדויק. אם יש לך תמונה בגודל טבעי שאתה רוצה להפוך ל-2X1, אני ממליץ להשתמש דווקא בצייר. כמו-כן הפעולה ההפוכה (אם יש לך תמונה של תצוגה שגרתית של DOSBox - 2X1 שצולמה למשל ב-PrintScreen, הדרך המומלצת ביותר מבחינתי להשיב את התמונה לגודלה ואיכותה המקורית היא בצייר, ולא בתכנה גראפית כפוטושופ.)
ב-DOSBox ישנן כל מיני אפשרויות scaling ו-rander, אך עד כמה שמובן לי, כל העיקרון בצילום האוטומטי של DOSBox הוא שהוא תמיד יהיה טבעי. מה שאפשר לעשות, שהוא 'טריקי', הוא להשתמש באפשרויות התצוגה של DOSBox (בהן הכי קל לשלוט אגב, דרך ה-Frontend D-Fend, דרך הפרופיל של המשחק. רק לבחור.), ואז לצלם את המשחק לא עם הצילום של DOSBox, אלא באמצעות Alt+PrintScreen (תוספת ה-alt, למי שאינו יודע, היא צילום אך ורק החלון הנוכחי).
אחר כך ניתן לחתוך בקלות את פס הכותרת והמסגרת של החלון, אפילו ב"צייר".
כמובן, שאפשר גם להגדיל את התמונה הטבעית בתכנה גראפית... התוצאה תהיה מן הסתם מוצלחת יותר מאפשרויות ה-scaling ש-DOSBox מציע.
אגב - וכאן אנחנו נכנסים קצת להסברים גרפיים כבדים יותר- "צייר" בתור תכנה שאין לה ומפני שאין לה smoothing בכלל כתכנה גראפית יכולה לשמש כסקאלר גראפי מדויק. אם יש לך תמונה בגודל טבעי שאתה רוצה להפוך ל-2X1, אני ממליץ להשתמש דווקא בצייר. כמו-כן הפעולה ההפוכה (אם יש לך תמונה של תצוגה שגרתית של DOSBox - 2X1 שצולמה למשל ב-PrintScreen, הדרך המומלצת ביותר מבחינתי להשיב את התמונה לגודלה ואיכותה המקורית היא בצייר, ולא בתכנה גראפית כפוטושופ.)
לא ידעתי שאפשר לעשות כזה דבר עם ה ALT + Pד, תודה על זה..
אבל שאלתי אם אפשר לגרום לדוסבוקס לצלם תמונות גדולות יותר כי אני לא אוהב להשתמש בPS כי אז צריך לעבור לצייר להדביק ולשמור (בהנחה שהתמונה יצאה טוב), ודוסבוקס עושה הכל אוטומתי ונוח יותר (וגם אפשר לצלם כמה תמונות ברצף בלי כל התהליך שציינתי).
ואני יודע שיש תוכנות שיכולות לעזור במקרה הזה אבל אני מעדיף להשתמש באפשרות של דוסבוקס (אם הייתה כזו) במקום תוכנה שאני אשתמש בה פעם ב...
אבל שאלתי אם אפשר לגרום לדוסבוקס לצלם תמונות גדולות יותר כי אני לא אוהב להשתמש בPS כי אז צריך לעבור לצייר להדביק ולשמור (בהנחה שהתמונה יצאה טוב), ודוסבוקס עושה הכל אוטומתי ונוח יותר (וגם אפשר לצלם כמה תמונות ברצף בלי כל התהליך שציינתי).
ואני יודע שיש תוכנות שיכולות לעזור במקרה הזה אבל אני מעדיף להשתמש באפשרות של דוסבוקס (אם הייתה כזו) במקום תוכנה שאני אשתמש בה פעם ב...
Re: יש לכם
תני לי לנחש, הגעת לכאן ממנוע חיפוש נכון?חיבי כתב:קישור להורדת המשחק למחשב.?
אני מחפשת כבר מלא זמן..
תכירי את האתר MASA22.
קודיםםםם
למשהו יש תקודים??????? יש לי את הקודים של עולמות 2,4,6 למשו יש עוד?????????????.
תודה מראש-----^^^^^^^^^^^^+**+****++++*+***
קורינושששש : *++*++*++*++*=

תודה מראש-----^^^^^^^^^^^^+**+****++++*+***
קורינושששש : *++*++*++*++*=

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
הנה: http://www.old-games.org/cheats/bumpy.php
ותמנעי בבקשה מ"קישוטים" כאלה: ^^^^^^^#%^#%$
זה גם מעצבן מאד את החבר'ה בפורום שרוצים לבוא ולעזור לך, וגם נגד חוקי הפורום.
ותמנעי בבקשה מ"קישוטים" כאלה: ^^^^^^^#%^#%$
זה גם מעצבן מאד את החבר'ה בפורום שרוצים לבוא ולעזור לך, וגם נגד חוקי הפורום.
Re: לכל מי שמכיר את המשחק במפי (Bumpy's Arcade Fantasy) ......
למה אני לא מצליח להפעיל את המשחק במפי? הוא לא תומך וויסטה? ואם לא אז באיזה ווינדוס הוא תומך?
הוא לא תומך בווינדוס, אלא בדוס. כדי להפעיל משחקי דוס אתה צריך להשתמש בDOSBox.
רמז: פעם הבאה שאתה רואה טקסט בצבע כחול, אולי יועיל ללחוץ עליו.אורח כתב:איך מורידים אותו
?
עוד שרשור שמוקפץ יותר מדי...
*ננעל*
*ננעל*