בעיה בהפעלת משחק טוש-טוש

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

אוקי

שליחה על ידי ET »

נראה לי שפשוט לא כיוונת את הסטאפ טוב.אצלי זה עבד רק על סאונד בלאסטר פרו (לא 16)
אורח

שליחה על ידי אורח »

אז איך אני יכול לדעת באיזו אפשרות לבחור בסטאפ של הקול אצלי? ואיך אני יודע את ההגדרות האחרות (dma וכו').
ומה לגבי שני הלשבים הראשונים - למה אני לא מצליח לשחק בהם?
RayGuy
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי RayGuy »

הצלחתי להפעיל את השלבים אבל אני לא יודע במה לבחור בהגדרות הקול, איך אני יודע באיזו אפשרות לבחור ומהם סעיפי המשנה שלה?

אה ומסומן לי בהגדרות הקול בסוגריים כאילו מה אני צריך לרשום, אבל גם כשרשמתי את ההגדרות הקול לא עבד, מה עושים?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

השגתי את המשחק. אני אבדוק אותו יותר מאוחר למרות שסביר להניח שאין משהו שאני יכול לנסות ואיתי לא ניסה כבר.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בעעע, הדיסק הרוס(שרוט מדי), הייתי צריך לבדוק לפני שכתבתי את ההודעה, סורי, אולי בפעם הבאה.
RayGuy
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי RayGuy »

ניסיתי לפעול לפי ההנחיות שלך בהודעה הפרטית אבל עדיין לא היה קול.

הפעלתי את קובץ התקנת הקול (setsound) אבל כשפתחתי אותו הוא רשם can't read soundcard config file! וכשלחצתי test לא שמעתי שום דבר, וכשניסיתי לעשות save הוא רשם: can't write soundcard config file! מה לעשות?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא אמרת אם אתה משתמש בדוסבוקס.

אבל באופן עקרוני, קשה לי מאוד לעזור לך כשאין לי את הדיסק. יכולות להיות מליון ואחת סיבות שדבר כזה קורה, לדוגמא, אם לא התקנת את המשחק ואתה מנסה להפעיל מהCD, או שהתקנת ואח"כ העלית את התיקייה הלא נכונה, וגם בעיה בדוסבוקס יכולה להיות הגורם.
בקיצור, אני לא יכול לעזור לך בינתיים.

אני מציע לך לפנות לאיתי(כאן בהודעה הזו, לא בפרטי), אולי יהיה לו זמן וכח לעזור (אולי גם לא, הוא יותר עסוק ממני).
RayGuy
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי RayGuy »

אממ אוקיי, אז איתי אם אתה רואה את ההודעה הזאת ואתה יכול לעזור, בבקשה תרשום מה אני יכול לעשות תודה!

ד"א אני כן משתמש ב-dosbox

ותודה מראש לכל מי שיכול לעזור (ויעזור)
rayguy2

שליחה על ידי rayguy2 »

אה ושכחתי לומר שבדקתי את כרטיסי הקול שדוסבוקס עושה להם אמולציה ואת ההגדרות שלהם וגם כשניסיתי לפי ההגדרות האלו זה לא עבד....
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני חושב שעליתי על משהו... תמתין, אולי תהיה לי תשובה בשבילך (אבל אל תתאכזב אם לא).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא