עזרה | הפנתר הורוד משימה בינלאומית

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

Re: עזרה | הפנתר הורוד משימה בינלאומית

שליחה על ידי Og »

yoyole123 כתב:Keep talking... :confused5:  
שקול את ההצעה הבאה: אם תבטיח לכתוב פתרון מלא למשחק ולאשר לפרסם אותו ואת הפתרון להוקוס פוקוס באתר (אין בעיה שהעמודים של הפתרונות יקשרו גם לאתר שלך), אני אשלח לך קונסולה אחת לבחירתך מבין השלוש הבאות: NES (או מגאסון=אחד מן הכפילים), SNES או מגה דרייב.
חינם (אפילו המשלוח עלי).

מה אתה אומר?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

:shock:
Holy cow, הוא היה רציני...

[... מוריד את הפנתר הורוד ומתחיל לשחק בו לראשונה בחיי.]
סתם...
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

Og כתב:
yoyole123 כתב:Keep talking... :confused5:  
שקול את ההצעה הבאה: אם תבטיח לכתוב פתרון מלא למשחק ולאשר לפרסם אותו ואת הפתרון להוקוס פוקוס באתר (אין בעיה שהעמודים של הפתרונות יקשרו גם לאתר שלך), אני אשלח לך קונסולה אחת לבחירתך מבין השלוש הבאות: NES (או מגאסון=אחד מן הכפילים), SNES או מגה דרייב.
חינם (אפילו המשלוח עלי).

מה אתה אומר?
אמ.. אני.. א. ה.דע. אתה יודע... אני... שעארכפלאדכק בוציחלגן!

OH MY GOD!

ברור! אני אנסה לסדר את זה בחודש הקרוב, וכמובן שתוכלו לפרסם את זה באתר.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אוקיי, דבר ראשון, תאמר לי איזו קונסולה אתה רוצה מהארבע המוצעות, דבר שני, וזה דבר מאד חשוב - אני לא יודע מה אתה עושה בחיים, אבל אם אתה לומד, אני לא רוצה בשום פנים ואופן שכתיבת הפתרון תפריע לך ללימודים, קח כמה זמן שתצטרך, אפילו חודשים.
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

Og כתב:אוקיי, דבר ראשון, תאמר לי איזו קונסולה אתה רוצה מהארבע המוצעות, דבר שני, וזה דבר מאד חשוב - אני לא יודע מה אתה עושה בחיים, אבל אם אתה לומד, אני לא רוצה בשום פנים ואופן שכתיבת הפתרון תפריע לך ללימודים, קח כמה זמן שתצטרך, אפילו חודשים.
אל דאגה, יש לי מספיק זמן פנוי. אני חושב ש-SNES זו הבחירה החכמה ביותר בשביל נוסטלגיה + כיף, אני צודק?
אגב, מתוך ה-4 המוצעות? אני ראיתי שלוש. (אני חושב שנמשיך בפרטי)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

קודם המגאסון נכלל ב-NES. עכשיו כשההצעה עומדת על השולחן יש לו יישות ונפח משלו. :)
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

Radioactive Grandpa כתב:קודם המגאסון נכלל ב-NES. עכשיו כשההצעה עומדת על השולחן יש לו יישות ונפח משלו. :)
אה, כן :P
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:קודם המגאסון נכלל ב-NES. עכשיו כשההצעה עומדת על השולחן יש לו יישות ונפח משלו. :)
כן, יש כמה סיבות להעדיף מגאסון על NES או להיפך, אבל לדעתי הסיבה העיקרית היא המחיר והנגישות של המשחקים, כלומר אם יש לך אפשרות למצוא משחקים למגאסון יותר בזול, אז אולי כדאי (כי מתאמים כאלה הם יקרים מאוד).
(מה שלא משנה כבר, כי בחרת SNES)
yoyole123 כתב:אני חושב ש-SNES זו הבחירה החכמה ביותר בשביל נוסטלגיה + כיף, אני צודק?
עניין של טעם אישי נטו.
yoyole123 כתב: (אני חושב שנמשיך בפרטי)
So be it
גוטמנ-ל

איך לעבור את השלב עם הסלעים והחושך..

שליחה על ידי גוטמנ-ל »

צריך ללחוץ על הסלע הענק בצד ואז צריך לקחת את המראה ואז ללחוץ איתה על האור המסנוור מתי שהבריון השמן מסתכל אחורה, ואז הבריונים בורחים וצריך להתגנב ולקחת את החליפה.
עוג מ.נ.ע.ו

שליחה על ידי עוג מ.נ.ע.ו »

הי יויו, מה קורה?
יש התקדמות עם המדריך?
אני לא יכול כרגע לקרוא הודעות פרטיות ויש משהו שאני צריך לשאול אותך, אז אני מקווה שזה בסדר לשאול פה (מקסימום אפשר למחוק את ההודעות אח"כ):
אתה מעדיף קונסולה "בתולית"? או שלא אכפת לך שיהיו בה כמה שיפצורים? אני שואל כי הכנתי לך מכשיר עם כמה שינויים, הנה הפרטים:
ראשית, בחרתי לך את המכשיר הכי יפה שיש לי מבחינה אסטטית - אני חושב שהוא היחיד שיש לי שלא סובל מצהבת (מחלה מאד נפוצה בSNESים), עשיתי לו את המוד שמתואר פה כדי שיוכל להריץ משחקים מכל האיזורים, אבל כמו שכתוב שם, יש כמה גרסאות של כמה משחקים שיסרבו לעבוד עם המוד הזה (זה ממש נדיר, קשה לי להאמין שתתקל בהן אי פעם, אבל בכל זאת...) לכן כפי שרשום שם, הוספתי מתג שמבטל את המוד:

תמונה

בנוסף, שיניתי את השקע של הספק; לספק הכח המקורי של נינטנדו יש תקע מיוחד מה שאומר שאם תצטרך להחליף את הספק מתישהו, אתה חייב לקנות ספק שמיועד לSNES שיעלה הרבה ביחס לספק פשוט שיעלה כמה גרושים בכל חנות אלקטרוניקה (והתפקוד של שניהם זהה מלבד התקע). השקע ששמתי הוא סטנדרטי:

תמונה

מלבד אלה, יש רק עוד דבר אחד שעשיתי - ראיתי שהרבה מודרים מחליפים את הלד האדום במכשירים בלד כחול. אין לי מושג למה כולם מתלהבים מלד כחול, אבל מכיוון שראיתי שיש לך חיבה למודים ויזואליים והמכשיר כבר היה פתוח, החלפתי את הלד:

תמונה

אם כל השינויים לא מוצאים חן בעיניך, פשוט תאמר לי ואשלח לך קונסולה אחרת ללא שינויים.
מלבד זאת, הכל מוכן:

תמונה
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

:shock:

עיניי יוצאות מחוריהן. איזה פינוק.
(איך שאר החבר'ה יכולים להשיג תמריצים אצלך?)
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

אני בשוק, אז תן לןי כמה שעות לענות לך על זה. (טוב, אני גם צריך לצאת, אבל זה לא הופך את זה לפחות משמעותי.)
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

טוב. אני מזיל כאן ריר. כן, את זאת.

צר לי לומר שעדיין לא עבדתי על המדריך בגלל שלא ידעתי מה עלה בגורלך ואם תהיה אפשרות ליצור איתך קשר בזמן הקרוב, אבל אני מניח שאתחיל לעבוד עליו (ואסיים אותו) בימים הקרובים.

אל תשלח כלום בינתיים. :P
עוג מ.נ.ע.ו

שליחה על ידי עוג מ.נ.ע.ו »

Radioactive Grandpa כתב::shock:

עיניי יוצאות מחוריהן. איזה פינוק.
למען האמת, במקור התכוונתי רק לתת לו סתם קונסולה עם משחק אחד ובלי ספק, אבל הפרפקציוניזם המקולל שלי לא נתן לי מנוח :Sad:
אבל למדתי את הלקח, זו פעם אחרונה שאני עושה דבר כזה.
Radioactive Grandpa כתב:(איך שאר החבר'ה יכולים להשיג תמריצים אצלך?)
לא להעליב, חלילה, אבל לא עשית עליי רושם של אדם חסר אמצעים... אם אתה בקי באיביי, אתה יכול בקלות להביא לארץ SNES באזור ה-100 ש"ח (כולל משלוח).

yoyole123 כתב:אבל אני מניח שאתחיל לעבוד עליו (ואסיים אותו) בימים הקרובים.
היי... קח את הזמן, העיקר שתעשה עבודה טובה.
אגב, עוד שאלה: אתה רוצה שאני אחליף את הברגים המקוריים בקונסולה (ברגים שצריך מברג מיוחד (שצריך להזמין מח"ול) כדי לפותחם) בברגים רגילים? למקרה שתרצה לחטט בקרביים בעצמך?
yoyole123 כתב:אל תשלח כלום בינתיים.
איך אני יכול? אין לי את הכתובת... בכל מקרה, כשתהיה מוכן שלח את הכתובת למשלוח לדוא"ל ogrounded בג'ימייל (שם גם אפשר לדבר איתי בפרטי, למי שמעוניין.
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

עוג מ.נ.ע.ו כתב:
yoyole123 כתב:אבל אני מניח שאתחיל לעבוד עליו (ואסיים אותו) בימים הקרובים.
היי... קח את הזמן, העיקר שתעשה עבודה טובה.
אגב, עוד שאלה: אתה רוצה שאני אחליף את הברגים המקוריים בקונסולה (ברגים שצריך מברג מיוחד (שצריך להזמין מח"ול) כדי לפותחם) בברגים רגילים? למקרה שתרצה לחטט בקרביים בעצמך?
אני לא מחטט בשום דבר, אני לא מבין מספיק בתחום כדי להתחיל לחטט בקרביים של מכשירים. פעם אחרונה שעשיתי משהו שרק מתקרב ל"חיטוט", נשרף לי כרטיס הקול. :blackeye:
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא