הי יויו, מה קורה?
יש התקדמות עם המדריך?
אני לא יכול כרגע לקרוא הודעות פרטיות ויש משהו שאני צריך לשאול אותך, אז אני מקווה שזה בסדר לשאול פה (מקסימום אפשר למחוק את ההודעות אח"כ):
אתה מעדיף קונסולה "בתולית"? או שלא אכפת לך שיהיו בה כמה שיפצורים? אני שואל כי הכנתי לך מכשיר עם כמה שינויים, הנה הפרטים:
ראשית, בחרתי לך את המכשיר הכי יפה שיש לי מבחינה אסטטית - אני חושב שהוא היחיד שיש לי שלא סובל מ
צהבת (מחלה מאד נפוצה בSNESים), עשיתי לו את המוד שמתואר
פה כדי שיוכל להריץ משחקים מכל האיזורים, אבל כמו שכתוב שם, יש כמה גרסאות של כמה משחקים שיסרבו לעבוד עם המוד הזה (זה ממש נדיר, קשה לי להאמין שתתקל בהן אי פעם, אבל בכל זאת...) לכן כפי שרשום שם, הוספתי מתג שמבטל את המוד:
בנוסף, שיניתי את השקע של הספק; לספק הכח המקורי של נינטנדו יש תקע מיוחד מה שאומר שאם תצטרך להחליף את הספק מתישהו, אתה חייב לקנות ספק שמיועד לSNES שיעלה הרבה ביחס לספק פשוט שיעלה כמה גרושים בכל חנות אלקטרוניקה (והתפקוד של שניהם זהה מלבד התקע). השקע ששמתי הוא סטנדרטי:
מלבד אלה, יש רק עוד דבר אחד שעשיתי - ראיתי שהרבה מודרים מחליפים את הלד האדום במכשירים בלד כחול. אין לי מושג למה כולם מתלהבים מלד כחול, אבל מכיוון שראיתי שיש לך חיבה למודים ויזואליים והמכשיר כבר היה פתוח, החלפתי את הלד:
אם כל השינויים לא מוצאים חן בעיניך, פשוט תאמר לי ואשלח לך קונסולה אחרת ללא שינויים.
מלבד זאת, הכל מוכן: